• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

sevgili olduktan 1-2 ay sonra söylemiştim sanırım tam hatırlayamıyoırum ama kısa zaman içinde sölemiştim
daha o zamandan biliyoduk evleneceğimizi :17: o nedenle babama ilk söylediğim erkek arkadaşım oldu :17:
şimdi çok seviyolar, çok efendi, sessiz, sakindir benim bitanem o yüzden daha bi seviyolar efendi diye :17:

yani o 1-2 ay sonrası ne zamandı yeni mi? maşallah maşallahh hep iyi olsunlar:nazar:

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var :18:

benimki yüzük bakiyormus almak icin.

tektas bakiyormus bana sordu nasil bisey istedigimi. bende kararsiz kaldim.

ya sade tektas yüzük

Eki Görüntüle 431193

yada bundan

Eki Görüntüle 431194

2.si cok hosuma gitti model olarak ama benimki diyor ki eger ondan alirsan bide alyans alicaz yakismaz diyor :26:

kizlar dedigi sizce dogru mu? ben 2. modeli mi yoksa 1. modeli mi aliyim? nolur yardimci olun

ya sade tektas yüzük

Eki Görüntüle 431193

yada bundan

Eki Görüntüle 431194

2.si cok hosuma gitti model olarak ama benimki diyor ki eger ondan alirsan bide alyans alicaz yakismaz diyor :26:

kizlar dedigi sizce dogru mu? ben 2. modeli mi yoksa 1. modeli mi aliyim? nolur yardimci olun

tatlım bence 1. daha hoş.daha sade...damat bey doğru söylemiş 2.si alyansla güzel durmaz

senin zevkin sonuçta tatlım hangisini beğeniyorsan onu iste. ben çok şatafatı sevmiyorum:19: benim tektaşım çok sade aşkım sürpriz yaptı evlenme teklifi ederken taktı.yani benden habersiz o seçti ama neyi beğeneceğimi tahmin ederek seçmiş ve çokta doğru seçim yapmış:16:

senin zevkin sonuçta tatlım hangisini beğeniyorsan onu iste. ben çok şatafatı sevmiyorum:19: benim tektaşım çok sade aşkım sürpriz yaptı evlenme teklifi ederken taktı.yani benden habersiz o seçti ama neyi beğeneceğimi tahmin ederek seçmiş ve çokta doğru seçim yapmış:16:

:16: oh ne güzel seni secme derdinden kurtarmis :1:

benimkide kendisi alicakmis ben begenmem diye bana sectiriyor iste :26:

ya sade tektas yüzük

Eki Görüntüle 431193

yada bundan

Eki Görüntüle 431194

canım bencede 1. daha hoş duruyo. ama senin zevkin senin kararın yine de.

:9::9: ben kararsiz kaliyorum cnm böyle seylerde :1: alsin alsin bosver sen asiri pahaliya kacmadikca yapmam demiyor :34:

bende atasayda beğendim geçen bi yüzük dedim bak evlenme teklif fln etmeye kalkarsın bi gün dersin yazık kıza kaç senedir bekliyor bi yüzü gülsün hiiiç yorulma yüzük aramakla uğraşma istediğim yüzük bu kap bunu gel öyle janjanlı sürprizlere flnda hiç gerek yok :9:
o gün gelsin alırız dedi sadece sevgili oduncuğum... olsun napalım ben yüzüğümü beğendim ya :16:

bende atasayda beğendim geçen bi yüzük dedim bak evlenme teklif fln etmeye kalkarsın bi gün dersin yazık kıza kaç senedir bekliyor bi yüzü gülsün hiiiç yorulma yüzük aramakla uğraşma istediğim yüzük bu kap bunu gel öyle janjanlı sürprizlere flnda hiç gerek yok :9:
o gün gelsin alırız dedi sadece sevgili oduncuğum... olsun napalım ben yüzüğümü beğendim ya :16:

:9::9::9: odunlar iste ne yapalim en azindan öyle demis dua et :60:

benimki ne diyor

diyorum ki ben öyle standard evlenme teklifi istemiyorum yemek diz cökme filan soruyor nasil bisey istiyorsun diye :1: dedim farkli bisey olsun. demez mi bana "nasil yapicam ki? nasil bisey istedigini bilmiyorum söyle de yapiyim":53: dedim düsün biseyler söylersem süprizi kacar :1:

:9::9::9: odunlar iste ne yapalim en azindan öyle demis dua et :60:

benimki ne diyor

diyorum ki ben öyle standard evlenme teklifi istemiyorum yemek diz cökme filan soruyor nasil bisey istiyorsun diye :1: dedim farkli bisey olsun. demez mi bana "nasil yapicam ki? nasil bisey istedigini bilmiyorum söyle de yapiyim":53: dedim düsün biseyler söylersem süprizi kacar :1:

hahahh :9: sen sürprizi yap uygulamalı göster bak böyle istiyorum tam olarak diye oda yüzüğünü çıkarsın versin hadi bak nasıl olsa sen yaptın yorma aynı şeyi bi daha yapmak için desin mutlu mesut teklif işini halletmiş olursunuz :9: zor erkekleri dize getirmek zor :)

hahahh :9: sen sürprizi yap uygulamalı göster bak böyle istiyorum tam olarak diye oda yüzüğünü çıkarsın versin hadi bak nasıl olsa sen yaptın yorma aynı şeyi bi daha yapmak için desin mutlu mesut teklif işini halletmiş olursunuz :9: zor erkekleri dize getirmek zor :)

ayy evet cok zor malesef ama ev islerinde beceriklidir :1: :nazar:

yemek yapabiliyor gecen sene ramazanda bi pilav yapmis annesi anlatiyor bütün mahalleye yeticek kadar :9:

ayy evet cok zor malesef ama ev islerinde beceriklidir :1: :nazar:

yemek yapabiliyor gecen sene ramazanda bi pilav yapmis annesi anlatiyor bütün mahalleye yeticek kadar :9:

amann nazar değmesin :nazar:
allah bir yerden alınca bir yere veriyor demekki :9:
inşallah evlenince sana da yapar meşhur yemeklerinden :)))

Back