nasıl döndün o renkten baya zor olmuştur :)))
:)))) ben hiç boyatmadım sadece balyaj attırıyorum ,
benim saclarım bir ara bildiginiz turuncuydu, tupturuncu amaaa havuc gibi
üni deydim o aralar cok seviodum simdi nası kullanmısım diorumm
üniversitede insanın aklı havada ouyo galiba bende kırmızı,kızıl ne varsa denemiştim şimdi cesaret bile edemem
sevgilimde tutturdu yine kızıl ol diye bende genç işi onlar bizden geçti diyorum
ben de bazen bana bişey dedi mi yaslandım artık yapamam falan diorum bizimkine o da sen suna ugrasmak istemiorum desene dio
kızıl yakısana cok guzel bi renk ama işte ugrasması yok muuu
benim saclarım bir ara bildiginiz turuncuydu, tupturuncu amaaa havuc gibi
üni deydim o aralar cok seviodum simdi nası kullanmısım diorumm
bana yakıştıgını söylüyor herkes ama artık ben istemiyorum kızıla boydaıktan sonra saçımda beyazlar arttı
saça boya değdiği zaman beyazlar fışkırıyo nedense:44:
ayy kızlarr ya sizden fikiri alayım saç konusu açılmışken. ben en son geçtiğimiz ağustos ayı boyattım saçlarımı. şimdi renk değiştikçe araya kızıl gölgeler atmışım gibi duruyor genelde herkes çok beğeniyor bende beğeniyorum ama sıkıldım değişiklik istiyorum. ama endişem şu:
ben saçlarımla çok sorun yaşadım yoğun bir dökülme oldu özellikle boyadan sonra. (gerçi çok sıkıntılı bir dönemdi boyadan mı stresten mi döküldü bilmiyorum) şimdi ise çok paralar yatırarak aldığım ürünleri kullanıyorum saçlarım çoğalsın diye.işede yaradı 2 ayda güzel sonuçlar aldım. boyarsam tekrar eskiye döner diye korkuyorum.çooook kararsız kaldımmmmm :44:
ayy kızlarr ya sizden fikiri alayım saç konusu açılmışken. ben en son geçtiğimiz ağustos ayı boyattım saçlarımı. şimdi renk değiştikçe araya kızıl gölgeler atmışım gibi duruyor genelde herkes çok beğeniyor bende beğeniyorum ama sıkıldım değişiklik istiyorum. ama endişem şu:
ben saçlarımla çok sorun yaşadım yoğun bir dökülme oldu özellikle boyadan sonra. (gerçi çok sıkıntılı bir dönemdi boyadan mı stresten mi döküldü bilmiyorum) şimdi ise çok paralar yatırarak aldığım ürünleri kullanıyorum saçlarım çoğalsın diye.işede yaradı 2 ayda güzel sonuçlar aldım. boyarsam tekrar eskiye döner diye korkuyorum.çooook kararsız kaldımmmmm :44:
benim de tek tük arada cıkıo beyazımmm boya gercekten beyazlatıo galiba
ezgimm kuzumm organik boya denesen :26:
kızıl aşkı bambaşka yahu
dönüp dolaşıp yine kızıl oluyorum ben her seferinde..kendimi en güzel böyle hissediyom napim
ben çıkıyom kızlarrr
sevdicek aradı akşam takı setini alcakmışız
öptüm hepiniziii
saça boya değdiği zaman beyazlar fışkırıyo nedense:44:
kızıl aşkı bambaşka yahu
dönüp dolaşıp yine kızıl oluyorum ben her seferinde..kendimi en güzel böyle hissediyom napim
ben çıkıyom kızlarrr
sevdicek aradı akşam takı setini alcakmışız
öptüm hepiniziii
kuzuuu o ürünleri bana da söylesennn
tatlım eğer saçların yeni düzeldiyse biraz daha bekle, 1-2 ay gibi sonrasında boyatabilirsin eğer kullandığın ürün gerçekten iyi bir ürünse boyanın etkilerini azamiye indirir.
bu arada hangi ürünü kulllanıyosun , bendede çok dökülme oldu bende bi ürün kullanıyorum çok memnunum...
daha önce başka bir topiğe yazmıştım kuzular hemen kopyalayıp yazıcam size. siz yinede bi testler falan yaptırın hormonlarda sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?