ah canım yakusura bakma üzdüm seni
Allah sizin de önünüzü açsın inşallah, aileler çocuklarını koruyacaklarını düşünürken çok daha üzüyolar farkında değiller
yok 5 vermiyim canım 2 yeterli
bu kilo almış halin mi diye kızıyolar bana da ama insan yine de bilio kendini işte
yan tarafta can simitlerim çıkmaya başladıysa kilo aldım demektir arkadaşşşş
ah canım yakusura bakma üzdüm seni
Allah sizin de önünüzü açsın inşallah, aileler çocuklarını koruyacaklarını düşünürken çok daha üzüyolar farkında değiller
yok 5 vermiyim canım 2 yeterli
bu kilo almış halin mi diye kızıyolar bana da ama insan yine de bilio kendini işte
yan tarafta can simitlerim çıkmaya başladıysa kilo aldım demektir arkadaşşşş
sorun degil cnm yeterki siz mutlu olun
ben zaten 7 senedir aci cekiyorum
prensessss yapma tatlım yaasen aşkına sahip çık gerisi kolay
mutluluktan,heyecandan yiyosundur kuzumm ohh afiyet olsunnn bende gidip şimdi öğle yemeğimi yiceemmmkuzularrr nasılsınız bakalım
ben açım çok2 kilo almışım zaten
annem korkuttu beni bu gidişle nişan elbisenin içine giremicen diye
boğazımdan kesmem lazım, kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yaaa
kolay gelsin canım bildiğin gibi aynen devam annecikle çeyiz işlerine yoğunlaştık eksikleri listeliyoruz unuttuğumuz bişey olmasın diye haftayada aşkımmm geliyo yerden bi adım yukarıdayım yani bu aralar
mutluluktan,heyecandan yiyosundur kuzumm ohh afiyet olsunnn bende gidip şimdi öğle yemeğimi yiceemmmdün akşam tavuklu şehriye çorbası yapmıştım bugün yanımada getirdim çooook sevrimm çünküü şşimdi bir çorba içeyimde kendime geleyim..
sağol kuşummm asıl sana kolay gelsiiinnn çeyizcik tamamlamada:))) ohh ne güzel kavuşcaksınnnerdeydi senin ki unuttum sanırım:26:
cikiyorum cikmasina ama öyle bi duruma geldik ki ailemin yüzünden patlamak üzereyizinanin su an agliyorum yeter artik benim cektigim
çok zor olmalı mutlaka yaşadıkların kolay değil ama bu konuda siz birbirinize destek olcaksınızki herşey çözülsün
oluyoruz zaten kuzuama zaman geliyor ikimizde dayanamiyoruz cok fazla geliyor bize bu mücadele en cok da ailemin herseyi havada birakmasi kesin bisey söylemiyorlar.
ama ben kararliyim aksama eve gittigim gibi konusucam ailemi cok seviyorum benim icin herseyi yapiyor annem babam ama kalp kirmak nasilmis görsünler.icimdekileri dökücem onlara illa da istiyorum diycem. eger bisey yapmicaz derseler canlari sagolsun
en doğrusu bu canım geçip karşılarına konuşmak ama sakince,kimseyi kırmadan
dua edin benim icin cnm cok ihtiyacim var
[/COLOR]
şehir dışında çalışıyor benim kuzucum kastamonuda
dua edin benim icin cnm cok ihtiyacim var
Allah hayırlısını versin inşallah
gaydırıgubbak hazırlıklar tamamlandı mıbuarada isim neydi canım?
bizim de durdu çok şükür
ama bi sürü eksiklik var tabi
biraz kafa dinlemek iyi oluyo, sen de dinlen canım bu arada
amin cnm cümlemize
bende okudum canım yazdıklarını
inan bu süreç herkes için zor
sadece benim için mi böyle diye düşünme
ailen seni mutlaka anlayacaktır
kararlı dur karşılarında ama üzüldüğünü,kırgınlığını da belli et
emin ol yanında olacaklardır
kızlar ne çok kaynatmışsınız öyle
bigünde böyle koyu bi sohbete ben denk gelemiyorum ki yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?