evet kalabalık olcak muhtemelen canım..ay hayılısıyla bi atlatsak biz de
iş bulmak zor gerçekten..dilerim gönlüne göre bi iş bulursun canım
biz de sadece birbirimize yapçaktık sözde ama aileler birbirlerine yapmak istiyolar
ben de dedim bize karışmayın da siz nasıl isterseniz yapın
hoşbulduk canım.öyle valla arada bi haıtrlamak iyi oluyor.
bizdede öyle bohça ama artık bu devirde adet mi kaldı herkes istediğini yapıyor
kızlar çıkmak zorunda kaldım malum işler :):)
hoşgeldin özgecik, tekrar geçmiş olsun..
bohça işine gelincede bende hiç hoşlanmıyorumbenim sevdiceğim doğulu anasına danasına falanda yapılıyomuş öyle diyo ama annesiyle daha bunları konuşamıyorum tabii o aşamaya gelmediğimiz için bakalım nolcakk:)
hehehe ben iyiyim çok şükür büşra rahatız birazcıkın
valla benimkilere kalsa onlar da 7 sülaleye yapar ki anne,baba,b.anne,kardeş,teyze ve dedeye yapçaklar sanırım
valla çok inat ettim ne gerek var dedim ama dinletemedim
yapsınlar bakalım
valla benimkilere kalsa onlar da 7 sülaleye yapar ki anne,baba,b.anne,kardeş,teyze ve dedeye yapçaklar sanırım
yapsınlar bakalım
kızlaaarr buarada o eminönündeki mağazayı öğrendim. ismini bilmiyor arkadaşım ama doğubankın arkasındaymış.bu kadarcık bilgi var elimizde şuan
yapsınlar bakalım
Cookie_Dough mesaj kutun dolmuş canım
ayyyyy pardon karıştırdım :)))))
ben söledim vallahi dedim uğraşamam ananla halanla babaannenle falan :)))
sen dua et sana geitirim , :))))
ayrıca onlarda nişan ayrı olsun istiyorlar , çok kalabalıklar çünkü napcam bilmiyorum(((
sevdiceğim diyoki ne güzel nişanı ayrı yap bizimkiler çok takı takar :))) senin olur onlar, ama ben onların derdinde değilim
eger uğraşıcak vaktiniz varsa salonda yapmakda güzel ama yorucu salon seçmek bile bi dert başlıbaşına
gidip görmek lazım
salon dediniz de...
halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce
yok ya okadar büyük bişey yapamam ben düğün salonlarından hiç hoşlanmıyorum zaten , bizim buralarda cafeler var bakalım onları ayarlıcam olmazsabütün sülalesini ağırlamaya kalkarsam çok zor işim ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?