2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

afiyet olsunnn böğürtlenli kurabiyemm :))) olcak kuzum bak saat 2 oldu bilenemmm burda vakit çabuk geçiyor

teşekkür ederimmmm ezgimmmmm

evet ya bide askım erken falan cıkarsa degmeyin keyfimeee

amanınnnnnnn kızlar dikkat edin bugün küçük çapta bir öpücük patlaması yaşanabilir :111:

evet evet savulunnnn superman ve sevgilisi lois lane geliyooooooorrr

diğer topikteki kuzular bilir supermanin bizim ilişkimizde yeri cok buyuk kızlar... biz birbirimizin telefonunda clark ve lois olarak kayıtlıyızdır, yüzüklerimizin icin clark ve lois yazar

bazen isimlerimizle deil de clark ve lois olarak hitap ederiz birbirimize... supermanim o benim

hatta oglumuz olursa adı belli... iki ismi olucak biri de supermanin kriptondaki adı Kalel

nicolas cage in oglunun adı da Kalel miş... sevdigim de bi oyuncudur... Türkiye de baska bi cift daha vermiş ogluna bu adı bizimki ikinci olucak olursa

vay eniştemizin süper güçleri var demkki

olur kuzum inşallah çok tatlı bi oğluşunuz

hadi bakalım erken çıksın enişte diye dua edelim ozamann.ay yerim ben sizi süper çiftler. Kalelimizde olsun mıncıklayalım sevelim onu

eee birleşmiyomuymuşş bu topiklerr yahu bi oyanaa bi buyanaa mı gidiciğizzz

hadi bakalım erken çıksın enişte diye dua edelim ozamann.ay yerim ben sizi süper çiftler. Kalelimizde olsun mıncıklayalım sevelim onu

bizim tuzlugumuz bilem var biliomusun supermanlii hem de askım benim ceyizime ilk onu almıstııı taa gecen sene

mıncıklayın yaaa böle tonton tosbik de bişey olursa mmmm

olsunn evett ben çok istiyorum anne olmayıı

inşallah oluruz hepimiz canım hayırlısıyla

ne güzell çağlamm tuzluklarınızda sizin gibi süperrr demek
inşallah kuzumm aminn

ne güzell çağlamm tuzluklarınızda sizin gibi süperrr demek
inşallah kuzumm aminn

ben gelin arabımın önüne de superman ve lois koyucam ama oyuncaklarını bulamıyorum istedigim gibi sole pelus oyuncaklar gibi azcık da arabanın onune koyulcak kadar buyuk olmalı ama yok

sanırım yaptırmam gerekicek yapan biyere denk gelirseniz soleyin kuzularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…