Elmayra kolay gelsin çok , sabahlarsın bu gece artık anket açmak uğruna , arada maçı izleseydin bari
Bu kategori ay ay olacak sanıyordum , ama sevgili anne adaylarımızın ismi çoğunlukta.
Benim oyum , bize önce var mı yok mu telaşı yaşatan ,kese var yok diye tıp dünyasınnı ikiye ayıransonrada varlığı ile müjde veren güzel ve nazlı kıza ve annesi kadesaya
Ah canım yaaa valla gerçekten sana bir güzellik yapmak lazım hiç kolay değil. Ellerine sağlık artık bitiyor dinlenirsin bir güzel.
Ay canıım neler gelmiş başına yaa. Bu doktorlar ne rahat konuşuyorlar sanki kolaymış gibi ya birşey olsaydı tövbe tövbe neyse sağlıkla gelsin bebeğin inşallah tek mi bebiş.
İsim olarak girilen üyelerin hepsini az çok tanıyorum, gönlüm hepsine oy vermekten yana ama tek oy hakkımız var, aday olanlardan birine başka bir kategoride oy verdim, diğer adaylardan özür dileyerek bende oyumu kadesa'ya veriyorum, hamileliğinin ilk zamanlarında onunla birlikte bizde endişe ve üzüntü yaşamıştık.
Allah hepsinin hamileliğini tamamına erdirsin inşaallah
aa anket açılmış hemde adım var :) eskiden nick olarak değil işte mart,nisan,mayıs anneleri olarak oluyordu bu kategori.valla burada insanın adını görmesi bile bi garipmiş yani özellikle bu kategoride.teşekkürler.
2-3 arkadaşım var bu listede hepsine oy vermek isterdim hepsi de süper anne adayları ancak benim oyum melekyavrum'a nedenini o biliyor,sağlıkla alır evladını kucağına İnşallah.hepimiz de tabii.
Benim de oyum gelinimin annesine :)
Aaaaa kadesa canim cok sagol
Listeleri goremiyorum ama adim varsa bu bile yeter
Yillardir doktugum gozyaslarim
Kaybetttigim melekyavrularim
Verdigim emeklerim
Anne olmak icin artik son gunlerim
Ankette adimin gecmesi bile harika bir duygu
Doguma gunler kala cok duygulandim
Allahim kimseyi evlat acisinin aziyla yada coguyla sinamasin insallah
Sana bana tum hamilelere evlat sahibi olmak isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
Benim gibi melek annelerinede peygamber sabri versin insallah
Nickimi kadisimi ayiramadigim için hepimizin dahil olduğu Mart annelerine verdim oyumu
Oyum kadesa'ya
Kendisiyle ortak noktalarımız var2 gebeliğinde yaşadığı sıkıntıları bende 2. gebeliğimde yaşamıştım Yaşadığı sıkıntıları onunla birlikte kalpten bende yaşadım Çok şükür sonunda güzel haberler aldık kıymetli ,nazlı kızımız geliyor Hayırlı olsun
Kim demiş nerde yazmışlarcanımsın ya çok teşkkürler
amin canım adını görünce 1 dk bile düşünmedi senine biortak noktamız var ama ben bu noktada evlatlarımı kucağıma alırken sen acısın yaşadın ben,m ,çin bu yüzden daha da özlsin oyun içinde teşekkürler.
kız o mart anneleri biz değilmişiz 2013 müş :))))
nevreste ağlamak üzereyim msjınla çok çok duygulandım ben.teşekkürler.
Kim demiş nerde yazmışlarben şahsen bizzat aday gosterdim Mart annelerini ne biliyonuz hangi yılın Mart anneleri olduğunu
2013 enlerini seçince öyle oluyor olmasın
nevreste ağlamak üzereyim msjınla çok çok duygulandım ben.teşekkürler.
Bebek var mı yok mu, sağlıklı mı değil mi düşüncelerinden 3. kez anne olma endişesi yaşayamayan kadesaya :)
cannııım çok sağ ol :) evet hala o kaygılardan korkulardan 3.kez anne olucam napıcam düşüncelerine dalamadım ki hala inanamıyorum zaten.
Aaaaa kadesa canim cok sagol
Listeleri goremiyorum ama adim varsa bu bile yeter
Yillardir doktugum gozyaslarim
Kaybetttigim melekyavrularim
Verdigim emeklerim
Anne olmak icin artik son gunlerim
Ankette adimin gecmesi bile harika bir duygu
Doguma gunler kala cok duygulandim
Allahim kimseyi evlat acisinin aziyla yada coguyla sinamasin insallah
Sana bana tum hamilelere evlat sahibi olmak isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
Benim gibi melek annelerinede peygamber sabri versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?