• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

Merhaba Hatunlar :)

Annem babama söylemiş.. Babamda okulu var birde beni istemeye k.maraştan gelecekler (sevgilimin ailesi k.maraşta oturuyor) ben tanımadığım bilmediğim insanlara asıl veriyim demiş.. En önemli sorun ama okul ! Hazirandan sonraa yaniii :(
Annem, ben marta kadar ikna etmeye çalışacağım diyorr :S pufss..
Böyle iştee :) Ben ne yapayım şimdi ?? :5:

bugun basladım kızlar:) ufakta olsa bi tabak takımı cerezlıkler flan dger oya işi flan hiç yok bende sıfır baslıyorum :(
Hadi bakalım geriside gelir artık. Oya işi vs bende de yok ama hiç girmeyeceğim zaten onlara ben..
Merhaba Hatunlar :)

Annem babama söylemiş.. Babamda okulu var birde beni istemeye k.maraştan gelecekler (sevgilimin ailesi k.maraşta oturuyor) ben tanımadığım bilmediğim insanlara asıl veriyim demiş.. En önemli sorun ama okul ! Hazirandan sonraa yaniii :(
Annem, ben marta kadar ikna etmeye çalışacağım diyorr :S pufss..
Böyle iştee :) Ben ne yapayım şimdi ?? :5:

Canımm sıkma canını baban haklı okul askerlik iş vs bunlar çok büyük engeller bizde hepsinin bitmesini bekledik.
Ne kadar var okulunun bitmesine ?

ecm .!.:
Canımm sıkma canını baban haklı okul askerlik iş vs bunlar çok büyük engeller bizde hepsinin bitmesini bekledik.
Ne kadar var okulunun bitmesine ?

Canım Sevgilim üni terk İstanbulda güzel bir işi var maaşıda gayet iyi askerliğinide yapmış..
Ben zaten şuanda üni stajım için bir acentada çalışıyorum stajım bitince burda kalacağım ALLAHın izniyle okulum ise bu yıl haziran ayında bitiyorr..
Biz söz yapsak bile düğün seneye veya sonraki sene düşünüyoruz.. Sadece adı konulacak:S
Rahatça gezemiyoruz, mesela 14 şubatta işten çıkıp geldi ben 1 saat için evden arkadaşıma ev otrmasına gidiyorum diye çıktımm :( Durumm kötüü yaa :(

Söz tarihimiz belli olmasada henüzz bende yavaştan çeyiz hazırlıklarına başladım diyebilirim :))

İlk önce evde olan çeyizlerimin bir listesini çıkardım..
Sonrada eksik olan çeyizlerim için annem, kardeşim ve ben güzel bir liste hazırladık:))
Nevresim, pike, battaniye, kendim için alacağım pijama, gecelik vs. bir kısmını almışım :)
Eksik olarak gözümüze çarpanlar ise mutfak eşyalarım:)
Almış olduklarım: Misafir Çaydanlığı, Teflon Pilav Tenceresi, Artan yemekleri koymak için çelikTencere seti ve Sebze soyucu:)) Anlayacağınız mutfak için bir sürü eksiğim var:))
Bu aylar anneler günü yaklaştığında etrafta indirimler, kampanyalar başlamış :)) Bende bu yüzden biraz elektronik eşyalar almak istiyorum..
Tost Makinası, Ütü, Mini Fırın gibi..
Fakat takıldığım bir kaç yer varr :S
Mesela markalarla iglili? Hangi marka daha iyi ? Ütü için tfal mi? Philips mi? Yoksa Arzum mu? Tost Makinası????
Birde kendi sitelerinde inceliyorum 149 - 169 :S Ama carrefour un kataloguna bakıyorum yada elektro worlde baktım bugün 79 - 89 :S Bende tereddütte kalıyorum? Acaba uygun fiyatlı satan yerlerden alsam sıkıntı yaşar mıyım ? Yada pahalı yerden mi alsam:S kalite açısından napcam bilemiyorumm :(

Son düzenleme:
Bendeee varıııımmmmmmmm :) :) Ufaktan çeyize başlıycam bende ama nerden başlıycağımı bilmiyorum :)

ben de varımmm. beni de aranıza alın :)
ortada şuan için hiçbir şey yok ama planlar 2013 eylül'de nişan olması niyetinde. söz nişan bir arada olucak

ayy ayy çeyiz lafı geçmiş heyecan yaptım :1: çeyize dair ufacık bişey bile yok elimde ne garip kaldık böyle aa ahh :1:

selam kızlar :21: nasılsınız bende aranızdayım nasipse bu sonbaharda düşünüyoruz bizde. :17:

ben de varım kızlar aranıza yeni katıldım. kısmetse inşallah bu cumartesi günü nişanım var :16: bir sürü telaş hazırlık hala bitiremedim :5:

Selam herkese, bende bu yaz nişanlanıcam kısmetse, hazırlıklar, telaş son sürat devam ediyor..Allah herkesin işini rast getirsin inşallah..=)

Balhatun nişan tarihini aldı gibi :) 14-15 eylülde aksilik çıkmazsa nişanımız var :1:

bende varımm. 27 nisanda yani 4 gün sonra nişanlanacağım.
Hazırlık bir telaş başladı istanbuldan izmire gelecekler söz nişan bir arada olacak. :)

Öncelikle malzemelerini almak gerekiyor. Pastacılık malzemeleri satan bi yerden. Kıvamını tutturmak için bi süre sürekli yapman gerekiyor. Eğer bir defalık yapacaksan malzemeleri biraz pahalı. Ama uğraşmak istemezsen çok uygun fiyatlara istediğin model yapabilirim.

Öncelikle malzemelerini almak gerekiyor. Pastacılık malzemeleri satan bi yerden. Kıvamını tutturmak için bi süre sürekli yapman gerekiyor. Eğer bir defalık yapacaksan malzemeleri biraz pahalı. Ama uğraşmak istemezsen çok uygun fiyatlara istediğin model yapabilirim.

Canım özelden mesaj atar misin tane fiyfiyatlarıni

yorumlarınızdan grafiker olduğunuzu öğrendim. düğün davetiyesi etiket vz. birçok şeyle ilgileniyorum şu ara. kafamda güzel renkler ve tasarımlar var ama ne yazık ki hiç beceremem. kendim batırmak istiyorum. tasarım örnekleri göndersem siz ortaya çıkarsanız ben bastırayım araştırıp. tasarılarınız için bi emek vereceksiniz. bunun için talep ettiğiniz bir rakam varsa onu da yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.:16:
not: özelden msj atamıyorum gelen kutunuz dolu olduğu için.

Back