2013 Yılı, Yılın Anneleri

2013 Yılı, Yılın Anneleri

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
248
Oylamalar 29 Aralık 2013 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

Son düzenleme:
aa anket açılmış hemde adım var :) eskiden nick olarak değil işte mart,nisan,mayıs anneleri olarak oluyordu bu kategori.valla burada insanın adını görmesi bile bi garipmiş yani özellikle bu kategoride.teşekkürler.

2-3 arkadaşım var bu listede hepsine oy vermek isterdim hepsi de süper anne adayları ancak benim oyum melekyavrum'a nedenini o biliyor,sağlıkla alır evladını kucağına İnşallah.hepimiz de tabii.

İsim bazında da algılamış oy veren arkadaşlar ben de düzeltmedim, sonucta insanların gönlünden gecenler bunlar.

Enee ben :)
Listede adımı görmek bile beni onurlandırdı, layık gören herkese kucak dolusu teşekkürler.

Elmayra kolay gelsin çok , sabahlarsın bu gece artık anket açmak uğruna , arada maçı izleseydin bari

Bu kategori ay ay olacak sanıyordum , ama sevgili anne adaylarımızın ismi çoğunlukta.

Benim oyum , bize önce var mı yok mu telaşı yaşatan ,kese var yok diye tıp dünyasınnı ikiye ayıran
sonrada varlığı ile müjde veren güzel ve nazlı kıza ve annesi kadesaya

Belimi hissetmiyorum, parmaklarım yok, kahve sigara icmekten boğazım yanıyor karşılığında mor kürk istiyorum

:)))

auscum evet neydi o günler.önce üçüz denildi sonra hem dış aynı anda normal gebelik denildi tam kürtaj olacakken bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenmek ve bu günlere geliş...şaka gibi ama ben biliyorum ki dualarınız sayesinde düzeldi herşey.çok teşekkürler.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin , listede adı olan olmayan tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum

Siz savın sıranızı gebelikte , biz gelelim sonra

2013 enlerinin anketi hayırlı olsun elmayra yoğun çabaların için teşekkür ederim.

Bu kategoride bi kaç kişiyi ismen tanıyorum çok sohbetim olmasa da hepsi harika anne ve anne adayları
Benim oyum kkya ilk girdiğimden beri sohbetimi kesmediğim makaraya panpama

Anketler tek tek mi açılıyor ?

Belimi hissetmiyorum, parmaklarım yok, kahve sigara icmekten boğazım yanıyor karşılığında mor kürk istiyorum

Ah canım yaaa valla gerçekten sana bir güzellik yapmak lazım hiç kolay değil. Ellerine sağlık artık bitiyor dinlenirsin bir güzel.

Ay canıım neler gelmiş başına yaa. Bu doktorlar ne rahat konuşuyorlar sanki kolaymış gibi ya birşey olsaydı tövbe tövbe neyse sağlıkla gelsin bebeğin inşallah tek mi bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…