Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa-ahh noluyo bana kader arkadaşı çıkmış benim de sevgilim askerde üstelik bi de yurt dışında kızlar ikinizin karması bi duruma sahibim ama kötü haber temmuz diye planladığımız nişanımız ağustosa alındıı istemiyoduk böylee
Amin canımm sağolasın4,5 sene baya uzunmus. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin isallah.
Yurtdisi baya zorlu oluyor cunku herisi biz hallediyoruz. Senin hem asker hem yurtdisi olmasi dahada zor. Askerlik nerde?
Kızlar yaa benim kafam allak bullak oldu, beni çekemeyen bazı akrabalarım nişan mı yapıcaksın amaan öf ne gerek var tonlarca para harcıcaksın bi hiç ugruna diyerekten moralim bozup sinirimi
tavan yaptılar, gerçi ben aldırmıyorumda fiyatlar konusunda ciddiler galiba. netten arastırdıgıma göre en vasat yer bile 3000 tl diyormuş. İzmirde yaşıyorum bir fikri olan varmı?
canım çalıştıkları yerde izinlerle ilgili ufak bi sorun çıkmış o yüzden 1 ay sonraya ertelenmiş izinleri e böyle olunca da mecburen ertelendiGeç olsunda güç olmasınn. Neden erteledinizz?
çok zor bişey ya ben bile nasıl katlanıyorum diye kendime hayret ediyorum bazen avusturyada askerlik yapıyor4,5 sene baya uzunmus. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin isallah.
Yurtdisi baya zorlu oluyor cunku herisi biz hallediyoruz. Senin hem asker hem yurtdisi olmasi dahada zor. Askerlik nerde?
öyle tabi canım mutlaka vardır bir hayıraynen canım geç olsunda güç olmasın vardır bi hayır belki
çok zor bişey ya ben bile nasıl katlanıyorum diye kendime hayret ediyorum bazen avusturyada askerlik yapıyor
dimi ya zaten başka yapıcak bişey de yok :)avusturalyamı :) maşallah ama geçer merk etme askerlik dua et yeter:)
dimi ya zaten başka yapıcak bişey de yok :)
5 ay oldu avusturyaya döneli 1 aydır asker ve gelmesine 6 ay var daha gel de dayan :)geçer geçer ben dağıtımdan sonra bi sene görmemiştim izin kullanmamıştı erken gelmek için:) şimdi düşünüyorumda nasıl geçmiş o kdar zaman nasıl dayanmısım anlamıyorum
Hayırlısı böyleymişş canımm sıkma canınıcanım çalıştıkları yerde izinlerle ilgili ufak bi sorun çıkmış o yüzden 1 ay sonraya ertelenmiş izinleri e böyle olunca da mecburen ertelendi
ahahahah bende gelim bari:) % 50 ihjtimalle belki bende işte:)
ecm seninle birlikte asker bekledil sayılır :)
Hayırlısı böyleymişş canımm sıkma canını
Hoşgeldinn ne zamandı sizin askerlik ?
Kızlar yaa benim kafam allak bullak oldu, beni çekemeyen bazı akrabalarım nişan mı yapıcaksın amaan öf ne gerek var tonlarca para harcıcaksın bi hiç ugruna diyerekten moralim bozup sinirimi tavan yaptılar, gerçi ben aldırmıyorumda fiyatlar konusunda ciddiler galiba. netten arastırdıgıma göre en vasat yer bile 3000 tl diyormuş. İzmirde yaşıyorum bir fikri olan varmı?
ayyy ecm deniz878 vardı oyum ya:) ben bunun sifresini unuttum mailide unuttum:) artık yeniden açtım:) benim askerlik sizden önce bitti siz benimkinin sonuna doğru gelmiştiniz:)
İmkanınız varsa kesinlikle yap nişanını. İçine hangisi siniyorsa öyle olsun. bu tarz şeyler 1 kere yaşanır. tadını çıkar sende