• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ben gelin arabımın önüne de superman ve lois koyucam ama oyuncaklarını bulamıyorum istedigim gibi sole pelus oyuncaklar gibi azcık da arabanın onune koyulcak kadar buyuk olmalı ama yok

sanırım yaptırmam gerekicek yapan biyere denk gelirseniz soleyin kuzularr :1:

tamam kuzucuk aklımda olsun buluruz düğüne kadar:49:

evet kendi adıma çok yorgunum valla :14:
bi yandan da bişeyler araştırmam lazım ama çok üşeniyom forumda fink atmak istiyom :27:

iyiyim bende tatlım , bugün biraz yoğun , cuma yoğunluğu ,, gerçi ben haftasonu çalışıyorum ama milletin son iş günü :43:

haftasonu çalışmak gerçekten zor psikolojik olarak bitiriyor insanı herkes tatil yaparken çalışmak:14:

temmuzda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyo
keşke biz de bu sene evlenseydik :14:

sorma kuzum yaa bunalım sebebim o zaten pazar günü arkadaşım evleniyor az önce aradı nişanlınla gel diyor ama ben nişanlımı 20 gündür göremedimki:43:

ah tatlım yarama tuz basma, 3 yıldır bu şekilde çalışıyorum , 3x3 gibi oluyo çok yorucu :14:

canım öle dediğime bakma iş nekadar yorucu olursa olsun dört elle sarılcaksın bu devirde işsizlik zor bunaldığın anlarda işsizleri düşün hemen toparlanırsın:8:

Back