• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

afiyet olsunnn böğürtlenli kurabiyemm :))) olcak kuzum bak saat 2 oldu bilenemmm burda vakit çabuk geçiyor

teşekkür ederimmmm ezgimmmmm :16::16::16:

evet ya bide askım erken falan cıkarsa degmeyin keyfimeee :52:

amanınnnnnnn kızlar dikkat edin bugün küçük çapta bir öpücük patlaması yaşanabilir :52::52::111:

evet evet savulunnnn superman ve sevgilisi lois lane geliyooooooorrr :52::52:

diğer topikteki kuzular bilir supermanin bizim ilişkimizde yeri cok buyuk kızlar... biz birbirimizin telefonunda clark ve lois olarak kayıtlıyızdır, yüzüklerimizin icin clark ve lois yazar

bazen isimlerimizle deil de clark ve lois olarak hitap ederiz birbirimize... supermanim o benim :9::9:

hatta oglumuz olursa adı belli... iki ismi olucak biri de supermanin kriptondaki adı Kalel :emir_bebek::emir_bebek:

nicolas cage in oglunun adı da Kalel miş... sevdigim de bi oyuncudur... Türkiye de baska bi cift daha vermiş ogluna bu adı bizimki ikinci olucak olursa :16::55::55:

diğer topikteki kuzular bilir supermanin bizim ilişkimizde yeri cok buyuk kızlar... biz birbirimizin telefonunda clark ve lois olarak kayıtlıyızdır, yüzüklerimizin icin clark ve lois yazar

bazen isimlerimizle deil de clark ve lois olarak hitap ederiz birbirimize... supermanim o benim :9::9:

hatta oglumuz olursa adı belli... iki ismi olucak biri de supermanin kriptondaki adı Kalel :emir_bebek::emir_bebek:

nicolas cage in oglunun adı da Kalel miş... sevdigim de bi oyuncudur... Türkiye de baska bi cift daha vermiş ogluna bu adı bizimki ikinci olucak olursa :16::55::55:

vay eniştemizin süper güçleri var demkki :52:

olur kuzum inşallah çok tatlı bi oğluşunuz
:55:

hadi bakalım erken çıksın enişte diye dua edelim ozamann.ay yerim ben sizi süper çiftler. Kalelimizde olsun mıncıklayalım sevelim onu :emir_bebek:

eee birleşmiyomuymuşş bu topiklerr yahu bi oyanaa bi buyanaa mı gidiciğizzz :1::1::9:

hadi bakalım erken çıksın enişte diye dua edelim ozamann.ay yerim ben sizi süper çiftler. Kalelimizde olsun mıncıklayalım sevelim onu :emir_bebek:

:9::9: bizim tuzlugumuz bilem var biliomusun supermanlii hem de askım benim ceyizime ilk onu almıstııı taa gecen sene :9::9:

mıncıklayın yaaa böle tonton tosbik de bişey olursa mmmm :9::9:

olsunn evett ben çok istiyorum anne olmayıı :39:

inşallah oluruz hepimiz canım hayırlısıyla :16:

:9::9: bizim tuzlugumuz bilem var biliomusun supermanlii hem de askım benim ceyizime ilk onu almıstııı taa gecen sene :9::9:

mıncıklayın yaaa böle tonton tosbik de bişey olursa mmmm :9::9:

inşallah oluruz hepimiz canım hayırlısıyla :16:

ne güzell çağlamm tuzluklarınızda sizin gibi süperrr demek:10:
inşallah kuzumm aminn

ne güzell çağlamm tuzluklarınızda sizin gibi süperrr demek:10:
inşallah kuzumm aminn

ben gelin arabımın önüne de superman ve lois koyucam ama oyuncaklarını bulamıyorum istedigim gibi sole pelus oyuncaklar gibi azcık da arabanın onune koyulcak kadar buyuk olmalı ama yok

sanırım yaptırmam gerekicek yapan biyere denk gelirseniz soleyin kuzularr :1:

Back