How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Hanımlar :KK25:

**
Şafak 78 Karabük (Safranbolu)En Büyük TÜRKİYE

Bugün acemi birliğimizdeyiz. Daha dün gibi hatırlıyorum herşeyi. Büyük bir heyecanla yemin törenine gittiğimiz günü En Büyük TÜRKİYE

safranbolu_panorama1.jpg

Bizim daha 167 kuzum INSALLAH:nazar:
Sayılı gün çabuk geçiyor vallahi nişandan sonra zamanı tutamıyorum ben :KK55:
Günaydın herkeseeeee:KK73:
Sanırım işyerinde mahsur kalcaz böyle yağmaya devam ederse:KK57:
Burada biraz daha yumuşadı canım ama sabah zor geldim her yer bembeyaz :KK17:

**

Bugün acemi birliğimizdeyiz. Daha dün gibi hatırlıyorum herşeyi. Büyük bir heyecanla yemin törenine gittiğimiz günü En Büyük TÜRKİYE

Eki Görüntüle 1409912
Günaydın Büşüm bugün benim için nişanlımla bizim için en önemli yerlerden birindesiniz askerliğimizi yaptığımız şafağı saydığımız yerdesiniz :nazar:En Büyük TÜRKİYEÇok özledik orayı gitmek istiyoruz bir daha ama tatil için inşallah:KK74:Safranbolu sonrası çabuk geçer kuzu gör bak :KK55::KK60:

Günaydın kızlar nefis soğuk ve karlı bir hava var etraf bembeyaz gelin gibi :KK68:

günaydın bayanlarr

Günaydın herkeseeeee:KK73:
Sanırım işyerinde mahsur kalcaz böyle yağmaya devam ederse:KK57:

**

Eki Görüntüle 1409912

Günaydin kizlarr , bende geldimm :KK36:
Istanbul'da kar varmis hee ? Buralar soguk ama kar felan göremedik pek ... :63:

Bakin dün annem bana supriz olarak kazanli ütü almisss :KK76::KK49:

Eki Görüntüle 1410094

Umarim iyi bir ütüdür, pek bu modele bakmamistim ama olsun annem düsünmüs ya :KK68:
Güle güle kullan canım kazanlı ütüleri öneriyorlar özellikle çok ütü yapanlar için kurtarıcı philipsin hemen hemen her ürünü güzel inşallah memnun kalırsın :KK68:

Soguk ama daha kar yok. Ya da azicik yagiyor ama tutmuyor.. Seviyorum kari, her taraf bembeyazken, ama çalisan için biraz zor... Insan hiç çikmak istemiyor ! :KK53:
Ben bugün gelene kadar savaçtım karla suratıma çarpıyor ayaklarım batıyor çıkıyor iş yerine geldiğimde çalışmaya halim kalmamıştı :KK70:

Sayılı gün çabuk geçiyor vallahi nişandan sonra zamanı tutamıyorum ben :KK55:

Burada biraz daha yumuşadı canım ama sabah zor geldim her yer bembeyaz :KK17:

Günaydın Büşüm bugün benim için nişanlımla bizim için en önemli yerlerden birindesiniz askerliğimizi yaptığımız şafağı saydığımız yerdesiniz :nazar:En Büyük TÜRKİYEÇok özledik orayı gitmek istiyoruz bir daha ama tatil için inşallah:KK74:Safranbolu sonrası çabuk geçer kuzu gör bak :KK55::KK60:
Ah bizde çok istiyoruz kuzum. Doya doya gezmek, görmek istiyoruz. Yemin törenine gittiğimde çok gezememiştik nişanlım çok yorgundu. Artık evlendikten sonra gideriz :KK16:

Güle güle kullan canım kazanlı ütüleri öneriyorlar özellikle çok ütü yapanlar için kurtarıcı philipsin hemen hemen her ürünü güzel inşallah memnun kalırsın :KK68:

güle güle kullan canım iyi günlerde yap ütünü:KK45:

Aslinda ben normal ütü istiyordum, annem yok kazanli daha iyi ve ilerde çocuklarin oldugunda daha pratik olur demisti... ben daha düsünürken o almis :KK70:

Sagolun kizlarrr ... insaAllah ütü islemini daha eglenceli yapar... hiç sevmem ya ütüyü :KK14:

Back