• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlar baakıyorum kimse yok ben bu sabah erkenciyim gece girme fırsatım olmuyor pek sizlerde gece toplanıyorsunuz her
neySE
İZMİRPERİSİ canım çok geçmiş olsun sevgilin rahatsızlanmış
YASMİN cnm sana da çok çok başarılar inşallah bize iyi haberlerle dönersin :126:

Günaydın arkadaşlar ,

başarılar dileyen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum ,

sabah 10da girdim sınava ve geldim eve şimdik hemen sizlere haber vermek istedim ,

sınavım sanırım güzel geçti :64: 5 soru vardı , 4 ünü yapmıştım hocam başıma geldi baktı güldü şöyle , "iyiiii" dedi sonrada o yapmadığım soruyada ipucu verdi onuda yaptım , en kötü 80 almam lazım :53:

izmirperisi çok geçmiş olsun canım.. umarım şimdi iyidir sevgilinin sağlığı...

yasmincim sana da çok sevindim hadi gözün aydın ve geçmiş olsun canım :71:

selam kızlar yasmincim hadi gözün aydın atlattın sonucuda iyi olur inşallah

izmirperisi çok geçmiş olsun canım.. umarım şimdi iyidir sevgilinin sağlığı...

yasmincim sana da çok sevindim hadi gözün aydın ve geçmiş olsun canım :71:

teşekkürler canım , heycanlı bekleyiş şimdi başladı bakalım ne gelcek sonuç :)

teşekkürler canım , heycanlı bekleyiş şimdi başladı bakalım ne gelcek sonuç :)

iyi gelir iyi canım merak etme güzel geçti diyorsan iyi olur sonucun da :))

ben de kkda gelin başı modellerine bakıyorum

çok kötü modeller yaaa

merhaba kızlar :80:
yasmin sınavının iyi geçmesine çok sevindim inşallah verirsin o tek dersi

Nasılsın tatlım? Buarada gerçekten çok çirkin gelin başları ya :9:

di mi ama :9: uzaylılar gibi dikmişler kafasını çok çirkinler
şöyle istediğim gibi çok sayılı model bulabildim ben vallahi
ben hep toplu saçtan yanayımdır gelin saçında
bizimkide tutturmuş saçın açık olsun diyo başka bişi demiyo :27:

di mi ama :9: uzaylılar gibi dikmişler kafasını çok çirkinler
şöyle istediğim gibi çok sayılı model bulabildim ben vallahi
ben hep toplu saçtan yanayımdır gelin saçında
bizimkide tutturmuş saçın açık olsun diyo başka bişi demiyo :27:

2,3 yıl önces,ne kadar bende açık beğeniyordum ama artık topuzlardan yanayım ne biliyim daha şık duruyor sanki..
Birde gelinliğin ve düğünün nerde olacağıda önemli bence.Mesela deniz kenarında falan açık saç güzel olabilir

şimdik tam aynısını bulamadım ama şöyleki ,

dalgasını bunun gibi istiyorum , su dalgası deniyo sanırım , tam olarak lüle lüle yada maşa değil yani , ama bunun gibi yandan değil tabiki ,

$modern-gelin-basi-modelleri1-9369.jpg

duvak bu şekilde dursun istiyorum :)

$hair4.jpg

işte siz hayal edin birleşmiş halini :66:

$images.jpg

yada taç ve duvak da düşünüyorum işte doğal olarak henüz kesin bir kararım yok :66:

şimdik tam aynısını bulamadım ama şöyleki ,

dalgasını bunun gibi istiyorum , su dalgası deniyo sanırım , tam olarak lüle lüle yada maşa değil yani , ama bunun gibi yandan değil tabiki ,

Eki Görüntüle 256848

duvak bu şekilde dursun istiyorum :)

Eki Görüntüle 256849

işte siz hayal edin birleşmiş halini :66:

Eki Görüntüle 256850

yada taç ve duvak da düşünüyorum işte doğal olarak henüz kesin bir kararım yok :66:

anladım tatlım birleştrnce çok şık olur aslında :)
benim de bir tane çok beğendiğim var ama onu bu siteden bir üyenin nişan resminden almıştım
ekleyeyim hemen sileyim olur mu acaba
siz görün sileyim hemen :1:

aaa siz topuzcu musunuz :) benim saçlarım çok uzun belimde falan , o yüzden geneldede çok sıcak gelmediği zamanlar açık kullanıyorum ve yüzümde uzun olduğu için toplu saç böyle yüzümü apaçık bıraktığı için yakışmıcağını düşünüyorum :/

aaa siz topuzcu musunuz :) benim saçlarım çok uzun belimde falan , o yüzden geneldede çok sıcak gelmediği zamanlar açık kullanıyorum ve yüzümde uzun olduğu için toplu saç böyle yüzümü apaçık bıraktığı için yakışmıcağını düşünüyorum :/

Benim saçlarımda belime yakın ve bende çok nadir toplarım canım ama düğünde topuz istiyorum nedense :9: Ayrıca uzun yüzü açık saç daha uzun gösterir diye biliyorum ben :44:

Back