Hmm yeniymişş daha nişanlılık sürecinde de daha iyi tanırsınız birbirinizi mademBizimde uzunn bir flört sürecinden sonra oluyor nişanımız
Aminn teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin inş. hep mutlu olun
ii bakalım allah ağzınızın tadını bozmasın canım
Bizim daha söz nişan yokama mart gibi söz, mayıs- haziran gibi nişan düşünüyoruz... (umarız düşüncede kalmaz bu tarihler
Selam kızlar benimde nişanım eylül 6 da taa 7 senelk bir ilşkiden snra 2 ay önce sözlendik sindire sindre gdiyo bizimkisi=)) yalnız felaket karmasık ve zorlu süreç Allah kolaylık versin hepimize=))
Benimde kismetse 6 nisanda nisanim olucak. Soz nisan beraber yapmayi planliyoruz
Evet aslinda cok kolay degil ama benim sevgilim yurtdisinda yasiyor ve hem soz hem nisan icin ayri ayri gelme vakti yok. Eylulde dugun planliyoruz. İstemeye geldiklerinde nisan pastasi kesip alyans takicaz. İsallah guzel olur. Allah hepimizi tamamina erdirsin cok guzel heyecanlar yasiyoruz.
Aaa ecemmm konu açmışşşşşşş
Çok iyi yapmışşın
Bendee kısmetse 2013te nisanlanıyorummmmmmmmm
Kuzummmm biliyorum bilmezmiyimmm seni
Burdan fikirleşirizz bizim gibi çok takılan çıkarsa dedimmm
aslinda cok hizli gelisti. 5 aydir beraberiz. Ama o yurtdisinda yasiyor. Bu nedenle zor oluyor gorusmek birbirimizide seviyoruz evlilik karari aldik.Anladım canım o zaman farklı tabi zor olur söz nişan ayrı.. Güzel olur eminin zaten önemli olan bu adımları atabilmek değilmi Ne zamandır berabersiniz ? Kıyafetin falan bellimi?
Evett,konuşmuştuk daha öncedenn
Ee nasıl gidiyorr hayatt
Günler su gibi geçiyorr
Şubatta geldiiiiiii
aslinda cok hizli gelisti. 5 aydir beraberiz. Ama o yurtdisinda yasiyor. Bu nedenle zor oluyor gorusmek birbirimizide seviyoruz evlilik karari aldik.
Kiyafetim belli degil daha mini suslu elbise dusunuyorum. Bakalim isallah guzel birsey bulabilirim.
Merhaba
Aa ne güzel benim nişanımda kısmetse eylülde olacak..
Evet çok zor bir süreç üstesinden gelicez inşallah hazırlık için daha erken ama kafanda vardır planlar herhalde
evet bende yurtdisina gidicem. İsi icin orda bulunuyor. Turk aslen yabanci damat degil yani :) bakalim 2 3 sene orda olucaz gibi gozukuyor.(null)
walla ne yalan söyleyim tatlım suan sadece mekan arastırması yapıyorum ama herhangi bi yere gidip fiyat konuşmuş degilim oglan askerde bir basıma aile yardımıyla karar wermeye calışıyorum gercekten zor:S ama keyifli işler =) sende varmı bireyler bakalım=)
evet bende yurtdisina gidicem. İsi icin orda bulunuyor. Turk aslen yabanci damat degil yani :) bakalim 2 3 sene orda olucaz gibi gozukuyor.
Sizin okudugum kadariyla uzun bir iliski sonrasiymis. Dugunu ne zamana dusunuyorsunuz?
Hepinizinki mutlulukla geçer umarım
benim söz- nişan hazırlığım kilo vermeye çalışmakla geçiyor. O yüzden kıyafet düşünemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?