2014/2 Kadrolar Belli Oldu

Yorum yapmak bile istemiyorum. Tabiki bu işin sonu siyasete kadar gidecek. Zaten uzgünüm kimseyle de tartışmak istemiyorum. Bugün bu kadar univ. mezununu bu hale düşürenler utansın! !

Ya ben yanlis mi isaretliyorum kadro yok diyor üstbolumu dolduruyorum sadece ??

[QUnasil "mehilcik, post: 37740607, member: 636379"]Sadece nitelik kodu yetiyor. Diğerlerini doldurmaya gerek Bile yok. Kadro yoktur [/QUOTE]
Ya nasl ya kafayi yiycem

Kadro yok ya bildiğin kadro yok tabi kime maaş verecek güçleri var bina(!) yaptirmaktan, Allahlarindan bulsunlar konusmiycam daha fazla konusursam banlanirim Allah kendilerinden çikarsin pislikler

[QUnasil "mehilcik, post: 37740607, member: 636379"]Sadece nitelik kodu yetiyor. Diğerlerini doldurmaya gerek Bile yok. Kadro yoktur
Ya nasl ya kafayi yiycem[/QUOTE] Benim bölümünden 2 kişi alınıyor. Mimarlıkta 1 mis arkadaş yazmış. Bölüm ne bilmiyorum ama belki sizde hiç alim yoktur. Üzgünüm

Ya nasl ya kafayi yiycem
Benim bölümünden 2 kişi alınıyor. Mimarlıkta 1 mis arkadaş yazmış. Bölüm ne bilmiyorum ama belki sizde hiç alim yoktur. Üzgünüm [/QUOTE]
Agiz ve dis sagligi bolumum.. Sinirimden kuduruyorum su an.

Üzgünüm valla hepimiz adına... Dilerim oy verenler biz gençlerin halini görürler. .

nitelik kısmında belirtilenlerin tamamını sağlamak mı gerekiyor?
mesela; x,y,z bölümlerinden birinden mezun olmak diyor ama diğer bir nitelik olarak da bilgisayar işlt. sertifikası sahip olmak diyor :S

çok sinir bozucu. 2015 için çalışmayı düşünüyorum da o arada sertifika da alayım bari.. Allah kolaylık versin hepimize
Bu sene sınava girdin mi?

Ben univ de de bilgisayar dersi alanlar Bu şartı sağlıyor diye biliyorum. Memurlar neti takip ettiğim için biliyorum onu da. Bence araştır derim bir. Ayrıca 2015 de A grubu için mi hazirlanacaksin.?

çok sinir bozucu. 2015 için çalışmayı düşünüyorum da o arada sertifika da alayım bari.. Allah kolaylık versin hepimize
2015de A kadrolar için sınav olacak onlarda bilgisayar sertifikası istenmiyor zaten, düz memurlukta oluyor genelde o şart.
Zaten üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız sertifika yerine geçiyor.

2015de A kadrolar için sınav olacak onlarda bilgisayar sertifikası istenmiyor zaten, düz memurlukta oluyor genelde o şart.
Zaten üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız sertifika yerine geçiyor.

teşekkür ederim arkadaşlar
bu sene girdim ama çalışamamıştım 73 puan aldım
A grubuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…