ooo siz bizden hızlısınızbiz sadece eşyalarımızı seçmeye başladık salonlara bakıyoruz henüz seçmedik açık havada yapmayı düşünüyoruz zaten seçenek az
bizde de esya konusunda tık yokbeyaz esyalara bile karar veremedik
vakit var diye sallıyoruz bakalım nolcak
ben de acık hava dugunu istiyodumm ama kır dugununu gunduz olunca seviyorum aksam istedigim icin havuzbası olabilir ama bizim cok kalabalık olcak dugun-nikah bir
o yuzden rakamlar ucuyooo 600-700 kişilik olcak en az fiyatlar 30 ları 40 ları buluyo bizi asıyo
bakalım en zoru su mekan isi
Amin canım hepimizin bizimde 5.yılımız bitti bu aykış düğünlerini hiç sevmem kışın yakınlarımın düğününe bile gitmemeye çalışıyorum kaldı ki kendim yapmak
:)) şimdi bunları okurken bile bi tebessün oluşuyo bende napıcam diye :)) hem okadar kalabalığın içinde dahada zor ben minumuma indirmeye çalışıcam hem onlar nişanı ayrı istiyolardı bende senin gibi birarada yapmak istiyodum ...
Evet canım çok güzel telaşlar.Özellikle sevdiğininde senin kadar heyecanlandığını görmek çok daha güzel oluyor.Bende sürekli gelinlik araştırıyorum.Mutfak eşyalarımı falan yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum.Çünkü düğün daha erken bile olabilir aman geç olmasındaa
bende açık hava düşünüyorum istanbuldayım buarada çok fazla seçenek yok, boğaz da var ama onlar mesafe olarak uzak kalıyo hem de çok yüksek fiyatlar istiyorlar ..
bi de ben şehir dışına gidicem o yüzden 2 tane düğün yapcaz orda mekan seç burda mekan seç iyice bunaltıyor insanı ama yinede güzel telaşlar
bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bir yandan da diyorum ki büyük konuştum kesin başıma gelicek:)
geciyo bi sekilde canım yaaa tatlı telaslar cok guzellll ozledim valla su yaz bi gecse de dugun hazırlıkları hızlansa o telaslara yine dussem
istanbulda acık hava dugunleri cok pahalııhele de benim gibi dugun nikah bir olup kalabalık olcaksa puuuf
bence de gec olmasın da erken olsun yaaa
ben de yavas yavas ceyiz alıyorummm
ben kesin tavrımı koydum ekim ile nisan arası gelinlik giymem dedim artık kimse kışın yapalım demiyor
geciyo bi sekilde canım yaaa tatlı telaslar cok guzellll ozledim valla su yaz bi gecse de dugun hazırlıkları hızlansa o telaslara yine dussem
istanbulda acık hava dugunleri cok pahalııhele de benim gibi dugun nikah bir olup kalabalık olcaksa puuuf
bence de gec olmasın da erken olsun yaaa
ben de yavas yavas ceyiz alıyorummm
senin baya kalabalıkmış allah keseye bol bereketler versin :)))
benim 2-3 ay öncesine kadar çeyizim yoktu diyebilirim size :) şu 2-3 ay içinde toparladım herşeyi nerdeyse büyük parça olarak 12 kişilik yemek takımı ve çatal-bıçak kaldı gerisi ufak tefek şeyler, ama bunların önceden ayarlanması lazım düğün hazırlıklarının içine girerse karışıklık yaratabilir diye düşünüyorum :))
bende istanbuldayım canım maalesef seçenek az aslında seçenek fazla ama bazıları fiyat nedeniyle seçeneklerime bile giremiyolarbakalım inş. güzel mekanlar bulurz
oo senin işin zormuş allah kolaylık versin :)
ben kesin tavrımı koydum ekim ile nisan arası gelinlik giymem dedim artık kimse kışın yapalım demiyor
varsa altarnatif mekanlar paylaşırsan sevinirim en azından kafamda seneçek belirlerim olacak yada olmayacak..
ben de haftasonu aldım ckb ve yemek takımııııı
aminnnnn valla berekete cok ihtiyacımız var nişanlıcııım şimdiden isyanlarda
canım ben anadolu yakasındayım erkek tarafıda şehir dışından geleceği için avrupaya bakmıyorum hiç sen hangi taraftasın?
tebrikler arkadaşım :)
bende tam tersi avrupa yakasındayım hemde en dibinde :)) ama o tarafta altanrnatif daha çok, araştırdığım kadarıyla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?