- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Tercih robotu açılmış kızlar, tablo feci. 10 Kasım çifte yas oldu
http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu/
http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kötü maalesef, bu sene az memur alacağız demişlerdi ama bu kadar da beklemiyordum.Aglamak istiyorum
Onlisansa 750.kadro
3001 e 20 kadro
Sadece nitelik kodu yetiyor. Diğerlerini doldurmaya gerek Bile yok. Kadro yokturYa ben yanlis mi isaretliyorum kadro yok diyor üstbolumu dolduruyorum sadece ??
Haziran umudumuz artik ama boşa umutlanmakta istemiyorumÇok kötü maalesef, bu sene az memur alacağız demişlerdi ama bu kadar da beklemiyordum.
Ya nasl ya kafayi yiycem[/QUOTE] Benim bölümünden 2 kişi alınıyor. Mimarlıkta 1 mis arkadaş yazmış. Bölüm ne bilmiyorum ama belki sizde hiç alim yoktur. Üzgünüm[QUnasil "mehilcik, post: 37740607, member: 636379"]Sadece nitelik kodu yetiyor. Diğerlerini doldurmaya gerek Bile yok. Kadro yoktur
Kadro yok ya bildiğin kadro yok tabi kime maaş verecek güçleri var bina(!) yaptirmaktan, Allahlarindan bulsunlar konusmiycam daha fazla konusursam banlanirim Allah kendilerinden çikarsin pislikler
Benim bölümünden 2 kişi alınıyor. Mimarlıkta 1 mis arkadaş yazmış. Bölüm ne bilmiyorum ama belki sizde hiç alim yoktur. Üzgünüm [/QUOTE]Ya nasl ya kafayi yiycem
Aynen arkadaşımnitelik kısmında belirtilenlerin tamamını sağlamak mı gerekiyor?
mesela; x,y,z bölümlerinden birinden mezun olmak diyor ama diğer bir nitelik olarak da bilgisayar işlt. sertifikası sahip olmak diyor :S
Aynen arkadaşım
Bu sene sınava girdin mi?çok sinir bozucu. 2015 için çalışmayı düşünüyorum da o arada sertifika da alayım bari.. Allah kolaylık versin hepimize
2015de A kadrolar için sınav olacak onlarda bilgisayar sertifikası istenmiyor zaten, düz memurlukta oluyor genelde o şart.çok sinir bozucu. 2015 için çalışmayı düşünüyorum da o arada sertifika da alayım bari.. Allah kolaylık versin hepimize
Bu sene sınava girdin mi?
Ben univ de de bilgisayar dersi alanlar Bu şartı sağlıyor diye biliyorum. Memurlar neti takip ettiğim için biliyorum onu da. Bence araştır derim bir. Ayrıca 2015 de A grubu için mi hazirlanacaksin.?
2015de A kadrolar için sınav olacak onlarda bilgisayar sertifikası istenmiyor zaten, düz memurlukta oluyor genelde o şart.
Zaten üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız sertifika yerine geçiyor.