• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

slm 2014 gelinciği topici görünce yazayım dedim :61: 2013 geliniyim bende kısmetse :1:

iyi yaptın cnm :)) şimdiden sana mutluluklar , artık ilerde düğün telaşı zamanlarında bizlere yardımcı olursun , tecrübelerinden yararlanırz :66:

Haklısın canım...
Benimde aslında aklıma gelen ablanın düğün borçlar bittiyse Annen seneye falan gram altın alsa her ayya da 2 ayda bir çok güzel bir birikim olur. Tabi sıkıştırmaya da gerek yok. İş buldukdan sonra bizde hallederiz..

Ne güzel hayaller ama demi :69:
İnşallah hayırlısıyla bir an önce geçer zaman...
ay hemde nasıl böyle birde burda seninle aynı heyacanı yaşayanlar olunca daha bi güzel oluyo kendimi yanlız hissetmiyorum :16:

ayy kızlar böyle zaman çabuk geçiyo diyoruz ama bir şeyi bekledin mi bi amaçın oldumu geçmesi çok zor oluyo ya ama ne olursa olsun er yada geç o gün gelecek yani 2014 hepimiz kavuşacaz burda inşallah mutluluğumuzu paylaşırız aman bekleyelimde rabbim hayırlısını versin nazar deymesin hiç birimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy kızlar böyle zaman çabuk geçiyo diyoruz ama bir şeyi bekledin mi bi amaçın oldumu geçmesi çok zor oluyo ya ama ne olursa olsun er yada geç o gün gelecek yani 2014 hepimiz kavuşacaz burda inşallah mutluluğumuzu paylaşırız aman bekleyelimde rabbim hayırlısını versin nazar deymesin hiç birimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ne güzel yazmışsın canım ...
Evet illa ki gelecek o gün ve hayırlısıylaa gelsinnn hayırlısıylaa atlatalım...
:69: Hayalyle bile günler geçiyorr...

bugün öyle işlerrr yapım ki... Off diyorum :)
odamdaki 2 bazanın içindekileri çıkardım sildim tüm bazayı tek tek kılıflarına kadar sonra yerleştirdim...
Camlarımı sildim...
Kendi giysi + eşya dolabımı indirdim herşey sildim yerleştirdim atılcakları attım...
Kütüphaneyi indirdim sildimmm vee süpürdümmm
Hiç iş yapmayan ben bir ilk gerçekleştirdim :46:
Çoook yorgunum yeni bitti herşey kafamda havlu bir size bakayım dedim :)

bugün öyle işlerrr yapım ki... Off diyorum :)
odamdaki 2 bazanın içindekileri çıkardım sildim tüm bazayı tek tek kılıflarına kadar sonra yerleştirdim...
Camlarımı sildim...
Kendi giysi + eşya dolabımı indirdim herşey sildim yerleştirdim atılcakları attım...
Kütüphaneyi indirdim sildimmm vee süpürdümmm
Hiç iş yapmayan ben bir ilk gerçekleştirdim :46:
Çoook yorgunum yeni bitti herşey kafamda havlu bir size bakayım dedim :)

ohh ne güzel valla bende düşünüyorum dolabımı bi dökmeyi bazı kafamda atmayı düşündüklerim var bakalım ne zzaaman kalkışırım diyorum kış gelsin o zaman kışlıklarımı çıkartırken düzenlerim

ohh ne güzel valla bende düşünüyorum dolabımı bi dökmeyi bazı kafamda atmayı düşündüklerim var bakalım ne zzaaman kalkışırım diyorum kış gelsin o zaman kışlıklarımı çıkartırken düzenlerim

Saol cnm... Ben daha kışlıkları çıkartmıcam...
Bir de Ktüphanemi atıcam yeni raflı dolap geliyor pazar günü...
birde o işler olucak :52:

Bugün Mutheşem Yüzyıl var en sevdiğim bu geçtiğimiz kış izlediğim teeeek dizim :52:
İzliyor musunuz demicem bende %99 izliyorsunuz :)) :9:
:26:

Bugün Mutheşem Yüzyıl var en sevdiğim bu geçtiğimiz kış izlediğim teeeek dizim :52:

ohh hamarat kız ya , sen tam kayınvalidelerin ağzına layık bi gelinsin anlaşıldı :66: , evet izliyorum bende muhteşem yüzyılı ama , kuzey güney de var nolcak bilemedim :)

ben izlemiyorum desem inanırmısın hiç izlemedim valla

Back