2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ben bugün öğleye kadar da pek bişey yapmadım kii buralarda oyalanıp duruyorum böyle sabahtan beri

ya beni bugün havadan ziyade duygularım etkiliyor bir heyecan var ki üzerimde sorma.sanki yarın nişanım var gibi.acayip havaya girdim.sanki her an herşey olacak gibi geliyor.:26:

ya beni bugün havadan ziyade duygularım etkiliyor bir heyecan var ki üzerimde sorma.sanki yarın nişanım var gibi.acayip havaya girdim.sanki her an herşey olacak gibi geliyor.:26:

ayyyy canım ya ne güzel duygular bunlar hayırlı olsunn başladın ya devamıda gelir artık yeni görüyorum babanla konuştuğunu inşallah olumlu geçer herşey baban bi an önce açar konuyu ya da senin konuyu açmana izin verir :)

Gelincikler yardima ihtiyacim varrrr nisanlimin kuzeni evleniyor ve ne hediye alsam hala karar veremedim :-( guzel fikirlerinizi bekliyorum

Gelincikler yardima ihtiyacim varrrr nisanlimin kuzeni evleniyor ve ne hediye alsam hala karar veremedim :-( guzel fikirlerinizi bekliyorum

mudo ya da tepe home a bakabilirsin çok hoş biblolar şekerlikler dekoratif ürünler mevcut ben sevgilimin ablası evlendiğinde ev hediyesi olarak 4lü kahve fincanı takımı, eminönünden taze kahve, lokum, lokumları koymak için güzel bir şekerlik almıştım yanına da güzel bir çiçek yaptırdım çok hoşlarına gitmişti. yemekten sonra mis gibi kahvelerimizi içmiştik :)

Canim cok guzel bi fikir ama ben dugun gunlerinde gorcem kendilerini bu hediyeyi dugun gunu uygulamak zor olur :-( yinede tskkur ederim

düğün günü pek hediyeye gerek yok düğüne gideceksen sadece takı takman yeterlidir bence

Sorunda bu zaten canim ben nisanlimin kuzenini hic gormedim sehirdisinda yasiyolar tanimadigim insana gidip taki takmak yerine hediye almak daha mantikli degilmiki:-(

Sorunda bu zaten canim ben nisanlimin kuzenini hic gormedim sehirdisinda yasiyolar tanimadigim insana gidip taki takmak yerine hediye almak daha mantikli degilmiki:-(

bence tanımadığın birine hediye almak çok daha riskli takacağın para onun daha çok işine yarayabilir. ama tabii bu sadece benim fikrim :)

Guzel fikir aslinda bunu listeme yazdim kayinannecikten ogreneym hemen evlerini ne tarzda dosemisler ona uygun bisey alabilirim tskler prensesssss

Guzel fikir aslinda bunu listeme yazdim kayinannecikten ogreneym hemen evlerini ne tarzda dosemisler ona uygun bisey alabilirim tskler prensesssss

rica ederim cnmmm ben severim böyle seyleri hem hatira olur hemde farkli bisey olur onlar icin

ama söyle biseyde yapabilirsin yada alabilirsin- tabi daha güzelini fikir olsun diye ekliyim dedim

icine mum falan koyabilirsin romantik olur

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.inşallah güzel olur herşey....
büşracım gözünaydın :)) buarada düğünde zaten nişanlınla olmıcakmısın onun taktığı ikinizin yerine geçer.biz nişanlı olmadığımz halde birlikte katıldığımz düğünlerde birimiz ikimiz adına takıyor.eğer eve gidersende kızların dediği gibi hoş bir hediye alırsın.
kız selcann ne güzel vazolar onlar öyleee

Cok fazla buram buram ask kokan bisey almak istemiyorum aslinda cunku iliskilerinin boyutu nedir ne degildir bilmiyorum aldigim hediyeyi yadirgamalarini istemem:-(

dimi kuzu alasim geliyor da daha erken diye almiyorum
icim gidiyor gördükce

muhendis tatlim bak hediye sepetide yapabilirsin resim yok ama belki yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…