Kızlar benimde 29 eylülde düğünüm var ve hala nası bi gelinlik yaptırsam karar veremedim klasik bir gelin olmak istemiyorum çok farklı olıyım istiyorum düğünümüzü kimse unutmasın istiyorum salonumuz tutulduı bir kaç gün sonrada antalyaya gidip mobilya eşya bakıcaz ee bide ev tabi çok yorucuymuş bu işler ama bunlargüzel yorgunluklar..Bütün gelinolacak arkadaşlara şimdiden mutluluklar
Arkadaşlar herkese merhaba;
Ben de ağustos gelini olucam inş, okuduğum kadarıyla herkes de tatlı bir heyecan var herkes bi çok işini halletmiş..:)
Malesef benim henüz hiçbir şeyim hazır değil, tek yaptığım gelinlik siparişi vermek oldu..
Mobilayalarını beyaz eşyalarını alan arkadaşlar ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz? istikbali doğtaşı falan gezdim ama insan hiç birini beğenemiyor bir türlü..bir de beyaz eşya konusunda bosch düşünüyorum, bosch alan arkadaşlar varmı?
benimde düğün ağustosta beyaz eşya bende bosch düşünüyorum
canlı çiçek çiçekçilerde yaptırırsın canım görüş çiçekçi ile istediğin şekilde onlar el buketi yaparlar
hayırlı olsun şimdiden aramızdada sayılı günler var mutluluklarr
kızlar bende agustos gelınıyım kısmetse beyaz eşyalar hazır mobılyaların siparışını verdık gelınlık hazır gıbı düğün yerlerı de hazır ama bende bı telaş var nedense allahım dıyorum ne olur bı aksılık cıkmasın dıye dua edıyorum süreklı
sıze bişey danışıcam ne olur bana kulak verın
gelın çiçeğimi canlı bı çiçek yaptırmak ıstıyorum nereden yaptırabılırım ?? nettekıler hep hazır çiçek :44::44:
selamlar herkese; bende aralık geliniyim :) Sanırım yılın en son gelini olacağım.19 aralık kınam,21 aralık düğün kısmetse.daha zaman olmasına rağmen, bizde hazırlıklar başladı.Çalıştığım için sadece hafta sonları düğün işiyle ilgilenebildiğim için sıkıştırmadan ufak ufak alıyorum koyuyorum kenara alacaklarımı.En son misafir için Karaca'dan yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldım.Çatal bıçak takımı hediyesiydi.12 kişilik yemek takımı + 12 kişilik çatal bıçak takımı (sandıklı) toplam 1490 liraya aldım.son haftalara sadece mobilya seçimi ve gelinlik provası kalsın istediğimden,ufak detayları bir deftere not ederek çarşıya her çıktığımda hallediyorum.Gelinliğimin modelini de moda evine verdim.Eylül başı, ağustos sonu başlayacaklar dikime.İnce detayları çok, yorucu ama bir o kadar da güzel heyecanlar bunlar.Tüm gelin adaylarına mutluluklar ve kolay gelsin.
merhaba sen antalyadanmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?