2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

söylemiştim canım ama önemli degil büşra ismim
dün aceleyle çıktım kızlar doktor randevum vardı saatin farkına geç vardım az daha geç kalıyodum randevuya

inşallah bişeyin yoktur busracımmmm doktor randevusu ii gecmiştir kontrol icin fln mı gittin

en iyisi canım
bana da çok gereksiz geliyo ama işte aileler illa istedi..ama en azından sadece ikimiz istediğimizi alıyoz kimseyi karıştırmıyoz o bile büyük bişey

kesinlikle canımm bizimkiler de kaırsmıyo simdilik en azından aldıklarımıza yaptıklarımıza karısmasınlar da zaten

dün hastalıgımdan bahsetmiştim canım ankilozan spondilitim var maalesef bu aralar atak yaptı yine ilaçları bırakmıştım şmdi duruma göre tekrar başlıcaz o yüzden gitmiştim mr falan çekildi ıvır zıvır şeyler

çok geçmiş olsun canımmm ilaçlık bir durum olmamasını diliorum

ilaç içmeyi hiç sevmeyen ama agrı kesicisiz de duramayan tezat bir kişilik olarak

bohça konusunda da fikrimi hemen söylim
öncelikle tercih meselesidir bende ilk başlarda ne gerek var falan diyordum sonra annem ısrar edince yapmak zorunda kaldık beklediğimden eğlenceli bir iş olduğunu geç de olsa fark ettim

çok geçmiş olsun canımmm ilaçlık bir durum olmamasını diliorum

ilaç içmeyi hiç sevmeyen ama agrı kesicisiz de duramayan tezat bir kişilik olarak

ağrı kesici artık öğün gibi oldu benim için içmediğim günler nadir
ilaçlara tekrar başlayıp başlamamam mr ve tahlil sonuçlarına bağlı umarım başlamam çünkü çok fazla yanetki yapıyor

kesinlikle katılıyorum biz de çok keyif alarak yaptık valla
gittik ne istiyosak onu aldık

senin nişan oldu mu,olcak mı canım?

inşallah gerek kalmaz canım.. her ne kadar da olsa ilaç sonuçta işte... bi aspirinin bile zararı var ne kdr bize

ilerde cocugum olursa kesinlikle elimden geldigi kadar ilaçlardan uzak buyutmeyi dusunuyorum cok zorda kalmadıkca içmesin

sonra ilaçsız geciremiosun hiçbişeyi

mart ayında nişanlandık canım ben atlattım bu durumları tavsiyede bulunabilirim naçizane

ay hakkaten tecrübeli biri olaraktan her türlü tavsiyene açığım canım
23 haziranda benimki..evde olcak..isteme nişan bi arada istiyoruz kısmetse
bu arada mühendissin galiba..benim sevdiceğin meslektaşısın

bende hiç sevmiyorum aslında agrı eşiğimde yüksektir kolay kolay içmem ama agrılarım bu ara dayanılmaz oldu her 2 tane içiyorum en az
kurtulcaz inş. bakalım sonuçlar çıksında:18:

canım bizde evde söz nişan birarada yaptık benim sevgilim şehirdışında çalıştığı için çok fazla vaktimiz olmadı ayrı ayrı yapmak için hem daha kolay oldu
evde yapmanın dezavantajı eger kalabalıksa yorucu oluyor ama yinede güzel
evet canım işsiz jeoloji müh.

gelinciklerrr ne kaynatıyosunuz bakıyım büşracım umarım daha iyisindir bugün.ve hep dahada iyi olursun. kızlar ben bohça işini sevenlerdenim yaa.ama biz şimdiden anlaştık (hatta annelerimizde konuşmuş ) sadece aşkımla bana yapılacak. kayınvalidem başlamış bile hazırlık yapmaya. çok hevesli hatun.

evet kalabalık olcak muhtemelen canım..ay hayılısıyla bi atlatsak biz de
iş bulmak zor gerçekten..dilerim gönlüne göre bi iş bulursun canım

biz de sadece birbirimize yapçaktık sözde ama aileler birbirlerine yapmak istiyolar
ben de dedim bize karışmayın da siz nasıl isterseniz yapın

biz de sadece birbirimize yapçaktık sözde ama aileler birbirlerine yapmak istiyolar
ben de dedim bize karışmayın da siz nasıl isterseniz yapın
[/QUOTE]

iyi demişşin özgecik

hoşgeldin ezgicim çok şükür bugün biraz daha iyiyim dün emar makinesine girince tekrar anladım yaşamın kıymetini arada lazım böyle dersler galiba
canım bizde de nişanda sadece gelin ve damata bohça yapılır birde aile büyüklerinden bir yada 2 kişiye hediye amaçlı paket hazırlanıyormuş öylede yaptık

hoşbulduk canım.öyle valla arada bi haıtrlamak iyi oluyor.
bizdede öyle bohça ama artık bu devirde adet mi kaldı herkes istediğini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…