Hadi bakalım geriside gelir artık. Oya işi vs bende de yok ama hiç girmeyeceğim zaten onlara ben..bugun basladım kızlar:) ufakta olsa bi tabak takımı cerezlıkler flan dger oya işi flan hiç yok bende sıfır baslıyorum
Merhaba Hatunlar :)
Annem babama söylemiş.. Babamda okulu var birde beni istemeye k.maraştan gelecekler (sevgilimin ailesi k.maraşta oturuyor) ben tanımadığım bilmediğim insanlara asıl veriyim demiş.. En önemli sorun ama okul ! Hazirandan sonraa yaniii
Annem, ben marta kadar ikna etmeye çalışacağım diyorr :S pufss..
Böyle iştee :) Ben ne yapayım şimdi ??
ecm .!.:Canımm sıkma canını baban haklı okul askerlik iş vs bunlar çok büyük engeller bizde hepsinin bitmesini bekledik.
Ne kadar var okulunun bitmesine ?
Siteye baya bir bakındım ama bu sene nişanlacakların topiğini bulamadımKısmetse bu yaz nişanım olacak yokmu başka nişanlı adaylarıı benim gibi
Arkadaşlar kendi nişanımda hazırladığım kurabiyeleri tavsiye ediyorum, çok beğeniliyor. Çok farklı bi ikram oldu, herkes hayran kaldı. İsterseniz sizede yardımcı olabilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum.Eki Görüntüle 693570 Eki Görüntüle 693571 Eki Görüntüle 693572
Öncelikle malzemelerini almak gerekiyor. Pastacılık malzemeleri satan bi yerden. Kıvamını tutturmak için bi süre sürekli yapman gerekiyor. Eğer bir defalık yapacaksan malzemeleri biraz pahalı. Ama uğraşmak istemezsen çok uygun fiyatlara istediğin model yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?