• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

[ı]
biyoloji için birey,mat. Için güvender ve fem kullandım
fizik için final,fem,maltepe
kimya için güvender ve fem
geometri için eksen kullandım ağırlıklı olarak :31:[/ı]

cnm ben tek bir yayın kullanmak istiyorum güvender ve zirve arasında kaldım
daha önce bil q kullandın set olarak aslında seviyem çok kötü değil ne yapsam fem zor diyorlar bana zor değilde
daha çok pratiklik lazım
ben okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum
şuan adalet okuyorum açıköğretim
güvender alsam dahamı iyi ki

cnm ben tek bir yayın kullanmak istiyorum güvender ve zirve arasında kaldım
daha önce bil q kullandın set olarak aslında seviyem çok kötü değil ne yapsam fem zor diyorlar bana zor değilde
daha çok pratiklik lazım
ben okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum
şuan adalet okuyorum açıköğretim
güvender alsam dahamı iyi ki

Bilemiyorum ki
Bi kitapçıya gidip yayınları kendin incelesen daha iyi karar verebilirsin aslında
Fem simetri zor,bende zorlanıyorum mesela :50:

Kizlar okul oncesi ogretmenlik ne oluyor anaokulumu oluyor yani caliama imkanlari neler?

Esim gececi uyanamadi hala kiyamiyorumda ona : ( insaAllah hall edebiliriz bugun benim su denklik isini...

Yabanci uyrukluyumya diplomamnin denkligini almam gerek 15 ine kadar hall olur insaAllah...

Bi de yanımızda diplomamızı götürmemiz gerekiyor mu ? :44:

canım benim o sınava ilk girecekler yada bilgilerinde değişik olanlar için eğer sen geçen yıl girdiysen sınava bireyselde başvurabilirsin o form olmadan yada herhangi bir okul yada dershanede

Kizlar okul oncesi ogretmenlik ne oluyor anaokulumu oluyor yani caliama imkanlari neler?

Esim gececi uyanamadi hala kiyamiyorumda ona : ( insaAllah hall edebiliriz bugun benim su denklik isini...

Yabanci uyrukluyumya diplomamnin denkligini almam gerek 15 ine kadar hall olur insaAllah...

anaokulu oluyor canım çalışma imkanları şimdi var kpss puanı düşük ama burası türkiye ne olacağı belli olmuyor
anaokullarında kreşlerde çalışıyorsun işte canım öyle bir şey :1:

bu sene giricem ama çok karamsarımm bilemiyorum :/ ts den gireceğim yani sözelden offf off :/

$pr_01_167_max.jpg $medium_MZZU3JZCB35D12J1.jpg $fem-yayinlari-komisyon-ygs-lys-cografya-konu-anlatimli-978605373007120111215170352.jpg

Sagopam canım önerdiğin kitaplar bunlardı değil mi ?
Simteri olmayacak
Esma'da fem yada güvender önermişti,somestırda alayımda başlayayım artık :50:

Evett YGS'yi bugün yatırdımmm :1:
ama bi o kadar da korkuyorum ya ne çabuk yaklaştı şu sınav :18::18:
artık korkuyorum ya matematik olmayacak gibi ama özellikle çarpanlara ayırma konusunu yapamıyorum. Oran orantı tamam da bi tek bu çarpanlara ayırma beni sinirden öldürecek ya :5:
3 ay kaldı gerçekten ya hatta 3 aydan bile az.
Dilerim herşey gönlümüze göre olur da iyi bir üniversite kazanırız :26::26:

Evett YGS'yi bugün yatırdımmm :1:
ama bi o kadar da korkuyorum ya ne çabuk yaklaştı şu sınav :18::18:
artık korkuyorum ya matematik olmayacak gibi ama özellikle çarpanlara ayırma konusunu yapamıyorum. Oran orantı tamam da bi tek bu çarpanlara ayırma beni sinirden öldürecek ya :5:
3 ay kaldı gerçekten ya hatta 3 aydan bile az.
Dilerim herşey gönlümüze göre olur da iyi bir üniversite kazanırız :26::26:

Çarpanlara ayırma benide çok zorlamıştı
O zaman az çok yapıyodum ama şuan önüme gelse yine yapamam sanırım :14:
İnsan çok çabuk unutuyo

evet canım bunları söyledim :) başla canım bende başlayacağım

Alayım biran önce hemen başlamalıyım
Kötüyüm canım ya umudum çok kırıldı,bu senede adam gibi bişey olmayacak çok belli
Daha önce başladığın bi ders var mı caım senin ?

Alayım biran önce hemen başlamalıyım
Kötüyüm canım ya umudum çok kırıldı,bu senede adam gibi bişey olmayacak çok belli
Daha önce başladığın bi ders var mı caım senin ?

tatlım matematik çalışıyordum türkçeden bir sıkıntım yok işte sosyal çalışmam lazım tarihten bilgim yok hiç ona çalışsam tamamdır geometri ye hiç çalışmayacağım zaman kaybı olur çünkü benim için anlamıyorum yapamıyorum

tatlım matematik çalışıyordum türkçeden bir sıkıntım yok işte sosyal çalışmam lazım tarihten bilgim yok hiç ona çalışsam tamamdır geometri ye hiç çalışmayacağım zaman kaybı olur çünkü benim için anlamıyorum yapamıyorum

Geometri ve fiziğe bende bakmayacağım
Boşa zaman kaybı olur,yapamıyorum nasılsa dediğin gibi
Hayırlısı artık :31:

Az önce başvurumu yaptım kızlar hiç bi sorun çıkmadı da valla gidip uğraşmaktansa internetten yapın derim:61:

Arkadaslar ilk once bankaya parayi yatirmamiz lazim degil mi ?

Bir de fen derslerini konu anlatimli ile anlatan bir kitaba ihtiyacim var :( hangi yayini onerirsiniz?

Arkadaslar ilk once bankaya parayi yatirmamiz lazim degil mi ?

Bir de fen derslerini konu anlatimli ile anlatan bir kitaba ihtiyacim var :( hangi yayini onerirsiniz?

Evet canım ilk önce bankaya 40 tl yatıracaksın.
Ben körfezden çalışmaya çalışıyorum feni bepeniyorum da :61:

Ben geometriye hiç bakmıyorum kızlar diğerlerine ağırlık vermek istiyorum özelliklede matematik.
Zaman kaybı olur diye düşünüyorum.
Bişey olmaz demi zaten yapsamda yanlış olma olasılığı yüksek :26:

Bendemi öyle yapsam bi yanlışlık falan olmaz demi canım ?

Bende hiç bi sorun çıkmadı canım hatta benim diplomam henüz gelmediği halde otomatik olarak girilmiş oraya ben sadece tek bir yer var orayı seçtim ve başvurumu yaptım oldu .61:

Back