2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

sorun degil cnm yeterki siz mutlu olun

ben zaten 7 senedir aci cekiyorum

yaaa aynennn bende kilo almak istiyorum ama alıncada ya göbüş çıkıyo ya yandan patatesler bi dengeli alamadım şu kilocukları

mutluluktan,heyecandan yiyosundur kuzumm ohh afiyet olsunnn bende gidip şimdi öğle yemeğimi yiceemmm dün akşam tavuklu şehriye çorbası yapmıştım bugün yanımada getirdim çooook sevrimm çünküü şşimdi bir çorba içeyimde kendime geleyim..
kolay gelsin canım bildiğin gibi aynen devam annecikle çeyiz işlerine yoğunlaştık eksikleri listeliyoruz unuttuğumuz bişey olmasın diye haftayada aşkımmm geliyo yerden bi adım yukarıdayım yani bu aralar

sağol kuşummm asıl sana kolay gelsiiinnn çeyizcik tamamlamada:))) ohh ne güzel kavuşcaksınn nerdeydi senin ki unuttum sanırım:26:

şehir dışında çalışıyor benim kuzucum kastamonuda

cikiyorum cikmasina ama öyle bi duruma geldik ki ailemin yüzünden patlamak üzereyiz inanin su an agliyorum yeter artik benim cektigim

çok zor olmalı mutlaka yaşadıkların kolay değil ama bu konuda siz birbirinize destek olcaksınızki herşey çözülsün

çok zor olmalı mutlaka yaşadıkların kolay değil ama bu konuda siz birbirinize destek olcaksınızki herşey çözülsün

oluyoruz zaten kuzu ama zaman geliyor ikimizde dayanamiyoruz cok fazla geliyor bize bu mücadele en cok da ailemin herseyi havada birakmasi kesin bisey söylemiyorlar.

ama ben kararliyim aksama eve gittigim gibi konusucam ailemi cok seviyorum benim icin herseyi yapiyor annem babam ama kalp kirmak nasilmis görsünler.icimdekileri dökücem onlara illa da istiyorum diycem. eger bisey yapmicaz derseler canlari sagolsun

en doğrusu bu canım geçip karşılarına konuşmak ama sakince,kimseyi kırmadan

gaydırıgubbak hazırlıklar tamamlandı mı buarada isim neydi canım?

ismim Elif canım benim
valla ufak tefek eksiklikler haricinde tamamlandı herşey
zaten sözde pek bi hazırlık olmuyo sanırsam

bizim de durdu çok şükür
ama bi sürü eksiklik var tabi
biraz kafa dinlemek iyi oluyo, sen de dinlen canım bu arada

senin söz nişan bi arada di mi canım?
bende öyle istemiştim ama annemle babam büyük nişan yapmak istediler
hiç de istemediğim birşeydi ama kıramadım da
ama rahatsız değilim bu durumdan,tuvalet giyerim fena mı

tesekkür ederim tatlim
su an tüm desteklere ihtiyacim var
insallah yanimda olurlar cnm ama 7 senedir kararli oldugumuzu gösteriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…