2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

bizde nisandan sonra tutalim diyoruz en azindan ailelerde konusmus olur simdi anneme desem salon bakiyoruz hemen diycek "daha nisanli bile degilsiniz ne salonu"

canimmmm cicilerin hayirli olsun cok begendim hepsinii

güle güle kullan

evet evet bugün cumaaa yaşasınnn yarın tatil özgecim hazırlıklar ne alemdee?

canım bi pasta, kurabiyeler, ve nişanda geleceklere dağıtılacak hediyeler falan kaldı benim kendimin ilgileneceği
diğerleriyle ailem ilgilencek zaten
1 aydan az kaldı, yavaştan heyecanlanmaya başladım
bi yandan da bi an önce olup bitse diyorum ama bi yandan da tadını çıkarmak lazım bi kere olcak çünkü
karmaşık duygular içerisindeyim

sen nasılsın canım benim?

Son düzenleme:
nisan kina hazirligini kendimiz mi yapmaliyiz yoksa ailemizmi?? benim bi arkadas hepsini kendi organize etmis nisaninda
aileside ödemis herseyi.

mesela benim ailem bu iliskiyi istemiyor bende mi herseyimle kendim tek basima ilgilenmeliyim?

nisan kina hazirligini kendimiz mi yapmaliyiz yoksa ailemizmi?? benim bi arkadas hepsini kendi organize etmis nisaninda
aileside ödemis herseyi.

mesela benim ailem bu iliskiyi istemiyor bende mi herseyimle kendim tek basima ilgilenmeliyim?

ailem bu ilişkiyi istemiyo semişsin canım, onlardan habersiz olmucak ama nişan di mi onlarla beraber olcak?
biz evde yapçaz, ve şöyle anlaştık..birbirimize alacağımız bohçaları 2miz gidip aldık, aileler karışmadı hepsini biz ödedik
ama aileler de birbirlerine bohça yapmak istiyo o nedenle onları da onlar halletçek, biz de onlara karışmıcaz

hayirli olsun cnm ne güzel halletmissin bazi seyleri

bizde evde olsun istiyoruz bohca falan annem dedi nisandan önce konusuruz. bende aileme cok yük olmak istemiyorum fakat bu islerden de pek anlamam yani hangi yerde daha ucuz nerede daha kaliteli gibi.

bizde bakicaz artik.

siz evde nasil nisani yapmayi düsünüyorsunuz cnm? müzikli falan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…