Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin papatyalaaarrr
dün babamla konustum :18:
önce olumsuz konustu bakti ki ben kararliyim israr ediyorum "madem beni dinlemiyorsun benimde diyecek biseyim yok. gelip istesinler"dedi.
tüm topic gördü kurabiyeleri görmeyen bir ben kaldım sanırım
bugün bende yoğunum gibi görünüyor pakistandan misafirlerimiz geldi :)
yaşasınnnnn
çok sevindim canım hadi hayırlı olsunn
arkadaşlık isteği gönderdim, albümümden bakabilirsin canım
tesekkür ederimmm cnm ama tartisma oldu dünicim pekte rahat degil acikcasi
arkadaşlık isteği gönderdim, albümümden bakabilirsin canım
hayırlı olsunnnn :81: ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah ufak tartışmalar düzelir bence çok sorun etme gönüller bir olsun yeterkitesekkür ederimmm cnm ama tartisma oldu dünicim pekte rahat degil acikcasi
teşekkürler canım :) baktım baktım çok güzel görünüyo yaa
hayırlı olsunnnn :81: ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah ufak tartışmalar düzelir bence çok sorun etme gönüller bir olsun yeterki
su akar yolunu bulur canım bakalım bizleri ne gibi sıkıntılar bekliyor. Kişi neyi çok isterse Allah onu onunla imtihan edermiş. böyle düşün bence...
haklisin cnmtesekkür ederim
eee sende ne var ne yok? resimlerine baktim simdi nekadar güzel bir kizsin sen öyle![]()
allah seni sahibine bagislasin
adaşım özgecandan özendim albüm yaptım bende
teşekkür ederimm allah beni ona bağışlasın inşallah :)
işyerindeyim şuan eski resimler bunlar genelde eve gideyim yenilerdende atarım biraz :)
iyi yapmissin cnm
allah mutlu etsin sizi.
bende türkiyeye gidip geliyim bende album yaparim nisan fotolarimla![]()
Ennn kısa zamanda en güzel şekilde mutlu mesut nişanını yaparsın inşallah bizde keyifle bakarız fotoğraflarına :81:
amin cnm cümlemize. rabbim kimseye sIkInti cektirmesin.
cnm sen nerde yasiyordun?
İstanbulda yaşıyorum ben, Beyoğlunda. Sevgilin nerede yaşıyor? Buralarda bir yere mi gelin geleceksin :)
kirklareline gelin gidicem kismetse cnm.
bisey sorucaktim ama istanbul disinda yasiyan biri lazim bana :26:
Benim sevdiceğimde Kırklarelili ama İstanbulda yaşıyor oda :)
Sor canım yardımcı olabileceğim birşey mi?
tesekkür ederimmm cnm ama tartisma oldu dünicim pekte rahat degil acikcasi
ayyyy insallah cnm yaaaselcancım gözünaydın konuşmuşsun sonunda tebrik ederim:))merak etme onlarda sindirecekler durumu zamanla yüzleri gülecektir
prenses ben de cok sevindim babanla konusabilmene....
hersey bundan sonra guzel gider inşallah... aileye girince severler zaten damtlarını seni mutlu ettigini gorunce merak etme
benim annem de istememişti hiç nişanlanmamı, nişanlımın annesi yuzundendi gerci ama o zamanlar nişanlımı tanımadıgı icin onu da istemiyodu
şimdi oğlum da oğlum diyo baska bişey demiyo... elleriyle borekler sarmalar yapıyo o benim damadım değil oğlum diyo
bana da derlerdi bi tanısın nasıl sevicek onu diye ihtimal vermiodum annem katı biridir cunku ama şimdi ben de inanamıorum aralarındaki iletişime
darısı basına canıım