sanırım bende varım
aksilik vs birşey olmazsa çünkü çok ilginçtir daha sözümüzü bile yapamadım
onlar gelcez dediler bizimkiler evi toparlayalım dediler derken hazirana kadar ertelendi
şimdide erkek tarafının düğünleri var yine ertelendi.
ayrı şehirlerde olup bu işleri yürütmek cidden zormuş yapanlara ve sonuca ulaşanlara hayranım
söz ve nişan ayrı olacak ramazana kadar söz ramazandan sonrada nişan kısmetse
düğünde önümüzdeki sene:) valla daha anca çeyiz alıyorum :) okadar çok eksiğim varkii:)
sanırım öyle bir durum var anadolu yakası biraz daha zengin bu konuda senin için üzüldüm çünkü insan en güzel mekan olsun istiyor
mutluluklar dilerim, farklı şehirlerde olunca biraz zor oluyo , teyzemden biliyorum onlarda öyleydi sancılı ama keyifli zamanlar, sen şimdi çeyize odaklan sonrası geliyo
sanırım bende varım
onlar gelcez dediler bizimkiler evi toparlayalım dediler derken hazirana kadar ertelendi
ayrı şehirlerde olup bu işleri yürütmek cidden zormuş yapanlara ve sonuca ulaşanlara hayranım
düğünde önümüzdeki sene:) valla daha anca çeyiz alıyorum :) okadar çok eksiğim varkii:)
sanırım bende varım
sende benim gibisingerçekten şehir dışı olunca çok zor oluyor 3 kez gelceklerse 1 kez geliyorlar ama herşey bir şekilde yapılıyor
biz nişan söz birararada yaptık o yüzden tekrara ekstra gelip gitmeler olmasın istedik
Allah kolaylık versin:) hallolur herşey. uzak olmak zordur tabi ama hepsine bir hal çare bulunur. ben kampanyaları falan takip edip çeyizcikler alıyorum. internetten falan bir sürü şeyler aldım. çok faydası oluyor indirim sitelerinin:
yarama tuz basma( o taraf bizim için çok ters o kadar insanı otarafa getirmek işkence biz de bu tarafta olsun istiyoruz büyükçekmece taraflarındayız heryere uzak seçenek az bakalım istediğimiz gibi olsun yeter..
yarama tuz basma( o taraf bizim için çok ters o kadar insanı otarafa getirmek işkence biz de bu tarafta olsun istiyoruz büyükçekmece taraflarındayız heryere uzak seçenek az bakalım istediğimiz gibi olsun yeter..
bizimde tanışma+söz birarada olacak... nişanı ayrı istedi babam:)
valla bohça filan olayına girmicez allahtan yoksa onu getiri götürü zor olurdu ..
aynen canım bende internetten alıyorum çoğu şeyimi hem kutuda geliyor bir daha kutulama olayı çıkmıyor
canım ben anadolu yakasındayım erkek tarafıda şehir dışından geleceği için avrupaya bakmıyorum hiç sen hangi taraftasın?
bizimde tanışma+söz birarada olacak... nişanı ayrı istedi babam:)
valla bohça filan olayına girmicez allahtan yoksa onu getiri götürü zor olurdu ..
bizde erkek tarafı bohçayı nişanda getirmişti bizde hem ziyaret hemde bohça götürmek için 1 ay sonra gittik azimle bütün adetleri tamamlıyoruz annem sayesinde
canım bende anadolu yakasındayım:) var mı hiç aklında bir yer?
canım fethipaşa korusu var üsküdarda güzel mekan , kavacıkta talıa teras var biraz küçük bir salon
canım bende anadolu yakasındayım:) var mı hiç aklında bir yer?
oooooo bu daha başlangıç isyanlara girmesin :)))
nerden aldın bu arada çkb ve yemek takımını, ben askeri bekliyorum beraber almak istiyor:))
beykoz da beyaz bahçe var favori mekanım burası şuanda
hmm sağol canım. fethipaşa korusunu gidip gezmeyi düşünüyordum bende. sabancı öğretmenevi ve beylerbeyi polis evini de çok öneriyorlar
beykoz da beyaz bahçe var favori mekanım burası şuanda
fiyatları nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?