2013'te nişanlanacak hatunlar :)))

aa-ahh noluyo bana kader arkadaşı çıkmış benim de sevgilim askerde üstelik bi de yurt dışında kızlar ikinizin karması bi duruma sahibim ama kötü haber temmuz diye planladığımız nişanımız ağustosa alındıı istemiyoduk böylee

Geç olsunda güç olmasınn. Neden erteledinizz?

4,5 sene baya uzunmus. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin isallah.

Yurtdisi baya zorlu oluyor cunku herisi biz hallediyoruz. Senin hem asker hem yurtdisi olmasi dahada zor. Askerlik nerde?

Kızlar yaa benim kafam allak bullak oldu, beni çekemeyen bazı akrabalarım nişan mı yapıcaksın amaan öf ne gerek var tonlarca para harcıcaksın bi hiç ugruna diyerekten moralim bozup sinirimi tavan yaptılar, gerçi ben aldırmıyorumda fiyatlar konusunda ciddiler galiba. netten arastırdıgıma göre en vasat yer bile 3000 tl diyormuş. İzmirde yaşıyorum bir fikri olan varmı?

Yurtdisi baya zorlu oluyor cunku herisi biz hallediyoruz. Senin hem asker hem yurtdisi olmasi dahada zor. Askerlik nerde?
Amin canımm sağolasın

Canımm bende izmirdeyim fiyatlar gerçekten yüksek. Ben açıkçası akrabalarının dediklerine katılıyorum. Benim düşüncem cafe&restorant tarzı bir yer kapatıp orda yakın akrabalarım ve arkadaşlarımla bir gece yapmayı düşünüyorum. Düğün gibi nişan düşünmüyorum ben.

ahahahah bende gelim bari:) % 50 ihjtimalle belki bende işte:)
ecm seninle birlikte asker bekledil sayılır :)

çok zor bişey ya ben bile nasıl katlanıyorum diye kendime hayret ediyorum bazen avusturyada askerlik yapıyor

dimi ya zaten başka yapıcak bişey de yok :)

geçer geçer ben dağıtımdan sonra bi sene görmemiştim izin kullanmamıştı erken gelmek için:) şimdi düşünüyorumda nasıl geçmiş o kdar zaman nasıl dayanmısım anlamıyorum

geçer geçer ben dağıtımdan sonra bi sene görmemiştim izin kullanmamıştı erken gelmek için:) şimdi düşünüyorumda nasıl geçmiş o kdar zaman nasıl dayanmısım anlamıyorum
5 ay oldu avusturyaya döneli 1 aydır asker ve gelmesine 6 ay var daha gel de dayan :)

canım çalıştıkları yerde izinlerle ilgili ufak bi sorun çıkmış o yüzden 1 ay sonraya ertelenmiş izinleri e böyle olunca da mecburen ertelendi
Hayırlısı böyleymişş canımm sıkma canını
ahahahah bende gelim bari:) % 50 ihjtimalle belki bende işte:)
ecm seninle birlikte asker bekledil sayılır :)

Hoşgeldinn ne zamandı sizin askerlik ?

Canımm bende izmirdeyim fiyatlar gerçekten yüksek. Ben açıkçası akrabalarının dediklerine katılıyorum. Benim düşüncem cafe&restorant tarzı bir yer kapatıp orda yakın akrabalarım ve arkadaşlarımla bir gece yapmayı düşünüyorum. Düğün gibi nişan düşünmüyorum ben.[/QUOTE]
söz biraz oglan askere gidecegi için aceleye geldi hemen 2 haftada hzırlıktır odur budur, bide askere gidince sözlülüğü bile yaşayamıyoruz gercekten zor ve sabır gerektiren bir süreç bunun stresini atmak için oynamalı vurmalı calgılı bir nişan düşündük ama pınar basında ali baba havuz başı war, tanıdık buldukta önerilir bir yermi onu bilemiyorum tatlım :S

Hayırlısı böyleymişş canımm sıkma canını

Hoşgeldinn ne zamandı sizin askerlik ?

ayyy ecm deniz878 vardı oyum ya:) ben bunun sifresini unuttum mailide unuttum:) artık yeniden açtım:) benim askerlik sizden önce bitti siz benimkinin sonuna doğru gelmiştiniz:)

İmkanınız varsa kesinlikle yap nişanını. İçine hangisi siniyorsa öyle olsun. bu tarz şeyler 1 kere yaşanır. tadını çıkar sende

ayyy ecm deniz878 vardı oyum ya:) ben bunun sifresini unuttum mailide unuttum:) artık yeniden açtım:) benim askerlik sizden önce bitti siz benimkinin sonuna doğru gelmiştiniz:)

Aaa tamam hatırladımmmmm Neler yapıosunuzz anlatt anlat konuşmadık ne zamandır

İmkanınız varsa kesinlikle yap nişanını. İçine hangisi siniyorsa öyle olsun. bu tarz şeyler 1 kere yaşanır. tadını çıkar sende

bugün gittim yerle konustum tatlım olucak gibi, sıkı pazarlıgada girdik tanıdık yoluyla ama su bi gercek milleti 10 sene sonra düşünemiyorum düğünler suanda bile bu kadar pahalı yani. hepimize Allah kolaylık versin =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…