günaydınnn gelinciklerrr
sizinlede paylaşayımm ben haftasonu babamla bir giriş konuşması yaptımm
diğer topiciğe yazdıydım hemen kopyalayacağum burayada :))) ayrıca elifcimm bende aşkilotama çikolata göndermiştimm acayip beğenmişti şirketteki arkadaşlarıda bayılmıştı havası olmuştu
yap bencede
"dün gece heyecandan uyuyamadım sabahta fırt diye 7.30da uyandımmm ölüyordummm artık heyecandan akşamı bekleyemezdimmm hemen aradım babamı ve kahvaltıya çağırdım.kahvaltımızı yaptık falan neyse ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabiii
en sonunda baba seninle konuşmam lazım dedim.oda konuş dedi.birşey söylemem gerek ama bir türlü söyleyemiyorum dedim.bunu diyince anladı "ozaman söyleme "dedi.bende anladın zaten ne söyleyeceğimi dedim babişkoda "anladıysam söyleme "dedi.hani biliyorum ne söyleyeceğini ama üstüme gelme der gibi bir tavırla söyledi. bende ama benden duyman daha iyi değil mi sana dürüst olmak istiyorum dedim.hiç ses etmedi bende üzerine gitmedim.5dk sessizce oturdu sonra gitti biraz yüzü asıktı ama yine sarıldı öptü beni.
artık iyice emin birisi olduğuna sadece kim olduğnu bilmiyor.ablamda üstüne gitme o kafasını toplayınca zaten gelip bana sorar benimle konuşur dedi.
çook rahatladım en azından biliyor niyetimi.şimdi iş babama düştü.ondan gelecek hamleye bağlı herşeyy...şuan bir belirsizlik bekliyor beni ama umarım fazla beklemek zorunda kalmam.
aşk'a anlattım zaten oda heyecanla bekliyordu havalara uçtu.habire sırıtıyorum bir görsen halimi diyor :)) yerimm ben onu yerr yer yerr"