• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

yorumlarınızdan grafiker olduğunuzu öğrendim. düğün davetiyesi etiket vz. birçok şeyle ilgileniyorum şu ara. kafamda güzel renkler ve tasarımlar var ama ne yazık ki hiç beceremem. kendim batırmak istiyorum. tasarım örnekleri göndersem siz ortaya çıkarsanız ben bastırayım araştırıp. tasarılarınız için bi emek vereceksiniz. bunun için talep ettiğiniz bir rakam varsa onu da yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.:16:
not: özelden msj atamıyorum gelen kutunuz dolu olduğu için.

Merhaba isim yazmamışsınız ama ben bilgisayar öğretmeniyim, photoshopta tasarımlar yapıyorum. Mail adresime yazarsanız daha rahat haberleşiriz. duygusalkurabiye@gmail.com Hem örnek gönderirseniz onun üzerine konuşuruz. Görüşmek üzere

ecm için yazmıştım grafiker olduğunu yazmış. çok iyi oldu bu tesadüf sizden de bilgi alırsam çok iyi olur. bu arada konu sahibi ecm diye yazmıştım:))
yasemin ben maille ulaşacağım en kısa zamanda.

an itibariyle nişanı atmış bulunuyoruz nişanla filan vakit kaybetmemek lazım direkt nikaha geçmek gerek sanırım girdik birbirimize bir sürü hazırlık yalan olacak zahir :(

an itibariyle nişanı atmış bulunuyoruz nişanla filan vakit kaybetmemek lazım direkt nikaha geçmek gerek sanırım girdik birbirimize bir sürü hazırlık yalan olacak zahir :(

Aaaa hayırdır canım neden böyle oldu :/

Back