• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

salon dediniz de...

halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce :50:
bence geç olmaz ama o zamana kadar bulursun kuşum meraklanma

Eki Görüntüle 419818
bu arada sizinle çok beğendiğim bi saç modelini paylaşmak isterim yaz gelinleri, gelin saçımı böle yaptrımak arzusundayım şimdilik:))

çok güzelmiş canım bende beğendim

salon dediniz de...

halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce :50:

yok be canım geç değil bence..biz de eylül gibi tutmayı planlıyoruz düğün salonunu

Eki Görüntüle 419818
bu arada sizinle çok beğendiğim bi saç modelini paylaşmak isterim yaz gelinleri, gelin saçımı böle yaptrımak arzusundayım şimdilik:))

cidden çok güzel duruyo canım :69:

1 yıl var daha kuzum geç olurmu hiç :)

ne bilim bi an önce halletmek istiyorum istedgim mekanda istedigim tarih dolmasın die sanki herkes 9 haziranda evlencek tez canlıyım işte :9::9:

yaaa sac cok güzelll rengi de cok hos ben de böle yapsınlar istiyorum ama beceremiyolar daha soluk bi renk oluyo... haziran basında yine kuaföre gitcem röfleye umarım bu sefer biraz daha yakın olur istedigime :33::33::33:

canım kişi kısıtlamasına gitmek çok zor mecburen herkesi davet etmek zorunda kalıyosun :44:biz evde yaptıgımız için sadece çok yakınlarımız davet etmişti ama yinede davet etmediğimiz için kırılanlar olmuştu:20:

ahhh canım benim taraf için problem yok zaten çok fazla kişi yok ama onlar mecmuren sınırlıcak, 3.derece akrabaları çağırmasınlar napimm :(

ne bilim bi an önce halletmek istiyorum istedgim mekanda istedigim tarih dolmasın die sanki herkes 9 haziranda evlencek tez canlıyım işte :9::9:

yaaa sac cok güzelll rengi de cok hos ben de böle yapsınlar istiyorum ama beceremiyolar daha soluk bi renk oluyo... haziran basında yine kuaföre gitcem röfleye umarım bu sefer biraz daha yakın olur istedigime :33::33::33:

çıkar bu resmi sok kuaförün burnuna bunu istiyorum diye :))))

şaka bi yana eğer saç rengin koyuysa tutturamayabilirler ama kumral tonlarıysa iyi bi kuaför halleder canım :))

henüz hiçbirimiz bu konuda yol alamadık:18:

en buyuk streslerimden valla :18:

çıkar bu resmi sok kuaförün burnuna bunu istiyorum diye :))))

şaka bi yana eğer saç rengin koyuysa tutturamayabilirler ama kumral tonlarıysa iyi bi kuaför halleder canım :))

canım suanki saclarım baya acık... albumum de var eski halleri de var simdiki röfleli halim de var... arkadas olarak eklersen bakabilirsin...

bu kadar acabiliolarsa bunu da yaparlar hep resimle gidiyorum zaten ama olmuyo :9::9:

en buyuk streslerimden valla :18:

canım suanki saclarım baya acık... albumum de var eski halleri de var simdiki röfleli halim de var... arkadas olarak eklersen bakabilirsin...

bu kadar acabiliolarsa bunu da yaparlar hep resimle gidiyorum zaten ama olmuyo :9::9:

ekledim canım kabul edersen bakarım :) gerçi ben yeni üye olduğum için çözemedim bi çok şeyi yavaş yavaş bakalım :))

benim kuaför açısından sıkıntım yok dayım çok iyi bi kuafördür :))

kuaförler zaten bizim istediğimizden çok kendi isteklerini uyguluyorlar:47:
ben nişanımda kuaföre kendi stilini degil benim stilimi yansıtcaksın demiştim adam nasıl tırstıysa birebir uyguladı modeli:9:

ekledim canım kabul edersen bakarım :) gerçi ben yeni üye olduğum için çözemedim bi çok şeyi yavaş yavaş bakalım :))

benim kuaför açısından sıkıntım yok dayım çok iyi bi kuafördür :))

bakabilirsin kuzumm kabul ettimmm :16:

oh ne güzel yaaa :9::9: dayıcıga emanet saclarrr :1:

rengimi tutturamadın canım:26:

ay evet canım yaa
kızıl benim saçlarım..koyulu açıklı olmuştu akmadan dolayı
koyu yerleri açıp komple kızıl yapçaktım beceremem diye kuaföre gittim
o da kimi yeri açtı kimi yeri açmadı yıpranmasın diye..bi de baya iddialı bi renge boyadı dipler çok açık
valla saçlarla kafayı yedim

ay evet canım yaa
kızıl benim saçlarım..koyulu açıklı olmuştu akmadan dolayı
koyu yerleri açıp komple kızıl yapçaktım beceremem diye kuaföre gittim
o da kimi yeri açtı kimi yeri açmadı yıpranmasın diye..bi de baya iddialı bi renge boyadı dipler çok açık
valla saçlarla kafayı yedim

kızılı kullanmak gerçekten zor bende birara kullandım herkes renk değiştirirken çok zorlanırsın demişti ama hiç öyle olmadı önce irlanda kızılına döndü sonra kendi rengine nasıl oldu bende anlamadım:1: ama kurtulmak için en iyi yol kestirmek galiba:26:

evet..ya da çok koyu bi renge boyamak çözüm oluyo kızılda
işte ben kızıldan kurtulmak değil eski kızıl hallerine dönsün istedim..gittim bi sürü para bayıldım kuaföre ama olmadı
nişana yakın belki bi hamle daha yaparım :14:

çağlacım çok güzelsin sennnn :nazar: böörtlenle de pek yakışmışsınız Allah bozmasın canım :nazar:

benim saclarım bir ara bildiginiz turuncuydu, tupturuncu amaaa havuc gibi :52::52:

üni deydim o aralar cok seviodum simdi nası kullanmısım diorumm :1::1:

Back