• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Saol canım,daha çok varmış :1:
Hobi olsun diye sınava girip duruyorum artık :1:

İyiyim canım saol
Alıştım ama kafam başka şeylerle dolu şu sıralar :50:
Sagopam'la konuşmayalı çok oldu ya
Ne güzel sohbetler ederdik önceden,eskisi gibi denk gelmiyoruz pek :14:

Hobi mi iyimiş valla :1:
Öyle oluyo çünkü herkes başka başka yerlerde düzenle değişti öyle şeyler işte.. ama denk geldikçe konuşuruz ki :)

Hobi mi iyimiş valla :1:
Öyle oluyo çünkü herkes başka başka yerlerde düzenle değişti öyle şeyler işte.. ama denk geldikçe konuşuruz ki :)

Bu senede stediğim gibi olmayacak sınav
Hiç çalışmadım saf gibi
Bu gidişle istemeye istemeye mezun olacağım burdan :1:

canım azarlamakta ne estağfurullah :1::1: hatırlatıyorum sadece ama çalışmıyorsun kuzum sende benim gibi :50:

Aslında çalışıyorum ama yeterince hızlı değil galiba neyse ben yeri gelmişken hazır sende burdayken bitirdiğim konuları söyliimde ekle :33:
Diğer topiğe yazıyorum bak :1:

Yok canım ya :14:
Bi halt olmayacak benden bu gidişle
Sende pek hazırlanamadın galiba okudum biyerde :14:

yok canım ya nerdeee ama şu finallerde bitsin hayırlısıyla inş. biraz sözele çalışırım ya üniyle ygs gerçekten çok zor yürümüyor esmada çalışmamış hiç oda tatili bekliyor :50:

Bakalım neler gösterecek zaman
Şu 3 ayı değerlendirsem bari
Belki bişey olur :1:
Senin nasıl gidiyo çalışmalar
Beklentilerin nasıl,olacak gibi mi ?

Benim kafam biraz karışık ben sınavsız geçiş yapıcam bu yıl sonrada dgs düşünüyorum canım :44:

yok canım ya nerdeee ama şu finallerde bitsin hayırlısıyla inş. biraz sözele çalışırım ya üniyle ygs gerçekten çok zor yürümüyor esmada çalışmamış hiç oda tatili bekliyor :50:

Bu kalan 3 ayı değerlendirsek olur mu ki bişeyler canım ya
Bende geometri,fizikten falan umudu kestim artık
Bu saatten sonra olacak iş değil onlar :14:
Eve döner dönmez sözel başlayacak Esma benimde haberim var canım
Neden böyle oldu,hiç çalışmadık ya :50:

Ben bi boşladım ipin ucu kaçtı :2: şu an ev öyle karman çorman ki işler karışık bu ara ailevi mevzulardan kafamı toplayamıyorum derse vermek istemiyorum ben hiç .

2 yıllık değil mi canım geçiş yapınca ?
Hemşirelik mi ?

Canım hemşireliğin iki yıllığı yok bizimde hemşireliğe geçiş hakkımız yok ve fen dersleri görmediğimizden çok zor oluyo bende 2 yıllık bi bölüme geçiş yapıp sonra dgsyle hemşireliğe geçicem son karar bu bende sanırım :26:

Ben bi boşladım ipin ucu kaçtı :2: şu an ev öyle karman çorman ki işler karışık bu ara ailevi mevzulardan kafamı toplayamıyorum derse vermek istemiyorum ben hiç .

Anlıyorum canım
Benimde şuan bi takım sıkıntılarım var,halletmeye çalışıyorum
Kütüphaneye gidiyorum mesela ders çalışmak için 20dk.sonra dikkatim dağılıyo,kafamı derse veremiyorum bende :14:

Canım hemşireliğin iki yıllığı yok bizimde hemşireliğe geçiş hakkımız yok ve fen dersleri görmediğimizden çok zor oluyo bende 2 yıllık bi bölüme geçiş yapıp sonra dgsyle hemşireliğe geçicem son karar bu bende sanırım :26:

Hayırlısı artık canım
Pişman olmazsın inşallah kararlarında,sonradan bizim gibi :14:

Anlıyorum canım
Benimde şuan bi takım sıkıntılarım var,halletmeye çalışıyorum
Kütüphaneye gidiyorum mesela ders çalışmak için 20dk.sonra dikkatim dağılıyo,kafamı derse veremiyorum bende :14:

Hayırlısı artık canım
Pişman olmazsın inşallah kararlarında,sonradan bizim gibi :14:

İnşallah canım bakalım hayat işte her şeyi biz belirliyo gibiyiz ama öyle olmuyo her zaman :26:

canım 3 ayda da neler olur neler sen yeterki ygs ye yoğunlaş tatlım valla olur

İnşallah canım bakalım hayat işte her şeyi biz belirliyo gibiyiz ama öyle olmuyo her zaman :26:

canım iki yıllığa geçmen şart mı ya dgs çok zor diyorlar sonra deme bu sınavla uğraşacağıma adam akıllı ygs ye çalışıp 4 yıllık hemşireliğe gitseydim birde hemşireliğin puanları öyle uçuk değil tatlım sen biraz çalışsan ben inanıyorum kazanırsın :46:

canım iki yıllığa geçmen şart mı ya dgs çok zor diyorlar sonra deme bu sınavla uğraşacağıma adam akıllı ygs ye çalışıp 4 yıllık hemşireliğe gitseydim birde hemşireliğin puanları öyle uçuk değil tatlım sen biraz çalışsan ben inanıyorum kazanırsın :46:

Kafam çok karışık ya bilmiyorum gerçekten :43:

Kafam çok karışık ya bilmiyorum gerçekten :43:

bence iyi düşün hayatını etkilecek bir karar çünkü dgs yi kazanabileceğini düşünüyorsan git tabi ki ama zor olduğunu da unutma sevdicek kazanamamıştı o zor diyordu ben bilmiyorum yani sınava var daha toparlanıp başlarsan geç kalmış sayılmazsın gerçekten hemşireliğin puanlarına baktıysan çok uçuk değil iyi yani keşke sayısalcı olsam diyorum ben hani fizik falan yapamazdım ama hemşireliğe yetecek kadar yapardım herhalde :)

Back