- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Caanııım
Parlaklığından modeli anlamadım :)
Çapraz mı geliyor?
Izmit canim
Canım bence belediyeyi ara sor ne zaman başlıyorlarmış gün vermeye diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caanııım
Izmit canim
Parlaklığından modeli anlamadım :)
Çapraz mı geliyor?
Canım bence belediyeyi ara sor ne zaman başlıyorlarmış gün vermeye diye.
her yerdee biz çıkarım hiç ummadığın yerden
Baslamis canim
Peki sen neden gidemiyorsun canım gün almaya?
aa bana yakınsın atla gel bartındayım bendeGünaydın Hanımlar
**
Şafak 78 Karabük (Safranbolu)
Bugün acemi birliğimizdeyiz. Daha dün gibi hatırlıyorum herşeyi. Büyük bir heyecanla yemin törenine gittiğimiz günü
Eki Görüntüle 1409912
Ben İstanbulda oturuyorum canım Safranbolu nişanlımın acemi birliğiydiaa bana yakınsın atla gel bartındayım bende
Sayılı gün çabuk geçiyor vallahi nişandan sonra zamanı tutamıyorum benBizim daha 167 kuzum INSALLAH
Burada biraz daha yumuşadı canım ama sabah zor geldim her yer bembeyazGünaydın herkeseeeee
Sanırım işyerinde mahsur kalcaz böyle yağmaya devam ederse
Günaydın Büşüm bugün benim için nişanlımla bizim için en önemli yerlerden birindesiniz askerliğimizi yaptığımız şafağı saydığımız yerdesiniz Çok özledik orayı gitmek istiyoruz bir daha ama tatil için inşallahSafranbolu sonrası çabuk geçer kuzu gör bakGünaydın Hanımlar
**
Bugün acemi birliğimizdeyiz. Daha dün gibi hatırlıyorum herşeyi. Büyük bir heyecanla yemin törenine gittiğimiz günü
Eki Görüntüle 1409912
Günaydın kızlar nefis soğuk ve karlı bir hava var etraf bembeyaz gelin gibi
günaydın bayanlarr
Günaydın herkeseeeee
Sanırım işyerinde mahsur kalcaz böyle yağmaya devam ederse
Günaydın Hanımlar
**
Eki Görüntüle 1409912
Belki oralara da geliyordur canım soğukluk feci yaGünaydin kizlarr , bende geldimm
Istanbul'da kar varmis hee ? Buralar soguk ama kar felan göremedik pek ...
Belki oralara da geliyordur canım soğukluk feci ya
Güle güle kullan canım kazanlı ütüleri öneriyorlar özellikle çok ütü yapanlar için kurtarıcı philipsin hemen hemen her ürünü güzel inşallah memnun kalırsınBakin dün annem bana supriz olarak kazanli ütü almisss
Eki Görüntüle 1410094
Umarim iyi bir ütüdür, pek bu modele bakmamistim ama olsun annem düsünmüs ya
güle güle kullan canım iyi günlerde yap ütünüBakin dün annem bana supriz olarak kazanli ütü almisss
Eki Görüntüle 1410094
Umarim iyi bir ütüdür, pek bu modele bakmamistim ama olsun annem düsünmüs ya
Ben bugün gelene kadar savaçtım karla suratıma çarpıyor ayaklarım batıyor çıkıyor iş yerine geldiğimde çalışmaya halim kalmamıştıSoguk ama daha kar yok. Ya da azicik yagiyor ama tutmuyor.. Seviyorum kari, her taraf bembeyazken, ama çalisan için biraz zor... Insan hiç çikmak istemiyor !
Ah bizde çok istiyoruz kuzum. Doya doya gezmek, görmek istiyoruz. Yemin törenine gittiğimde çok gezememiştik nişanlım çok yorgundu. Artık evlendikten sonra giderizSayılı gün çabuk geçiyor vallahi nişandan sonra zamanı tutamıyorum ben
Burada biraz daha yumuşadı canım ama sabah zor geldim her yer bembeyaz
Günaydın Büşüm bugün benim için nişanlımla bizim için en önemli yerlerden birindesiniz askerliğimizi yaptığımız şafağı saydığımız yerdesiniz Çok özledik orayı gitmek istiyoruz bir daha ama tatil için inşallahSafranbolu sonrası çabuk geçer kuzu gör bak
Güle güle kullan canım kazanlı ütüleri öneriyorlar özellikle çok ütü yapanlar için kurtarıcı philipsin hemen hemen her ürünü güzel inşallah memnun kalırsın
güle güle kullan canım iyi günlerde yap ütünü