aa olmaz olurmu cnm benim bi kere dans edersiniz gerisi oh oh göbek havası
Valla ben söz nişan kına düğün hepsinde bunu çaldırıcam
Günaydın fistuklaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyo bakalım işler? sevgilicikler?
ezgican özgecan size noldu bebişleeeeeerrrrrr
hoşgeldn elifcimmmm
depresyondayız biz
hayırdır inşAllah tatlım ya
neyiniz var dökülün bakiiiim hemen
ruhsal bunalım tatlım. belli bir sebebi yok birikimlerin patlamasını yaşıyorum sanırsam
belirsizliktr seni yoran canım yaa
baban konuşmadı di mi hala seninle?
kizlar nabersiniz bakalimmm
bugün bomba gibiyim hava güneslierken cikicam bugün isten doktora gitmem gerekiyor :18:
hayırdır tatlım hastamısın?
yok cnm hasta degilim. 2 ay önce hastanede kan aldirmistim tahlilleri sormaya gidicem bide kadin doktoruna ugricam cnm rahimagzi kanserine karsi asilanmistim duyduk ki her 5-6 senede bir tekrarlanmasi gerekiyormus :26: ve ayiptir söylemesi cok akintim var onu sorucam ne diye
onun etkisi büyük zaten..cıkk konuşmadı
günaydin kizlar cok sinirliyim
benim kücüklügümden beri bir arkadasim var anne ve babalarimiz okuldan tanisiyor ve biz beraber büyüdük.
bu arkadasin 3 yil önce bir sevgilisi vardi sonra ayrildilar ama cocuk hala benim arkadasi arayip duruyordu.
2-3 hafta önce arkadas bana o cocugun numarasini falan sildigini söyledi ve hayata yeniden basladigini (sevdigi cocuk arkadasimi 3 sene oyaladi, bekletti-sevgili degildiler ama).
ve o günden beri arkadasim okulda cok düsünceli olmaya basladi cok sakin hic konusmuyordu benimle.
dün kardesim eve geldi ve bana arkadasimin nisanli oldugunu söyledi. ve benim bundan haberim yok. basima kaynar sular indi resmen.
aradim telefonuma cevap vermedi dün 2 defa aradim.
ben simdi ne yapiyim? persembe günü okula gidicez oturup konusayim mi yoksa bekliyim mi kendisnin bisey söylemesini?
eğer sana söylemediyse vardır bi haklı nedeni.bence sakince konuş arkadaşınla çünkü en baştan demediyse sana bir daha cesaret edemeyebilir ve aslında sana ihtiyacı olabilir.mutlu değil anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?