• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

tüm topic gördü kurabiyeleri görmeyen bir ben kaldım sanırım :14:
:9::9::9:
bugün bende yoğunum gibi görünüyor pakistandan misafirlerimiz geldi :)

günaydin papatyalaaarrr :3:

dün babamla konustum :18:

önce olumsuz konustu bakti ki ben kararliyim israr ediyorum "madem beni dinlemiyorsun benimde diyecek biseyim yok. gelip istesinler"dedi.

yaşasınnnnn :52:
çok sevindim canım hadi hayırlı olsunn :16:

tüm topic gördü kurabiyeleri görmeyen bir ben kaldım sanırım :14:
:9::9::9:
bugün bende yoğunum gibi görünüyor pakistandan misafirlerimiz geldi :)

arkadaşlık isteği gönderdim, albümümden bakabilirsin canım

arkadaşlık isteği gönderdim, albümümden bakabilirsin canım

teşekkürler canım :) baktım baktım çok güzel görünüyo yaa

tesekkür ederimmm cnm ama tartisma oldu dün :5: icim pekte rahat degil acikcasi
hayırlı olsunnnn :81: ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah ufak tartışmalar düzelir bence çok sorun etme gönüller bir olsun yeterki

teşekkürler canım :) baktım baktım çok güzel görünüyo yaa

hayırlı olsunnnn :81: ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah ufak tartışmalar düzelir bence çok sorun etme gönüller bir olsun yeterki

insallah cnm. ailem "üstümüze düseni yapicaz ama güler yüzle degil" dedi :5: insallah düzelir hersey

su akar yolunu bulur canım bakalım bizleri ne gibi sıkıntılar bekliyor. Kişi neyi çok isterse Allah onu onunla imtihan edermiş. böyle düşün bence...

su akar yolunu bulur canım bakalım bizleri ne gibi sıkıntılar bekliyor. Kişi neyi çok isterse Allah onu onunla imtihan edermiş. böyle düşün bence...

haklisin cnm :29: tesekkür ederim

eee sende ne var ne yok? resimlerine baktim simdi nekadar güzel bir kizsin sen öyle :16:
allah seni sahibine bagislasin

haklisin cnm :29: tesekkür ederim

eee sende ne var ne yok? resimlerine baktim simdi nekadar güzel bir kizsin sen öyle :16:
allah seni sahibine bagislasin

adaşım özgecandan özendim albüm yaptım bende :9:
teşekkür ederimm allah beni ona bağışlasın inşallah :)
işyerindeyim şuan eski resimler bunlar genelde eve gideyim yenilerdende atarım biraz :)

adaşım özgecandan özendim albüm yaptım bende :9:
teşekkür ederimm allah beni ona bağışlasın inşallah :)
işyerindeyim şuan eski resimler bunlar genelde eve gideyim yenilerdende atarım biraz :)

:9: iyi yapmissin cnm :1: allah mutlu etsin sizi.

bende türkiyeye gidip geliyim bende album yaparim nisan fotolarimla :34:

prenses ben de cok sevindim babanla konusabilmene....

hersey bundan sonra guzel gider inşallah... aileye girince severler zaten damtlarını seni mutlu ettigini gorunce merak etme :34:

benim annem de istememişti hiç nişanlanmamı, nişanlımın annesi yuzundendi gerci ama o zamanlar nişanlımı tanımadıgı icin onu da istemiyodu

şimdi oğlum da oğlum diyo baska bişey demiyo... elleriyle borekler sarmalar yapıyo o benim damadım değil oğlum diyo

bana da derlerdi bi tanısın nasıl sevicek onu diye ihtimal vermiodum annem katı biridir cunku ama şimdi ben de inanamıorum aralarındaki iletişime :nazar::nazar:

darısı basına canıım

selcancım gözünaydın konuşmuşsun sonunda tebrik ederim:))merak etme onlarda sindirecekler durumu zamanla yüzleri gülecektir
ayyyy insallah cnm yaaa :16: darisi senin basina babayla konusmak icin :34:

prenses ben de cok sevindim babanla konusabilmene....

hersey bundan sonra guzel gider inşallah... aileye girince severler zaten damtlarını seni mutlu ettigini gorunce merak etme :34:

benim annem de istememişti hiç nişanlanmamı, nişanlımın annesi yuzundendi gerci ama o zamanlar nişanlımı tanımadıgı icin onu da istemiyodu

şimdi oğlum da oğlum diyo baska bişey demiyo... elleriyle borekler sarmalar yapıyo o benim damadım değil oğlum diyo

bana da derlerdi bi tanısın nasıl sevicek onu diye ihtimal vermiodum annem katı biridir cunku ama şimdi ben de inanamıorum aralarındaki iletişime :nazar::nazar:

darısı basına canıım

cok sevindim canim :46: zaten hep öyle olur önce istemezler sonra ondan baskasi iyi degildir :1:
benim annem cok katidir nuh dedimi peygamber demez bakalim bizim durumumuz ne olacak :1:

Back