• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

kızlar çıkmak zorunda kaldım malum işler :):)

hoşgeldin özgecik, tekrar geçmiş olsun..

bohça işine gelincede bende hiç hoşlanmıyorum :( benim sevdiceğim doğulu anasına danasına falanda yapılıyomuş öyle diyo :( ama annesiyle daha bunları konuşamıyorum tabii o aşamaya gelmediğimiz için bakalım nolcakk:)

evet kalabalık olcak muhtemelen canım..ay hayılısıyla bi atlatsak biz de
iş bulmak zor gerçekten..dilerim gönlüne göre bi iş bulursun canım

biz de sadece birbirimize yapçaktık sözde ama aileler birbirlerine yapmak istiyolar
ben de dedim bize karışmayın da siz nasıl isterseniz yapın :27:

atlatırsın canım inş. herşey gönlünce olur ama keyfini çıkarmaya çalış en güzel anlardan biri bence:16:
iş arayışındayım ama güzel birşey olcak gibi gitmiyo hiç hayırlısı bakalım:14:

hoşbulduk canım.öyle valla arada bi haıtrlamak iyi oluyor.
bizdede öyle bohça ama artık bu devirde adet mi kaldı herkes istediğini yapıyor:36:

ben biraz ataerkil yapıdayım galiba:1: adetleri modernleştirerek günümüze uyarlayarak yapmak en güzeli:6:

kızlar çıkmak zorunda kaldım malum işler :):)

hoşgeldin özgecik, tekrar geçmiş olsun..

bohça işine gelincede bende hiç hoşlanmıyorum :( benim sevdiceğim doğulu anasına danasına falanda yapılıyomuş öyle diyo :( ama annesiyle daha bunları konuşamıyorum tabii o aşamaya gelmediğimiz için bakalım nolcakk:)

özgecik sağlıklı Allaha şükür:1: yinede tşk ederim canım:16:
evet doğu kısmında adet biraz daha farklı yakın zamanda bir tanıdıgımın nişanında gördüm 20-30 tane bohça vardı :53:
üstelik adetleri gereği nişan salonda yapılıyorsa orda sergilenirmiş ama kız tarafı izin vermemişti :1:

hehehe ben iyiyim çok şükür büşra rahatız birazcıkın
valla benimkilere kalsa onlar da 7 sülaleye yapar ki anne,baba,b.anne,kardeş,teyze ve dedeye yapçaklar sanırım
valla çok inat ettim ne gerek var dedim ama dinletemedim
yapsınlar bakalım

valla benimkilere kalsa onlar da 7 sülaleye yapar ki anne,baba,b.anne,kardeş,teyze ve dedeye yapçaklar sanırım
yapsınlar bakalım

isteklilerse yapsınlar canım heveslerini kırma ben uğraşmam de sıyrıl işin içinden:1:

yapsınlar bakalım

heveslenmişlerdir canım boşver alsınlar heveslerini

kızlaaarr buarada o eminönündeki mağazayı öğrendim. ismini bilmiyor arkadaşım ama doğubankın arkasındaymış.bu kadarcık bilgi var elimizde şuan:34:

herkes kolaycıymıs burdaa :9::9: hepiniz bendensiniz..... ben de evde söz-nişan hatta isteme birlikte yaptım cıkardık aradan :1:

aileler zaten tanıodu birbirini coook eskiden o yuzden gelmelere gitmelere gerek de yoktu

yapsınlar bakalım

ayyyyy pardon karıştırdım :)))))
ben söledim vallahi dedim uğraşamam ananla halanla babaannenle falan :)))
sen dua et sana geitirim , :))))
ayrıca onlarda nişan ayrı olsun istiyorlar , çok kalabalıklar çünkü napcam bilmiyorum :((((
sevdiceğim diyoki ne güzel nişanı ayrı yap bizimkiler çok takı takar :))) senin olur onlar, ama ben onların derdinde değilim

ayyyyy pardon karıştırdım :)))))
ben söledim vallahi dedim uğraşamam ananla halanla babaannenle falan :)))
sen dua et sana geitirim , :))))
ayrıca onlarda nişan ayrı olsun istiyorlar , çok kalabalıklar çünkü napcam bilmiyorum :((((
sevdiceğim diyoki ne güzel nişanı ayrı yap bizimkiler çok takı takar :))) senin olur onlar, ama ben onların derdinde değilim

eger uğraşıcak vaktiniz varsa salonda yapmakda güzel ama yorucu salon seçmek bile bi dert başlıbaşına :1:

eger uğraşıcak vaktiniz varsa salonda yapmakda güzel ama yorucu salon seçmek bile bi dert başlıbaşına :1:

yok ya okadar büyük bişey yapamam ben düğün salonlarından hiç hoşlanmıyorum zaten , bizim buralarda cafeler var bakalım onları ayarlıcam olmazsa :( bütün sülalesini ağırlamaya kalkarsam çok zor işim ..:)

salon dediniz de...

halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce :50:

$535147_382338941805566_289224031117058_1038028_93440746_n.jpg
bu arada sizinle çok beğendiğim bi saç modelini paylaşmak isterim yaz gelinleri, gelin saçımı böle yaptrımak arzusundayım şimdilik:))

yok ya okadar büyük bişey yapamam ben düğün salonlarından hiç hoşlanmıyorum zaten , bizim buralarda cafeler var bakalım onları ayarlıcam olmazsa :( bütün sülalesini ağırlamaya kalkarsam çok zor işim ..:)

canım kişi kısıtlamasına gitmek çok zor mecburen herkesi davet etmek zorunda kalıyosun :44:biz evde yaptıgımız için sadece çok yakınlarımız davet etmişti ama yinede davet etmediğimiz için kırılanlar olmuştu:20:

Back