2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

mutluluklar dilerim, farklı şehirlerde olunca biraz zor oluyo , teyzemden biliyorum onlarda öyleydi sancılı ama keyifli zamanlar, sen şimdi çeyize odaklan sonrası geliyo

sanırım öyle bir durum var anadolu yakası biraz daha zengin bu konuda senin için üzüldüm çünkü insan en güzel mekan olsun istiyor

yarama tuz basma ( o taraf bizim için çok ters o kadar insanı otarafa getirmek işkence biz de bu tarafta olsun istiyoruz büyükçekmece taraflarındayız heryere uzak seçenek az bakalım istediğimiz gibi olsun yeter..

mutluluklar dilerim, farklı şehirlerde olunca biraz zor oluyo , teyzemden biliyorum onlarda öyleydi sancılı ama keyifli zamanlar, sen şimdi çeyize odaklan sonrası geliyo

öyle yapıyorum son 1 aydır bütün maaşı çeyize yatırıyorum ciddi ciddi :)
oluyor gibi gözüküyor:) hatta dediğim gibi 1 ayda bukadar şey tamamlamama şaşırıyorlar :)
neyseki taksit diye birşey var:) Allah hepinize kolaylık versin:)

sende benim gibisin gerçekten şehir dışı olunca çok zor oluyor 3 kez gelceklerse 1 kez geliyorlar ama herşey bir şekilde yapılıyor
biz nişan söz birararada yaptık o yüzden tekrara ekstra gelip gitmeler olmasın istedik

Allah kolaylık versin:) hallolur herşey. uzak olmak zordur tabi ama hepsine bir hal çare bulunur. ben kampanyaları falan takip edip çeyizcikler alıyorum. internetten falan bir sürü şeyler aldım. çok faydası oluyor indirim sitelerinin:

bizimde tanışma+söz birarada olacak... nişanı ayrı istedi babam:)
valla bohça filan olayına girmicez allahtan yoksa onu getiri götürü zor olurdu ..

aynen canım bende internetten alıyorum çoğu şeyimi hem kutuda geliyor bir daha kutulama olayı çıkmıyor

yarama tuz basma ( o taraf bizim için çok ters o kadar insanı otarafa getirmek işkence biz de bu tarafta olsun istiyoruz büyükçekmece taraflarındayız heryere uzak seçenek az bakalım istediğimiz gibi olsun yeter..

canım moralini bozmak için söylemedim öyle anladıysan kusura bakma ama kır düğünü mekanları gibi güzel salonlaryada teras mekanlar var o şekildede bakabilirsin seçeneğin artar

canım moralini bozmak için söylemedim öyle anladıysan kusura bakma ama kır düğünü mekanları gibi güzel salonlaryada teras mekanlar var o şekildede bakabilirsin seçeneğin artar

ay evet kutu olayı çok iyi:))

canım moralini bozmak için söylemedim bazı mekanlar teraslı oluyor kapalı olmasına ragmen açık hava etkisi yaratıyor öyle mekanlarada bakabilirsin seçeneğin artar

canım fethipaşa korusu var üsküdarda güzel mekan , kavacıkta talıa teras var biraz küçük bir salon

hmm sağol canım. fethipaşa korusunu gidip gezmeyi düşünüyordum bende. sabancı öğretmenevi ve beylerbeyi polis evini de çok öneriyorlar

oooooo bu daha başlangıç isyanlara girmesin :)))
nerden aldın bu arada çkb ve yemek takımını, ben askeri bekliyorum beraber almak istiyor:))

bernardodan aldım canımmm hepsini

çkb takımı
yemek takımı
çay seti

üçünü de aradan cıkardım haftasonu gitti

bende anadolu yakasındayım... salon istemiyorum kesinlikle salon havasının dısında bir konsepti olan bitane mekan bulduk oraya bakıcaz temmuzda

bikaç yer daha var sizde bildikleriniz soleyin kızlar seceneklerimiz artsın

hmm sağol canım. fethipaşa korusunu gidip gezmeyi düşünüyordum bende. sabancı öğretmenevi ve beylerbeyi polis evini de çok öneriyorlar

fethipaşa korusuna kahvaltıya gitmiştim manzarası mükemmel bir yer , sabancı öğretmenevine yemeğe gitmiştim çok fazla begenmedim nedense:18: beylerbeyi polis evi denize sıfır mekan yemekleri güzel ama düğün nasıl olur bilmiyorum hiç gitmedim orada düğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…