2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Kızlar bana önerebileceğiniz güzel butik kurabiye ya da cupcake yapan bi yer var mı?:26:
25 haziranda sevgilimin ablası doğum yapacak hastaneye giderken elim boş gitmeyeyim. çiçek almaktansa böyle bişey yapmak daha mantıklı geldi bana...
ya da var mı daha iyi bir fikriniz?

aynen cnm bizde öyle yapmayi düsünüyoruz ama bazi arkadaslar 1500 lira yetmez diyor kime yetiyor ki kazandigi para?
senin dedigin gibi bizim elimizde gecinip gecinemeyecegimiz.

ama bi arkadas bi fikir sundu cok hosuma gitti.
liste yapin dedi kira, elektrik, su, vs. ona göre sizde görürsünüz size nekadar kalacagi.

yapicam bunu

ayrica beni desteklediginiz icin hepinize coooooook tesekkür ederim iyi varsiniz

cok güzel bi fikir cnm ben olsam sevinirim.

ben teyzeme dogum yaptiginda bebek semsiyesi almistim semsiyeyede bebek esyalari asmistim hastane de gören herkes bayildi hediyeye
istersen sende öyle bisey yap

kuzum bonnyfood dan alsan bişeyler
çok güzel oluyo onun ürünleri aklıma o geldi
ben sevdiceğe falan yollamıştım terfi ettiğinde, o da bana yollar arada

cok güzel bi fikir cnm ben olsam sevinirim.

ben teyzeme dogum yaptiginda bebek semsiyesi almistim semsiyeyede bebek esyalari asmistim hastane de gören herkes bayildi hediyeye
istersen sende öyle bisey yap
bebek şemsiyesi nasıl oluyor anlamadım canım cahilliğime ver

bonnyfooda baktım ama ne bileyim ya sanki resim için tıklayınız böyle bişeyler olsa daha iyi olacak gibi

bebek şemsiyesi nasıl oluyor anlamadım canım cahilliğime ver

bonnyfooda baktım ama ne bileyim ya sanki resim için tıklayınız böyle bişeyler olsa daha iyi olacak gibi

anlatayim kuzum. kücük cocuklar icin semsiyeler oluyor ya onlardan alican. acican ve kenarlarindaki uclarina iple bebek esyalari asican diyelim kiz cocugu icin toka, corap, bebek eldiven kendini yolmasin diye asabilirsin.
semsiye acildigi zaman esyalar asagiya dogru sarkicak cok güzel gözüküyor.

vaay süpermiş :81: bayıldım ben bu fikre :))) bebiş doğduğunda ben bunuda yapayım :)

vaay süpermiş :81: bayıldım ben bu fikre :))) bebiş doğduğunda ben bunuda yapayım :)

erkek cocugu icinde yapabilirsin

hediyeleri sen düsün artik ama aklima bikac sey geliyor:
kiz:
corap
toka
eldiven
biberon
islak mendil
oyuncak bebek yumusak olanlardan

erkek:
oyuncak ayicik
corap
eldiven
sapka

erkek cocugu icinde yapabilirsin

hediyeleri sen düsün artik ama aklima bikac sey geliyor:
kiz:
corap
toka
eldiven
biberon
islak mendil
oyuncak bebek yumusak olanlardan

erkek:
oyuncak ayicik
corap
eldiven
sapka
Bebişimiz kız olacak hayırlısıyla pembe minik bi şemsiye işimi görür ben araştırmaya başlıyayım şimdiden :)))

öyle tabi
diyorum ya boşver tatlım
kk hatunları bazen elimaşalı olabiliyor

valla ben hiç anlamam da bilmem de
ama ne kadar düşüncelisiniz ya bu mutlaka işime yarar

eneeeeeeeeeeee
çalışmaya başladığında yapabilirim bendeeeee
nereye yolladın peki canım?
işyerine mi?

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi haftasonları

iyi haftasonları canıııııımmmmmmmmmmmm

eveeeet işyerine yollamıştım canım çok havası olmuştu
çok hoşuna gitmişti

günaydınnn gelinciklerrr
sizinlede paylaşayımm ben haftasonu babamla bir giriş konuşması yaptımm diğer topiciğe yazdıydım hemen kopyalayacağum burayada :))) ayrıca elifcimm bende aşkilotama çikolata göndermiştimm acayip beğenmişti şirketteki arkadaşlarıda bayılmıştı havası olmuştu yap bencede
"dün gece heyecandan uyuyamadım sabahta fırt diye 7.30da uyandımmm ölüyordummm artık heyecandan akşamı bekleyemezdimmm hemen aradım babamı ve kahvaltıya çağırdım.kahvaltımızı yaptık falan neyse ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabiii
en sonunda baba seninle konuşmam lazım dedim.oda konuş dedi.birşey söylemem gerek ama bir türlü söyleyemiyorum dedim.bunu diyince anladı "ozaman söyleme "dedi.bende anladın zaten ne söyleyeceğimi dedim babişkoda "anladıysam söyleme "dedi.hani biliyorum ne söyleyeceğini ama üstüme gelme der gibi bir tavırla söyledi. bende ama benden duyman daha iyi değil mi sana dürüst olmak istiyorum dedim.hiç ses etmedi bende üzerine gitmedim.5dk sessizce oturdu sonra gitti biraz yüzü asıktı ama yine sarıldı öptü beni.
artık iyice emin birisi olduğuna sadece kim olduğnu bilmiyor.ablamda üstüne gitme o kafasını toplayınca zaten gelip bana sorar benimle konuşur dedi.
çook rahatladım en azından biliyor niyetimi.şimdi iş babama düştü.ondan gelecek hamleye bağlı herşeyy...şuan bir belirsizlik bekliyor beni ama umarım fazla beklemek zorunda kalmam.
aşk'a anlattım zaten oda heyecanla bekliyordu havalara uçtu.habire sırıtıyorum bir görsen halimi diyor :)) yerimm ben onu yerr yer yerr"

Kuzuuuuuuuuuuuuu cooooooooookkk sevindimmmmm ben yaaaaaaaa

bak ne güzel gecmis konusman benimki gibi bagirip cagirmamis

hadi bakalim baba ne diycek

bizde dün arkdaslarla toplandik benim babamla konusmami anlattim falan iste cok üzüldüler türkiyeye gidecegimi duyduklarinda

sağol kuzumm.bağırıp çağırmadı çok şükür.ama umarım bu fırtına öncesi sessizliği değildir :18:
arkadaşlardan kopmak zor olur tabi ama burda sseni sevdiceğinle bir hayat bekliyor ve çok güzel arkadaşlar bulucaksın burdada tatlım

yok kuzu firtina cikmicaktir emin ol

evet tatlim bulurum arkadas ama cok zoruma gidiyor arkadaslarimi birakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…