ben geldimmmmmmmmm yemekteydimmm
hadiiiiiiiiii aksam olsun artıııııııııııkkk
saol kuzummm
ehehehe eveet eveeet saatleri kovalıyorum bugunnnn 2haftanın acısını cok pis cıkarcam ondaaaannnn
afiyet olsunnn böğürtlenli kurabiyemm :))) olcak kuzum bak saat 2 oldu bilenemmm burda vakit çabuk geçiyor
amanınnnnnnn kızlar dikkat edin bugün küçük çapta bir öpücük patlaması yaşanabilir:111:
teşekkür ederimmmm ezgimmmmm
evet ya bide askım erken falan cıkarsa degmeyin keyfimeee
evet evet savulunnnn superman ve sevgilisi lois lane geliyooooooorrr
diğer topikteki kuzular bilir supermanin bizim ilişkimizde yeri cok buyuk kızlar... biz birbirimizin telefonunda clark ve lois olarak kayıtlıyızdır, yüzüklerimizin icin clark ve lois yazar
bazen isimlerimizle deil de clark ve lois olarak hitap ederiz birbirimize... supermanim o benim
hatta oglumuz olursa adı belli... iki ismi olucak biri de supermanin kriptondaki adı Kalel
nicolas cage in oglunun adı da Kalel miş... sevdigim de bi oyuncudur... Türkiye de baska bi cift daha vermiş ogluna bu adı bizimki ikinci olucak olursa
vay eniştemizin süper güçleri var demkki
olur kuzum inşallah çok tatlı bi oğluşunuz
teşekkür ederimmmm ezgimmmmm
evet ya bide askım erken falan cıkarsa degmeyin keyfimeee
evet evet savulunnnn superman ve sevgilisi lois lane geliyooooooorrr
diğer topikteki kuzular bilir supermanin bizim ilişkimizde yeri cok buyuk kızlar... biz birbirimizin telefonunda clark ve lois olarak kayıtlıyızdır, yüzüklerimizin icin clark ve lois yazar
bazen isimlerimizle deil de clark ve lois olarak hitap ederiz birbirimize... supermanim o benim
hatta oglumuz olursa adı belli... iki ismi olucak biri de supermanin kriptondaki adı Kalel
nicolas cage in oglunun adı da Kalel miş... sevdigim de bi oyuncudur... Türkiye de baska bi cift daha vermiş ogluna bu adı bizimki ikinci olucak olursa
Geçerken uğrayayım didim ne yapıyorsunuz fıstıklar?
ibiiiiiiiitt
sırf bu adı koyabilmek icin oglum olsun istiyorumm
inşallah olur canım yaahepimizin şöle tatlı tatlı bebişleri olsunn seker gibi
olsunnn olsunn ezgicik bende çok istiyorum 2 tane 3 tane
hadi bakalım erken çıksın enişte diye dua edelim ozamann.ay yerim ben sizi süper çiftler. Kalelimizde olsun mıncıklayalım sevelim onu
olsunn evett ben çok istiyorum anne olmayıı
çoook güzel bir duygu olsa gerek
bizim tuzlugumuz bilem var biliomusun supermanlii hem de askım benim ceyizime ilk onu almıstııı taa gecen sene
mıncıklayın yaaa böle tonton tosbik de bişey olursa mmmm
inşallah oluruz hepimiz canım hayırlısıyla
gel annemm muhabbet ediyoruzz işten kaytarıyoruzz
ne güzell çağlamm tuzluklarınızda sizin gibi süperrr demek
inşallah kuzumm aminn
ee çay kahve yokmu misafir komşuya
özgecan pestili çıkmış bi şekilde geldiiiii
valla bi yorgunluk kahvesi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?