2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

benimde haftaya cuma kına cumartesi kınam eşyalarımın cogu yeni evime gitti ne zormuş insanın içi burkuluyor eşya düzenlemek ayrıdert =)
Gelinliğimi Burak Kaynar wedding house ta diktiyorum pazartesi teslim alacağım çok memnun kaldım kumaşımı dantelimi gittik beraber seçtik dikişlerinden kalitelerinden ben memnun kaldım zaten kafamda belirli bir model vardı.

Ev eşyalarını karacaan aldım kapmanya vardı :) şehir dışına gelin gitmek daha bi zor olsa gerek
Herşey istediğimiz gibi olur inşallah herkese sevgilerrrr...

hayırlısı olsun simdiden , benim düğünüm ekim de ben beyaz esyalarımın hepsini bosch aldım , anne ewinde de bosch kullanıyoruz hiçbir sıkıntımız yok cok memnunuz. mobilyalarımı da daha yeni doğrucan mobilyadan cok uygun fiyatlara aldım

sana bir tavsiye cok fazla gezme , gezdikce aklın daha cok karısır .

kızlar bende agustos gelınıyım kısmetse beyaz eşyalar hazır mobılyaların siparışını verdık gelınlık hazır gıbı düğün yerlerı de hazır ama bende bı telaş var nedense allahım dıyorum ne olur bı aksılık cıkmasın dıye dua edıyorum süreklı

sıze bişey danışıcam ne olur bana kulak verın

gelın çiçeğimi canlı bı çiçek yaptırmak ıstıyorum nereden yaptırabılırım ?? nettekıler hep hazır çiçek :44::44:

benimde düğün ağustosta beyaz eşya bende bosch düşünüyorum

canlı çiçek çiçekçilerde yaptırırsın canım görüş çiçekçi ile istediğin şekilde onlar el buketi yaparlar

hayırlı olsun şimdiden aramızdada sayılı günler var mutluluklarr

teşekkur ederım canım oyle olacak sanırım çiçekçiden yaptırıcam bakalım. Evet 3 gun var allahım inşallah o gunlerı huzurlu saglıklı bir şekılde gormeyı nasıp etsın

Ben de Ekim geliniyim kismetse :)
Hazirliklarla ilgili ilk hallettigim sey gelinligim oldu :) Taa 6 ay önce siparis verdim, kismetse 1-2 ay icersinde alacagim.
Onun haricinde eksiklerim daha var (ceyiz) zaten al al nedense bitmiyor bu ceyiz isi.
Hedefim dügünden 1 ay önce herseyi yerli yerine oturtmak, ki son haftalarda sadece dügünün stresi kalsin üzerimizde.
Son güne kadar eviyle ugrasan insanlar görüyorum, stresleri resmen 10 kati oluyor, dügün günü yüzlerinden anlasiliyor
yorgunluklari.
Umarim hersey planladigimiz gibi gecer :)

Kızlar Merhaba,

Ben ağustos geliniyim :) Kuaförünüze karar verdiniz mi, veripte provaya giden ya da düğünü ollmuş olupta memnun kalanlar yazabilirler mi? 3 aydır kuaför arıyorum. Bir çok topic açtım forumun o bölümünde de ama çok az yanıt alabiliyorum...

Avrupa yakasında olması tercihimdir. Çok teşekkür ederim şimdiden herkese mutluluklar :)

selamlar herkese; bende aralık geliniyim :) Sanırım yılın en son gelini olacağım.19 aralık kınam,21 aralık düğün kısmetse.daha zaman olmasına rağmen, bizde hazırlıklar başladı.Çalıştığım için sadece hafta sonları düğün işiyle ilgilenebildiğim için sıkıştırmadan ufak ufak alıyorum koyuyorum kenara alacaklarımı.En son misafir için Karaca'dan yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldım.Çatal bıçak takımı hediyesiydi.12 kişilik yemek takımı + 12 kişilik çatal bıçak takımı (sandıklı) toplam 1490 liraya aldım.son haftalara sadece mobilya seçimi ve gelinlik provası kalsın istediğimden,ufak detayları bir deftere not ederek çarşıya her çıktığımda hallediyorum.Gelinliğimin modelini de moda evine verdim.Eylül başı, ağustos sonu başlayacaklar dikime.İnce detayları çok, yorucu ama bir o kadar da güzel heyecanlar bunlar.Tüm gelin adaylarına mutluluklar ve kolay gelsin.

merhaba kızlar ben kubra benım dugunmde 29 eylul rabbım hepımızın yardımcısı olsn

Canlı çiçek satan bir çiçekçiye gitmelisin düğünden bir kaç gün önce yapmak istediğin modelle.
Çünkü düğün günü istediğin çiçeği bulamayabilirler onun için önceden konuşup işini garantilemek en iyisi
.

çok şükür düğünümüzü yaptık her şey sorunsuz ve çok güzel geçti darısı diğer arkadaşların başına inşallah

kızlarrrr lütfen yardım edin gelinlikçiye ve kuaföre ihtiyacım var önerebileceğiniz yerler varmı?

merhaba sen antalyadanmısın?

iki yıl geçmiş ama benim düğünümde gold düğün salonunda olck :]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…