Kime oy verdiğimizi söyleyebiliyoz mu ?
Enee ben :)
Listede adımı görmek bile beni onurlandırdı, layık gören herkese kucak dolusu teşekkürler.
dünüüüür dünür,kapışıyoz seninle
gerçi bizim mart anneleri de var burada
Dünür dünüür
Anahtarını alırım :) burdaki 2013 mart anneleri, biz 2014 modeliz :)
Elmayra kolay gelsin çok , sabahlarsın bu gece artık anket açmak uğruna , arada maçı izleseydin bari
Bu kategori ay ay olacak sanıyordum , ama sevgili anne adaylarımızın ismi çoğunlukta.
Benim oyum , bize önce var mı yok mu telaşı yaşatan ,kese var yok diye tıp dünyasınnı ikiye ayıransonrada varlığı ile müjde veren güzel ve nazlı kıza ve annesi kadesaya
:)))
auscum evet neydi o günler.önce üçüz denildi sonra hem dış aynı anda normal gebelik denildi tam kürtaj olacakken bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenmek ve bu günlere geliş...şaka gibi ama ben biliyorum ki dualarınız sayesinde düzeldi herşey.çok teşekkürler.
Belimi hissetmiyorum, parmaklarım yok, kahve sigara icmekten boğazım yanıyor karşılığında mor kürk istiyorum
:)))
auscum evet neydi o günler.önce üçüz denildi sonra hem dış aynı anda normal gebelik denildi tam kürtaj olacakken bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenmek ve bu günlere geliş...şaka gibi ama ben biliyorum ki dualarınız sayesinde düzeldi herşey.çok teşekkürler.
Anketler tek tek mi açılıyor ?
Evet,
eLmayRa anketlerle uğraşıyor şu anda, hepsini tamamladığında aktif edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?