günaydin kizlar dün sevgilimle tartistik.
hakli yere kizdi bana
bu aksam eve gidince babamla nisan meselesini konusucam.
artik hava durmasindan biktim zaten bu yüzden tartistik
ama malesef cesaret edemiyorum :18:
günaydin kizlar dün sevgilimle tartistik.
hakli yere kizdi bana
bu aksam eve gidince babamla nisan meselesini konusucam.
artik hava durmasindan biktim zaten bu yüzden tartistik
ama malesef cesaret edemiyorum :18:
tarih belli degil iste. ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim türkiyede oldugu icin eylülde gidicez ama hicbirsey demiyorlar. gecen gün anneme sevgilimin yüzük baktigini söyledim aynen su cümleyi söyledi bana "neden yüzük bakiyor ki?sizin isinizin olucanimi zannediyor"tarih belli değilmiydi sizde? valla babayla konuşma konusunda bende sıkıntılı olduğum için bişey diyemiyorum malesef
canım üzme kendini emin ol üzüldükçe düzelmiyor hiçbişey bence kendini toparla annen yada ablan varsa senin yerine öncelikle onlar konuşsun babanla daha kolay olur
tarih belli degil iste. ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim türkiyede oldugu icin eylülde gidicez ama hicbirsey demiyorlar. gecen gün anneme sevgilimin yüzük baktigini söyledim aynen su cümleyi söyledi bana "neden yüzük bakiyor ki?sizin isinizin olucanimi zannediyor"
cnm ablam yok annemde konusmam diyor o senin görevin madem evlenmek istiyorsun gecersin babanin karsisina konusursun diyor
hiç sevmiyorum bu tarz yaklaşımlarıtmm destek vermeyebilirler ama enazından köstek olmamak lazım
tamam istemeye bilirler fakat neden susmuyorlar benim mutlulugum icin anlamiyorum
her konusmak istedigimde kelimeleri agzima tikiyorlar. her seferinde ayni sorular:
- ne yapmayi düsünüyorsunuz?
- nasil yasicaksiniz?
- maasi yeticekmi?
- cocuk olunca ne olucak nasil geciniceksiniz?
- seni bosamak istediginde nereye gidiceksin?
- vs.
cvp veriyorum yinede ayni seyleri soruyorlar bana
biktim artik olsun bitsin isterseler dügün bile yapmasinlar umrumda degil ama bitsin artik bu cile
bir ailenin yapmaması gereken şeyler ama yinede çok bozma moralini canım kararlı oldugunu göster geç karşılarına sakin bi şekilde anlat belki destk verirler:44:
tamam istemeye bilirler fakat neden susmuyorlar benim mutlulugum icin anlamiyorum
her konusmak istedigimde kelimeleri agzima tikiyorlar. her seferinde ayni sorular:
- ne yapmayi düsünüyorsunuz?
- nasil yasicaksiniz?
- maasi yeticekmi?
- cocuk olunca ne olucak nasil geciniceksiniz?
- seni bosamak istediginde nereye gidiceksin?
- vs.
cvp veriyorum yinede ayni seyleri soruyorlar bana
biktim artik olsun bitsin isterseler dügün bile yapmasinlar umrumda degil ama bitsin artik bu cile
`bizde onu ümid ediyoruz cnm
ailem böyle yaparak bizi ayirmaya calisiyor
tüm dayatmalarına olumsuz yaklaşımlarına ragmen sen saglam durursan mutlaka bi yerden sonra destek verirler bence....
ezgi nasılsınnnnnn hiç sesin çıkmıyo kuşum
kuzularrr nasılsınız bakalım
ben açım çok2 kilo almışım zaten
annem korkuttu beni bu gidişle nişan elbisenin içine giremicen diye
boğazımdan kesmem lazım, kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yaaa
büşracımmm iyiyim tatlımm sen nasılsınn? fazla okuyamadım bir yandanda çalışıyorum yaa ondan yazamadım kuşum.nerelerdesin konuşamadk hiç var mı bir değişiklik?
kuzularrr nasılsınız bakalım
ben açım çok2 kilo almışım zaten
annem korkuttu beni bu gidişle nişan elbisenin içine giremicen diye
boğazımdan kesmem lazım, kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yaaa
en azindan annen senin nisan dügün dernek hakkinda konusuyor
o 2 kiloyu bana versen hatta 5 bile alabilirm çok mutlu olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?