• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ah canım ya :50: kusura bakma üzdüm seni
Allah sizin de önünüzü açsın inşallah, aileler çocuklarını koruyacaklarını düşünürken çok daha üzüyolar farkında değiller

yok 5 vermiyim canım 2 yeterli :1:
bu kilo almış halin mi diye kızıyolar bana da ama insan yine de bilio kendini işte
yan tarafta can simitlerim çıkmaya başladıysa kilo aldım demektir arkadaşşşş :1:

sorun degil cnm yeterki siz mutlu olun :29:

ben zaten 7 senedir aci cekiyorum :14:

ah canım ya :50: kusura bakma üzdüm seni
Allah sizin de önünüzü açsın inşallah, aileler çocuklarını koruyacaklarını düşünürken çok daha üzüyolar farkında değiller

yok 5 vermiyim canım 2 yeterli :1:
bu kilo almış halin mi diye kızıyolar bana da ama insan yine de bilio kendini işte
yan tarafta can simitlerim çıkmaya başladıysa kilo aldım demektir arkadaşşşş :1:

yaaa aynennn bende kilo almak istiyorum ama alıncada ya göbüş çıkıyo ya yandan patatesler bi dengeli alamadım şu kilocukları:14:

kuzularrr nasılsınız bakalım :31:
ben açım çok :56: 2 kilo almışım zaten :50:
annem korkuttu beni bu gidişle nişan elbisenin içine giremicen diye :30:
boğazımdan kesmem lazım, kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yaaa
mutluluktan,heyecandan yiyosundur kuzumm ohh afiyet olsunnn bende gidip şimdi öğle yemeğimi yiceemmm:56: dün akşam tavuklu şehriye çorbası yapmıştım bugün yanımada getirdim çooook sevrimm çünküü şşimdi bir çorba içeyimde kendime geleyim..
kolay gelsin canım bildiğin gibi aynen devam annecikle çeyiz işlerine yoğunlaştık eksikleri listeliyoruz unuttuğumuz bişey olmasın diye haftayada aşkımmm geliyo yerden bi adım yukarıdayım yani bu aralar:16:

sağol kuşummm asıl sana kolay gelsiiinnn çeyizcik tamamlamada:))) ohh ne güzel kavuşcaksınn:16: nerdeydi senin ki unuttum sanırım:26:

mutluluktan,heyecandan yiyosundur kuzumm ohh afiyet olsunnn bende gidip şimdi öğle yemeğimi yiceemmm:56: dün akşam tavuklu şehriye çorbası yapmıştım bugün yanımada getirdim çooook sevrimm çünküü şşimdi bir çorba içeyimde kendime geleyim..

sağol kuşummm asıl sana kolay gelsiiinnn çeyizcik tamamlamada:))) ohh ne güzel kavuşcaksınn:16: nerdeydi senin ki unuttum sanırım:26:

şehir dışında çalışıyor benim kuzucum kastamonuda:14:

cikiyorum cikmasina ama öyle bi duruma geldik ki ailemin yüzünden patlamak üzereyiz :14: inanin su an agliyorum :5: yeter artik benim cektigim

çok zor olmalı mutlaka yaşadıkların kolay değil ama bu konuda siz birbirinize destek olcaksınızki herşey çözülsün:38:

çok zor olmalı mutlaka yaşadıkların kolay değil ama bu konuda siz birbirinize destek olcaksınızki herşey çözülsün:38:

oluyoruz zaten kuzu :29: ama zaman geliyor ikimizde dayanamiyoruz cok fazla geliyor bize bu mücadele en cok da ailemin herseyi havada birakmasi kesin bisey söylemiyorlar.

ama ben kararliyim aksama eve gittigim gibi konusucam ailemi cok seviyorum benim icin herseyi yapiyor annem babam ama kalp kirmak nasilmis görsünler.icimdekileri dökücem onlara illa da istiyorum diycem. eger bisey yapmicaz derseler canlari sagolsun

oluyoruz zaten kuzu :29: ama zaman geliyor ikimizde dayanamiyoruz cok fazla geliyor bize bu mücadele en cok da ailemin herseyi havada birakmasi kesin bisey söylemiyorlar.

ama ben kararliyim aksama eve gittigim gibi konusucam ailemi cok seviyorum benim icin herseyi yapiyor annem babam ama kalp kirmak nasilmis görsünler.icimdekileri dökücem onlara illa da istiyorum diycem. eger bisey yapmicaz derseler canlari sagolsun

en doğrusu bu canım geçip karşılarına konuşmak ama sakince,kimseyi kırmadan:34:

gaydırıgubbak hazırlıklar tamamlandı mı :31: buarada isim neydi canım?

ismim Elif canım benim:3:
valla ufak tefek eksiklikler haricinde tamamlandı herşey:nazar:
zaten sözde pek bi hazırlık olmuyo sanırsam:nazar:

bizim de durdu çok şükür :1:
ama bi sürü eksiklik var tabi
biraz kafa dinlemek iyi oluyo, sen de dinlen canım bu arada

senin söz nişan bi arada di mi canım?
bende öyle istemiştim ama annemle babam büyük nişan yapmak istediler
hiç de istemediğim birşeydi ama kıramadım da:31:
ama rahatsız değilim bu durumdan,tuvalet giyerim fena mı:1:

bende okudum canım yazdıklarını

inan bu süreç herkes için zor