2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

tesekkur ederim kuzummmmmmm

biran önce o hazırlıklara da baslarız inş

bi 3-4 ay daha gecse iyice hareketleniriz artık ocak ayıyla beraber zaten koparız diye dusunuyorum...

oh ne güzellll , bizde aynı şekilde tek fark ağustos eylül gibi bizde söz olur ondan sonraki dönemler aynı olur sanırım, sizinle herşeyi paylaşıcam burdan dakika dakika:)))

ayyy inşallah bugun bu konusa cok dilekler aldımmmm inşallah yarın fırt diye gecicek

senin de az kaldııııı elele kolkola gezersin dağ bayır bundan böle

ayyy inşallah bugun bu konusa cok dilekler aldımmmm inşallah yarın fırt diye gecicek

senin de az kaldııııı elele kolkola gezersin dağ bayır bundan böle

ağzından bal damlıyo şeker :))) hele bi gelsin o dağ senin bu bağ benim gezeriz , hem çok aç kaldı oralarda benim havuçlu kekimi çok özlemiş yapıcam bebeğime :))

ağzından bal damlıyo şeker :))) hele bi gelsin o dağ senin bu bağ benim gezeriz , hem çok aç kaldı oralarda benim havuçlu kekimi çok özlemiş yapıcam bebeğime :))

ohh afiyet olsunnn

benimki de özlese özlese yanık kurabiyelerimi özler

beceriksizin tekiyim de

zaman geçsin sıra bize gelsiinn hep beraber hazırlık yapalım eğlenelim evlenelim coştum kızlar bende geri saymak istiyorum net bir tarih istiyorummmm:26:

zaman geçsin sıra bize gelsiinn hep beraber hazırlık yapalım eğlenelim evlenelim coştum kızlar bende geri saymak istiyorum net bir tarih istiyorummmm:26:

ezgicim zaman su gibi geçiyo zaten merak etme sen :) bütün hazırlıkları beraber yapıcaz gülücez eğlenicez.

bakma aslında bizimde tarih netleşmedi ama aramızda konuştuğumuz tarih bu aileler bişey demezse eğer :)

yaz gelinleri ben çıkıyorumm artık eve gitme vakti. bugün güzel birgün oldu sizlerle dahada güzelleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…