2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ay özgecan ne kadan güzel elbiseler var yahuuuu :)) aynı kampanya daha farklı elbislerle geçen hafta markafonideydi 2 tane kırmızı elbise aldım bende bu hafta geliceklerrrr oleyy

Güzelmiş elbise ama benim en cesaret edemiceğim şeylerden biri sanırım internetten abiye elbise almak :) potluk var mıdır bedeni tam uyarmı rengi göründüğü gibi midir boyu nasıldır vs... zor iş zorr

nişan kıyafeti için baya bi mağaza gezip abiye elbise denemiştim o tecrübelerime dayanarak 36 aldım
bedeni olmazsa da iade oluyo sanırsam rahat bi şekilde
yollarım geri ama inşallah olur

ay özgecan ne kadan güzel elbiseler var yahuuuu :)) aynı kampanya daha farklı elbislerle geçen hafta markafonideydi 2 tane kırmızı elbise aldım bende bu hafta geliceklerrrr oleyy

ne güzel olmuş ezgim, sen de güle güle giy inşallah
nişan elbisemi giymek istemiom onun düğününde o nedenle bu iyidir iyi

kızçelerr saat 5 olmuşş vuuu ne çabuk geçti bugün nette bi şarkı listesi buldum düğün müzikleri diye tek tek bulup dinliyorum bir yandanda işimi yapıyorummm bir baktım kii mesainin bitmesine 1 saatcik kalmışşş çağlacımmm kuzumm bende sana özendim playlist çıkarıyorum kendime öyle işte kızlar bir ses vereyim dedim belki gelen olur diye ama sanırım kimse yok

Son düzenleme:

bir ara hiç geçmedi ama sonra bende bir baktım ki saat 5 oluvermişşşşş hadi akşam olsunda gidelimmmm

günaydın cancazımmmm
haziran sonu babişkoya söylüyosun heee ay çok heyecanlııııı
babanın rahatsızlığı ne kuzum, çok geçmiş olsun

sağol kuzum benimm..gırtlak ameliyatı oldu canım mart ayında oldu ama ancak tamamen toparlamaya başladı baya zorlu ve uzun bir süreçti.ameliyat durumları olmadan önce konuşmaya çalıştım ama şuan hazır değilim birşey söyleme bana dedi. ama içimden bir ses hiç korktuğum gibi olmıycanı söylüyor.çünkü babamın bana o şekilde sakin bir tepki vermesi, bütün imalarıma belli etmelerime kızmadan sessiz kalması olumlu düşündürüyor beni.babamı tanısan bu tepkilerini bir mucize olarak görürsün
ablamı 2 yıl falan bekletti bir türlü sindiremedi evlenicek olmasını.geçen seneye kadar şaka yollu bile olsa evlilik ve benim adım aynı cümlede kullanılnca çok fena kızıp,tersliyordu insanları.
söz konusu kızları olunca babam için dünya değişir.birde ben küçük kızı olunca daha farklı oluyor.bilirsin her baba kızlarına çok düşkün olur, kız çocukları farklı olur onlar için. o yüzden anlıyorum onu hiç kızmıyorum,kızamıyorum yetr ki iyi olsun zamanı gelince herşey olucak nasılsa

evet canım benim..ona da hak vermek lazım çok büyük bi ameliyat atlatmış
Allah bi daha yaşatmasın hiçbirinize inşallah, çok çok geçmiş olsun
hem zaten daha evlenmene 1 sene var, babacığın o zamana kadar iyice alıştırır kendini senin evleneceğine
benim yaş dolayısıyla mı bilmiyorum babam çok güzel karşıladı ki bu zamana kadar hiç sevgili lafı dahi etmemiştim ona

Amin canım kimseye yaşatmasın inşallah.çok sağol.benim yaşta biraz problem ama sonuçta ben okulumu başarıyla tamamladım ve yaklaşık 8 aydırda iş hayatındayım.anlıyacağın herşey hazır ve nazır bir şekildeyim zaten evlendiğimde 23 olacam.
sen ne zaman söylemiştin özgecancım?

sevgili olduktan 1-2 ay sonra söylemiştim sanırım tam hatırlayamıyoırum ama kısa zaman içinde sölemiştim
daha o zamandan biliyoduk evleneceğimizi o nedenle babama ilk söylediğim erkek arkadaşım oldu
şimdi çok seviyolar, çok efendi, sessiz, sakindir benim bitanem o yüzden daha bi seviyolar efendi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…