ben bugün öğleye kadar da pek bişey yapmadım kiiburalarda oyalanıp duruyorum böyle sabahtan beri
sağol büşracımm :)) nerelerdesin canım sen yaaa yoksunn
ya beni bugün havadan ziyade duygularım etkiliyorbir heyecan var ki üzerimde sorma.sanki yarın nişanım var gibi.acayip havaya girdim.sanki her an herşey olacak gibi geliyor.:26:
Gelincikler yardima ihtiyacim varrrr nisanlimin kuzeni evleniyor ve ne hediye alsam hala karar veremedim :-( guzel fikirlerinizi bekliyorum
mudo ya da tepe home a bakabilirsin çok hoş biblolar şekerlikler dekoratif ürünler mevcut ben sevgilimin ablası evlendiğinde ev hediyesi olarak 4lü kahve fincanı takımı, eminönünden taze kahve, lokum, lokumları koymak için güzel bir şekerlik almıştım yanına da güzel bir çiçek yaptırdım çok hoşlarına gitmişti. yemekten sonra mis gibi kahvelerimizi içmiştik :)
Canim cok guzel bi fikir ama ben dugun gunlerinde gorcem kendilerini bu hediyeyi dugun gunu uygulamak zor olur :-( yinede tskkur ederim
düğün günü pek hediyeye gerek yok düğüne gideceksen sadece takı takman yeterlidir bence
Sorunda bu zaten canim ben nisanlimin kuzenini hic gormedim sehirdisinda yasiyolar tanimadigim insana gidip taki takmak yerine hediye almak daha mantikli degilmiki:-(
bence tanımadığın birine hediye almak çok daha riskli takacağın para onun daha çok işine yarayabilir. ama tabii bu sadece benim fikrim :)
Cok kararsiz kaldim yaa ne yapsamki:-( en iyisi dugune gitmemek
hahahhhoda bi tercih tabii :))) kızlar buralardaysa yazarlar şimdi bi kaç öneri
güzelim bencede hediye al okadar güzel vazolar falan oluyor icine cicek koyarsin güzelce süslerin mikemmel olur
Eki Görüntüle 437371 Eki Görüntüle 437372 Eki Görüntüle 437379 Eki Görüntüle 437374 Eki Görüntüle 437375 Eki Görüntüle 437376 Eki Görüntüle 437377 Eki Görüntüle 437378
Guzel fikir aslinda bunu listeme yazdimkayinannecikten ogreneym hemen evlerini ne tarzda dosemisler ona uygun bisey alabilirim tskler prensesssss
rica ederim cnmmmben severim böyle seyleri hem hatira olur hemde farkli bisey olur onlar icin
ama söyle biseyde yapabilirsin yada alabilirsin- tabi daha güzelini fikir olsun diye ekliyim dedim
Eki Görüntüle 437382
icine mum falan koyabilirsin romantik olur
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.inşallah güzel olur herşey....
büşracım gözünaydın :)) buarada düğünde zaten nişanlınla olmıcakmısın onun taktığı ikinizin yerine geçer.biz nişanlı olmadığımz halde birlikte katıldığımz düğünlerde birimiz ikimiz adına takıyor.eğer eve gidersende kızların dediği gibi hoş bir hediye alırsın.
kız selcann ne güzel vazolar onlar öyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?