2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

ptt kargo ile kapıda ödeme olabilir
veya istanbul içi elden teslimat yapılabilir cnm

ben bu kurdelalardan istiyorum ancak adres için özelden mesaj atamıyorum. birde kuşak için özel kurdelalarınız var mı?? varsa onlarıda bu şekilde görebilir miyim??

ben bu kurdelalardan istiyorum ancak adres için özelden mesaj atamıyorum. birde kuşak için özel kurdelalarınız var mı?? varsa onlarıda bu şekilde görebilir miyim??

Burdan daha rahat irtibata geçebiliriz sanırım hemde diğer ürünlere de göz atabilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
benim de düğünüm 25 mayısta 72 gün kaldı :) gelinliğim yapılıyor bindallımı aldım.. Zaten konu acmıstım.. Esyalarım da az kaldı.. Ama ev bakmaya baslamadım daha :)

merhaba kızlar;
benimde düğünüm 2 haziranda.. :) gelinliğim dikiliyor,damatlık tamam,kına için henüz karar vermiş değilim,balayı tamam,çeyizde eksik kalmadı,salon nikah tamam,evlere şöyle bi göz gezdiriyoruz şimdilik,mobilyalar seçime göre yaptırılmaya başlanacak...artık hayırlısı :)

bnm düğün 29 eylül ve 5 ekim,sadece yerleri tuttuk başka da bişey yapmadık,ama herkes beni stres yapıo geç kaldın diee

Benimde 4 Mayısta kızlar:) Gelinlik,Ev hazır eşyalar alındı elektronikler de tamam plastiklerim bile bitti biraz aceleci davrandım galiba:) perdelerimnde siparişi verildi onlrda ay sonu takılcak inşallah :) tek kalan mutfagımın ve yatak odamn halısı ile avizelerim başkada bişim kalmadı :) sadece ev temizletilip çeyiz götürme günü beklencek okdr hayırlısıyla inşallaah:) herkese kolay gelsiiinnn

bende burdayım ki ama çok bilgisizim bu konuda bana yardımcı olabılcek birileri var mı inanın çok mınnettar olurum... once dugun yerını tutup sonra mı nıkah daıresıne başvurmalı buyuk bedenıme ankaradan nerden gelınlık bulabılırım.. ankarada hem uygun fıyata hemde güzel kır düğün salonu bulabılır mıyım bılmıorum cok karıştım

benimde ev esyalar mobılya balayı j-kuafor salon kamereman gelılnlık damatlık harıc hersey hazır ama benım nısanım sallantıda ısler karısık yanı ama herseye rağmen nısanlım 2 hafta sonra gelecek gelınlık bakmaya ve benım hıcbır fıkrım yok :)

canım ulusta ve kızılayda çok iyi, ilgili moda evleri var bende ulusta diktiriyorum gelinliğimi..salonu önce tutmanı tavsiye ederim.istediğin
tarihi bulmak bazen zor olabiliyor.semt olarak nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizim düğün salonumuz yarı açık kır düğün salonu linki yollayım bi bakmanı tavsiye ederim

[

Son düzenleyen: Moderatör:
13 haziran kınam 15 haziran da düğünüm:) ev tututuldu, mobilyalar, beyaz eşyalar alındı. mekanlar tutuldu. stüdyo ve açık hava fotoğrafları için anlaşmalar yapıldı. balayı mekanı, uçak biletleri ayarlandı. çeyizim de geldi ufak ufak diziyorum. haftasonu gelinlik işini halletcem. ç,çeğimi de aldım. perde, halı, tv ünitesi eksik. bi de mayısta nikah işlemlerini başlatcazz. yazarken yoruldumm.:)

kızlar ben de geldim benım hazıran başı dugunum gelinliğim dıktırıyorum dugun mekanı tutuldu ev bakyrz sımdı de zor ısler ALLAH herkesın yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…