2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

Hadi hayırlısıı. Ne kadara anlaştınız canımm merak ettim. Gerçekten çok zor bu düğün dernek işleri fiyatları uçuyor

bi ay sonra istemeye gelicekler ve aynı gün nişan takılcak..onumuzdekı hafta sonu evlenme teklifi alıcam sanırım.. az çok anlıyorum artık.. ama panik atak krizlerindeyım.. istemede ne yapılır bilmiyorum..ne giymeliyim bilmiyorum.. biraz kiloluyum ve istemede nası bi kıyafet seçmeliyim karar veremedim

kızlar ben geldimmm... bir aksilik çıkmazsa inşaallah eylül ekim gibi nişanımız olacakkk sizler de ne var ne yok

2 750 tatlım 5 eylül kısmetse nişanımız, vallahi cingene pazarlıgına girdim anca bukadara indirdi:)
Anladım canımm hayırlısı olsun o tarihlerde olucak bizimde inşallah

Bu cumartesi istemeye geliyorlar beni.. Atlatıyımm sana tecrübelerimi anlatırım Kıyafet konusunda çok abartı olmayan ama şık birşey olmalı evde olucaksa abartıdan uzak olmalı bence.
kızlar ben geldimmm... bir aksilik çıkmazsa inşaallah eylül ekim gibi nişanımız olacakkk sizler de ne var ne yok

Hadi inşallahhh Bu cumartesi isteme-söz bir arada olucak bizimde

oooo hayırlı olsun canımmm Artık tecrübelerinden faydalanırız anlatırsan

Merhaba kızlarr artık bende bu topikteyimm

2 ay içinde söz yapmayı planlıyoruz, sonrasıda ALLAHım nasip kısmet ederse en geç ekim ayı sonunda nişan olacak

Söz tarihi için annemin eve gelmesini bekliyorum, annem bi gelse isteme tarihine karar vericezz..

Çok telaşlıymış bu günler yaa :S ne giysem ne söylesem hepsi birbirine girdii

oyyy baya bi aradan sonra ben geldim :)
Hoşgeldin canım bir karşılaşıpta iki laf edemiyoruzzz

Hoşgeldinn Yakın zamanda olucak kısmetse nişanlarımız ozaman.
Benim sözüm yarın bu soruların çoğu beynimde fır dönüyor şuan

merhaba kızlar beni eskilerden bilenler bilir sevdiceğimle asker yolu beklerken bir çok güzel arkadaşlık kurduk çalışırken ara vermiştim hiç uğrayamadım ama artık burdayım kısmetse ve 8 yıllık hasret sonunda son buldu ve ömrümün geri kalanı ile onun süprizi ile doğumgünümde ilk adımlarımızı attık sözlendik yaza nişan düşünüyoruz ALLAH nasip kısmet ederse burdn bol bol sohbetleşiriz artık

merhaba kızlar bizde eylül gibi düşnüyoruzz evliliğe bir yıl var hiç çeyizim flan yok yavaş yavaş balasammı yoksa daha erken mi yardımcı olun braz :)

merhaba kızlar bizde eylül gibi düşnüyoruzz evliliğe bir yıl var hiç çeyizim flan yok yavaş yavaş balasammı yoksa daha erken mi yardımcı olun braz :)

aynı dert bendede var tatlım ceyiz yok, hiç bişey yok eylül 5 nişan var seneyede düğün, ama bende hiç bişey yok, bana hep diyolarki yavastan takside girip yemek takımlarını catal bıcak tencere setlerini mutfak setlerini yapabilirsin diolar yavas yavas al sende derim:)

ayy saol canımm bızde 4 eylul flan planladık aynı hemen hemenn:)) bencede baslayalımm artıkk yoksa yetsmycekk bu dedıklerınle baslamak iyi olur gercekten saol canımm

Mentolll hatırladım senii Kaybolmuştun ortalıktan hoşgeldin demekki sizinde bu yaz hayırlısı olsun.
Arayı açma bol bol uğra buraya

Hepimizin eylül gibi olacak herhalde Ben geçen sene başladım çeyiz işine ufak ufak. Bence hiç vakit kaybetmeyin kızlar gerçekten çok zor iş çeyiz. Hele ki çok ince düşünüyorsanız benim gibi işiniz zor

Selam kızlarr :)

Bugün yeni işe başladım ve annem bugün babama söyleyecek.. Konsentrasyon bende bugün sıfır aklım evde

1 ay içinde babam kabul ederse sözümüz olacak kısmetse. kızlarr dua edin bana lütfenn korkuyorum yaaaa

Buarada sözlenmiş arkadaşları tebrik ederim darısı başıma diyorum

Teşekkür ederim darısı başınıza
Yeni işin hayırlı olsun canım. İnşallah babanda kabul eder sözlenirsiniz. Haberlerini bekliyorum

bugun basladım kızlar:) ufakta olsa bi tabak takımı cerezlıkler flan dger oya işi flan hiç yok bende sıfır baslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…