2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Arkadaslar YGS ve ÖSYM ayni sinav mi oluyor?

Bir de YGS icin neleri calismak gerekiyor notlar kitaplar sorular??

Ben yurt disindan geldigim icin hic bilgim yok.

Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Bir de su baraj konusu nedir onu da aciklayabilirmisiniz?

Merhaba
Bankalara yatırabilirsiniz
Ziraat,akbank falan alıyo
Ygs öss'nin 1.bölümü oluyo

Tesekkürler. Bir arkadas su listeyi paylasmis yani öss bu kadar bölümden mi olusuyor? Ben mesela AÖF den okumak istiyorum tüm bi sinavlari vermek zorundayim dogru mu anladim? Yardimci olabilirseniz sevinirim gercekten. Internette cok arastirdim aramdigim yerde kalmadi ama malesef edinebildigim bildi sadece diplomamin denkligini yapmam gerekiyormus bir de 15 ocaga kadar kaydimi yaptirmam gerekiyormus.

Kizlar gecmis sayfalara bakarak sorularimi yöneltiyorum yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinicem.

Hangi bölüm sectiginiz yazmissiniz... O secimi nerden yapabilirim yani YGS ye girmeden önce mi bi bölüm secmis olmam gerekiyor?

kardeşimde girmek istiyo ama daha yeni baslayabildi test çözmeye 3 ay var kızlar sizce nasıl bi çalışma programı uygulamalı aklındada daha tam netleşmiş bi bölüm yok ama büyük ihtimal düşük puanlı bölümler olabilir zaten bu gidişle ancak onları kazanabilir belkide onları bile kazanamaz çok geç kaldı

Son düzenleme:

Öyle karamsar olmayin : )

Bakin ben yurt disindan geldim türkiyede hic egitigim gördüm cogu konulardan bir haberin neyin ne oldugunu bilmiyorum ama insaAllah bende deniycem 3 ay uzun bir süre bardaga dolu tarafindan bakalim

Aöf için barajı geçmek yeterli diye biliyorum ben
O alıntıladığınız puanlar 2.bölüm için
Aöf için o sınavlara girmenize gerek yok
Mart ayındaki sınavdan barajı aşmanız yeterli

İlk kez mi girecek kardeşiniz ?
İlkse eğer ikinci seferde şansını deneyebilir

Öyle karamsar olmayin : )

Bakin ben yurt disindan geldim türkiyede hic egitigim gördüm cogu konulardan bir haberin neyin ne oldugunu bilmiyorum ama insaAllah bende deniycem 3 ay uzun bir süre bardaga dolu tarafindan bakalim

doğru diyosun cnm kardeşime biraz moral depolamam lazım dershaneye gidemedi diye çok üzgün

Aöf için barajı geçmek yeterli diye biliyorum ben
O alıntıladığınız puanlar 2.bölüm için
Aöf için o sınavlara girmenize gerek yok
Mart ayındaki sınavdan barajı aşmanız yeterli

Peki o baraj ne kadar bilginiz var mi?
Mart ayinda ki sinav icin gecmis sayfaladar YGS konu anlatimi ve YGS soru bankasi kitaplarini almayi önermisler yeterli olur mu?
Ama farkli farkli yayinlarin kitaplari var.
Hangisi en iyisi olur ki acaba?

Peki o baraj ne kadar bilginiz var mi?
Mart ayinda ki sinav icin gecmis sayfaladar YGS konu anlatimi ve YGS soru bankasi kitaplarini almayi önermisler yeterli olur mu?
Ama farkli farkli yayinlarin kitaplari var.
Hangisi en iyisi olur ki acaba?

140 ve 180 barajı vardı ben en son geçen yıl girerken değişmedi daha sanırım
Yeterli olur bence
Bi çok yayın var kendiniz incelerseniz daha iyi olur aslında
Genelde her öğrencide klasik fem vardır mesela

O zaman bi kaybı yok,üzülmesin hiç
Bi sene daha beklerse gerçekten çalışacağına inanıyosa bi sene daha dener şansını

öyle cnm ama yaşı 21 insallah bu 3 ayda çalışabildiği kadar çalışır kazanamazsa artık dershaneye gider yada hazırlık okur daha iyi hazırlanır ama bi denesin şansını...bu arada kayıtlar dün başlamış 15 ocağa kadarmış nasıl basvurulacak kızlar napılması lazım ben öğreneyimde kardesime söylerim

3 ay düzenli sıkı çalışırsa yeterli sayılabilecek bi süre aslında
Bende bu 3aya yüklenmeyi düşünüyorum,bakalım inş yapabiliriz
Şahaneler yaratılmaz ama ortalama bi puan alınabilir
Bankaya 40 tl yatırması lazım sonra herhangi bi liseden kaydını yaptırabilir

Bi şey sorucam ösym de yazıyo bi başvuru merkezine gidip başvuru yapacakken götürülmesi gerekenler diye aday başvuru formu diyo e onu zaten orda doldurmuyorlar mı ?

Bi de yanımızda diplomamızı götürmemiz gerekiyor mu ? :44:

Mathilda canım ben 2 başvurumda da bişey götürmemiştim
Biri kendi lisemde son sene yapıldı,ikinicisinide dershanede bireysel olarak yaptım
Bişey diyemeyeceğim sen yinede götür istersen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…