How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

tugce0107

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
786
110
73
düğünü bu sene içinde olanlar ince detayları hep beraber planlayalımmı?

Son düzenleme:
bende geldım kızlar dugunume az kaldıı ve hala gelınlık secemedım siz neler yaptınız?

hepniz hoş geldiniz 2013 gelincikleri :16:
=yagmurnur;28952178]bende geldım kızlar dugunume az kaldıı ve hala gelınlık secemedım siz neler yaptınız?
canım bence en kısa zamanda bak çünkü hem yaz yaklaştıkça fiyatlar artıyor hemde son ana bırakma ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
hepniz hoş geldiniz 2013 gelincikleri :16:

canım bence en kısa zamanda bak çünkü hem yaz yaklaştıkça fiyatlar artıyor hemde son ana bırakma ne olur ne olmaz

Öyle tabi tatlım nişanlımla farklı sehirlerdeyiz bi araya gelebilsek seçip alıcaz ben yalnız begenıp almak ıstemıyorum.

Öyle tabi tatlım nişanlımla farklı sehirlerdeyiz bi araya gelebilsek seçip alıcaz ben yalnız begenıp almak ıstemıyorum.

Aynı durumdayım canım...Farklı şehirlerdeyiz, düğünüm haziran başında ve benim düğün mekanım dışında hiçbir şeyim hazır değil, stres altındayım...

bende geldim benimde düğünüm yaza aynen hiçbirşeyim yok sadece ev aldık mekan tutttuk stres stres stres

bizde ayrı şehirlerdeyiz ama çok uzak değil Allahtan
ama bizim de bi düğün mekanı bi gelinlik birde kına kıyafeti hazır
daha ne ev var ne eşya onları son 1.5 aya bıraktık :27:

kızlar bende geldım burtadayım bu cumartesı bakacaktım gelınlıge ama malesef her cumartesı bır ışım cıkıyor bakamıyorum :50:
alan varmı gelınlığını??

Haydi ben de geleyim... =)
Düğün Mayıs'ta kısmetse, Gelinlik, gelin ayakkabısı, buket, nikah günü, düğün mekanı halloldu.
Ev eşyalarının çoğu tamam, küçük ev aletleri ve halılar eksik şu an...

Haydi ben de geleyim... =)
Düğün Mayıs'ta kısmetse, Gelinlik, gelin ayakkabısı, buket, nikah günü, düğün mekanı halloldu.
Ev eşyalarının çoğu tamam, küçük ev aletleri ve halılar eksik şu an...

Ne güzel ya, hayırlı uğurlu olsun. benimki de mayısta inşallah, daha sadece düğün mekanı ve bazı eşyalar tamam. ne gelinlik ne bi şey, gelinlikten de hiç anlamıyorum, karar veremiyorum ya :(

bizde ayrı şehirlerdeyiz ama çok uzak değil Allahtan
ama bizim de bi düğün mekanı bi gelinlik birde kına kıyafeti hazır
daha ne ev var ne eşya onları son 1.5 aya bıraktık :27:

en önemli aşamaları atlatmışsınız, eşyalar 1-2 günde bile hallediliyo.

Ne güzel ya, hayırlı uğurlu olsun. benimki de mayısta inşallah, daha sadece düğün mekanı ve bazı eşyalar tamam. ne gelinlik ne bi şey, gelinlikten de hiç anlamıyorum, karar veremiyorum ya :(

ben ilk giydiğim gelinliği aldım. gelinlik için tavsiyem, çok deneme, kimsenin de kafanı karıştırmasına izin verme. iyi kötü kafanda beğendiğin ve asla dediğin şeyler vardır. fazla giyip çıkarma, kafandakini tarif et sana o tarz modeller göstersinler. tüm tarzları denersen aklın karışmaya başlar... kafanda modelleri iki seçeneğe düşürmeye çalış ve en son içine en çok sineni al derim. Bir de seçtiğin gelinlik aşağı yukarı belli olsun demo modelde, üzerine yapılacak değişiklikler çok büyük şeyler olmasın. Baştan aşağı bir değişiklik için anlaşırsan hayalindeki gibi olmayabilir, bu noktada o modeli almamanda fayda var demek ki o model sana göre değilmiş. şimdiden bol şans =)

Ben de geldim :)
Benim de düğünüm 31 Ağustos'ta kısmetse.
Şu ana kadar hallolanlar: Düğün yeri, balayı =)
Hallolmayı bekleyenler : Bir evin tüm eşyalarının alınması, gelinlik, gelin buketi vs.:))

benimde mayısta düğün ama aynen birtek düğün mekanı hazır
bu hafta sonu gelinlik bakıcam inşallah çalışınca çok zor oluyor ya:(
allah yardımcımız olsun

Back