bugün gittim yerle konustum tatlım olucak gibi, sıkı pazarlıgada girdik tanıdık yoluyla ama su bi gercek milleti 10 sene sonra düşünemiyorum düğünler suanda bile bu kadar pahalı yani. hepimize Allah kolaylık versin =))
Hadi hayırlısıı. Ne kadara anlaştınız canımm merak ettim. Gerçekten çok zor bu düğün dernek işleri fiyatları uçuyor
Anladım canımm hayırlısı olsun o tarihlerde olucak bizimde inşallah2 750 tatlım 5 eylül kısmetse nişanımız, vallahi cingene pazarlıgına girdim anca bukadara indirdi:)
Bu cumartesi istemeye geliyorlar beni.. Atlatıyımm sana tecrübelerimi anlatırımbi ay sonra istemeye gelicekler ve aynı gün nişan takılcak..onumuzdekı hafta sonu evlenme teklifi alıcam sanırım.. az çok anlıyorum artık.. ama panik atak krizlerindeyım.. istemede ne yapılır bilmiyorum..ne giymeliyim bilmiyorum.. biraz kiloluyum ve istemede nası bi kıyafet seçmeliyim karar veremedim
kızlar ben geldimmm... bir aksilik çıkmazsa inşaallah eylül ekim gibi nişanımız olacakkksizler de ne var ne yok
Anladım canımm hayırlısı olsun o tarihlerde olucak bizimde inşallah
Bu cumartesi istemeye geliyorlar beni.. Atlatıyımm sana tecrübelerimi anlatırımKıyafet konusunda çok abartı olmayan ama şık birşey olmalı evde olucaksa abartıdan uzak olmalı bence.
Hadi inşallahhhBu cumartesi isteme-söz bir arada olucak bizimde
oooo hayırlı olsun canımmmArtık tecrübelerinden faydalanırız anlatırsan
Hoşgeldin canım bir karşılaşıpta iki laf edemiyoruzzzoyyy baya bi aradan sonra ben geldim :)
Merhaba kızlarr artık bende bu topikteyimm
2 ay içinde söz yapmayı planlıyoruz, sonrasıda ALLAHım nasip kısmet ederse en geç ekim ayı sonunda nişan olacak
Söz tarihi için annemin eve gelmesini bekliyorum, annem bi gelse isteme tarihine karar vericezz..
Çok telaşlıymış bu günler yaa :S ne giysem ne söylesem hepsi birbirine girdii
merhaba kızlar bizde eylül gibi düşnüyoruzz evliliğe bir yıl var hiç çeyizim flan yok yavaş yavaş balasammı yoksa daha erken mi yardımcı olun braz:)
aynı dert bendede var tatlım ceyiz yok, hiç bişey yok eylül 5 nişan var seneyede düğün, ama bende hiç bişey yok, bana hep diyolarki yavastan takside girip yemek takımlarını catal bıcak tencere setlerini mutfak setlerini yapabilirsin diolar yavas yavas al sende derim:)
merhaba kızlar beni eskilerden bilenler bilir sevdiceğimle asker yolu beklerken bir çok güzel arkadaşlık kurduk çalışırken ara vermiştim hiç uğrayamadım ama artık burdayım kısmetse ve 8 yıllık hasret sonunda son buldu ve ömrümün geri kalanı ile onun süprizi ile doğumgünümde ilk adımlarımızı attık sözlendikyaza nişan düşünüyoruz ALLAH nasip kısmet ederse burdn bol bol sohbetleşiriz artık
merhaba kızlar bizde eylül gibi düşnüyoruzz evliliğe bir yıl var hiç çeyizim flan yok yavaş yavaş balasammı yoksa daha erken mi yardımcı olun braz:)
Selam kızlarr :)
Bugün yeni işe başladım ve annem bugün babama söyleyecek.. Konsentrasyon bende bugün sıfır aklım evde
1 ay içinde babam kabul ederse sözümüz olacak kısmetse. kızlarr dua edin bana lütfenn korkuyorum yaaaa
Buarada sözlenmiş arkadaşları tebrik ederim darısı başıma diyorum
Mentolll hatırladım seniiKaybolmuştun ortalıktan hoşgeldin demekki sizinde bu yaz hayırlısı olsun.
Arayı açma bol bol uğra buraya
Hepimizin eylül gibi olacak herhaldeBen geçen sene başladım çeyiz işine ufak ufak. Bence hiç vakit kaybetmeyin kızlar gerçekten çok zor iş çeyiz. Hele ki çok ince düşünüyorsanız benim gibi işiniz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?