2013 Yılı, Yılın Anneleri

2013 Yılı, Yılın Anneleri

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .

Sende mi preeklamsi yasadin
Bende temmuz 2012 de agir preeklamsi nedeniyle melegimi dogumda kaybettim
Oncesinde 2 dusuk yasadim
Simdi gene hamileyim
Son gunlerim insallah bu sefer anne olma mutlulugunu bende yasarim
İkizlerinle oglunla saglikli bir omur diliyorum
Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin hicbirimize

Son düzenleme:
melekyavrum,

inşallah bu sefer yavruna kavuşursun. Anne olmak ne zormuş, anne olunca anlıyormuş insan anne kıymetini...

kaç haftalık oldu bebişin? inşallah melek yavruların sana ahirette şefaat eder.
Canim cok az kaldi bu ay sonuna dogru insallah
36. Haftamin icindeyim
Cok heycanliyim korkularla doluyum
Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin
Melekyavrumla da cennette kavusmayi nasip eder insallah Allahim

Sagol canim benim:))
Burda ismimin yazmasi bile yetiyor cidden bana

Cok sagol canim
Allah razi olsun
İnsalllah insallah bu sefer olucak
Evlat hasreti ceken herkese nasip olsun insallah

36. Haftamin icindeyim

canım o korku hepimizde var, evet acı bir tecrübe edindin Rabbim cennetinde kavuştursun seni meleğine, ben bile öyle çok korkuyorumki, bi kucağımıza alabilsek sağ salim...
Bak sağlıksal olarak hiç bir sıkıntı çekmedim elhamdülillah, dün gece karnıma ağrı girdi, normal bi ağrı mı kasılma mı ayırt edemiyorum, yüreğim ağzıma geldi ağladım dua ettim, inşallah 40 haftasını görürüz de sağlıklı bir şekilde yaparız doğumu... Hepimizin yüreği tetikte yalnız değilsin, her anne korkuyor.

Oyum kadesa ablaya :)
Umarım bütün anne adayları ablalarım sağlıcakla böcüklerini kucaklarına alırlar

canım çok teşekkürler.

ne kadar çok ortak noktamız varmış seninle..3 yaşında ikiz çocuklarım var ve 6 aylık da hamileyim.33.haftada preeklampsi yüzünden erken doğum yaşamış ve küvöz mücadelesi vermiş bi anneyim ve bende de kan pıhtılaşması sorunu var.oyun için çok teşekkür ederim ve duana Amin diyorum canım.

36. Haftamin icindeyim

çok az kaldı canım İnşallah bu sefer bi şey olmayacak bol bol dua etkötü düşünme sakın.güzel haberlerini bekliyoruz.

valla bende öyleyim.yarın doktor kontrolüm var çok strese girdim ya bi sorun görürse falan diye.ve her seferinde aynı paniği yaşıyorum.sağsalim kucağımıza alıcaz İnşallah.

Senin kac haftalik oldu canim
Kasilma agri aslinda gebeligin bir parcasi da iste korkarsin normal
Bel agrisi sirt agrisi su agrisi bu agrisi
Sadece bebegimiz icin endiseleniyoruz
Biz anne olarak icimizi ferah tutucaz
insallah da hersey guzel olucak

Canim dua ediyorum surekli
En onemlisi de beynimizi bosaltmak
Stres sıkınti yok
Preeklamsinin en buyuk dusmani mutlu olmak bence
Bu sefer hersey guzel olucak kadesam insallah hepimiz icin

Canim dua ediyorum surekli
En onemlisi de beynimizi bosaltmak
Stres sıkınti yok
Preeklamsinin en buyuk dusmani mutlu olmak bence
Bu sefer hersey guzel olucak kadesam insallah hepimiz icin

ah be meleğim o beynimi bi boşaltabilsem zaten
İnşallah canım önce senin sonra da hepimizin güzel haberlerini sırasıyla alacağız İnşallah.

Bölümde adayim yoktu.
Ben kendi adima maddi manevi anne olmak icin cirpinan ve tüpbebek tedavilerinde bitkin düsen anneleri yilin annesi seciyorum.

Listedeki adaylardan birine oy vermek gerekirse, oyum cincike

valla bende öyleyim.yarın doktor kontrolüm var çok strese girdim ya bi sorun görürse falan diye.ve her seferinde aynı paniği yaşıyorum.sağsalim kucağımıza alıcaz İnşallah.
Benim de kontrolüm var yarın. Amin canım.

27+2 olduk Allahın izniyle. Ama insan korkuyor işte, Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

Bende ilk meleğimi kan pıhtılaşmasından kaybetmiştim.. oğlumda da cleaxan , corasprin kullandım düzenli. 34.haftamda preeaklampsi çıktı. 24-16 ları gördüm tansiyonda. alfamet kullandım doğuma kadar.. 36.haftamda protein atılımı artmıştı doktor haftaya alalım dedi oğlum dayanamadı 36+6 da kuzumu kucağıma almıştım.. o yüzden iyi bilirim o preeaklampsi derdini.. doğumdan sonra da bu bende kalıcı ritm bozukluğuna sebep oldu..ama rabbim yüzüme güldü. Senin de çok az kalmış. Canı gönülden dilerim rabbimden sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın minik kuzunu..sevgiler..

Evet canım..aynı sorunları yaşamışız.. hele o kan pıhtılaşması var ya beter bir şey.. o iğneler.. karnım kevgire dönmüştü artık..senin ikizler yine büyümüş kurtarmışlardır kendini.. ama gerçekten zormuş ikiz annesi olmak.. halimi gören acıyor zaten.. ikisini de aynı anda emzirirken oğlanı da ayağımda sallıyorum :) malum birden iki rakip olunca kıskançlık fena durumda.. Umarım sen de sağlıkla alırsın minik kuzunu kucağına..dualarım senin ve senin gibi tüm anne ve anne adaylarıyla..

harika bir ankett ya bu listede olmak isterdimm seneye inşallah arkadas başarılar diliyorum

Bu kategori cok fena nasil ayirt edeyim ki ben????

Cincikk, Kadesa, Miamore, Melekyavrum, NickimTam13Harf......

Ki diger tanimadiklarim da eminim cok iyi anne adaylari ki isimleri listede...

Agzim acik kaldi iyi mi?

Son düzenleme:
Karar verilmesi zor bir kategori... melekyavrum geçen yıl yaşadıklarını uzaktan uzaktan okumuştum... bu yıl hamile olduğunu okuduğumda çok sevindim

adayım melekyavrum'du,oyum da ona.inşallah sağlıkla kucağına alacak bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…