• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz annelerinin göbişleri...

:)))))))) yokkkkk yokkkk eklemem ben benim göbişi gören bu ne halder kesin:16: arkadaşı doğuma götürdüm kaydını açtırıcam hemşire demez mi aaaa sizmi doğuma geldiniz:)))))))))))ivit didim bakkk ne güzel dimi hemşire bile güldü o kadar yani:)))

allah seniii cok güldürdün ivit demiş biee :)))))))))))) olsun kıss koysana bitanee bakalımmm:16:

13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561

tabiiiisi varrrrr baksanaa biri daha sivrice küccüüük diğerii daha bi toparlakkk dimiii kısslarrrrr:9:
:8:

benim gazman halimde az küccükkkk:32:
:9:

Canım maşallah :) senin göbeğinde baya çıkmış artık belli oluyor :)

ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benle :43:göbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra :43::43:

ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benle :43:göbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra :43::43:

ayy ağlama kıyamam valla ben de resim çekim koyim dedim ama sizinkilere göre benimki 6 aylık gibi durdu
çok üzüldüm vazgeçtim ben de
:14:
1 kilo aldım anca ama göbüşüm kocaman oldu. herkesinki alttan başlamış şişmeye benimki midemle birlikte şişiyor :25:

$CAM00272.webp buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu:8:

tatlıııım yhaaa ağlayacak ne varr
cıkcak tabikiii göbeeemizi gere gere gezcezz kısss
bakma sen kocisinee benim fotoyuda o cekti
naapcan dedi bende faceye koycam dedimm delirdiii :DD
biz alınganız kuzum aslında onlar aynı öküs bildiğin öküs :52:

13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561

fark olmazmı kuzuuuuu maşallahınız var vallaaa... :nazar::nazar::nazar:
ooohhhh yeeaaaahhhh diyorummmm :27::27::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah canım 41 kere belli oluyor artık . Bu arada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah ellerine sağlık canım :)

teşekkürler kuzusuuuuuu....hepimize hayırlı olsun canlar... bol bol göbiş fotosu istiyoruz senacım hadi sende ekle bi tane :49:
Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu:8:

eneeeemmmmm totosuna vurduğum annesine nelerde yaparmış göbişinide pörtletirmiş :1:

tatlıııım yhaaa ağlayacak ne varr
cıkcak tabikiii göbeeemizi gere gere gezcezz kısss
bakma sen kocisinee benim fotoyuda o cekti
naapcan dedi bende faceye koycam dedimm delirdiii :DD
biz alınganız kuzum aslında onlar aynı öküs bildiğin öküs :52:

offf evet yaaaa biz çok alınganız gerçekten.. bende herşeye zırlıyorum nolcek bu halimizzz :53:

fark olmazmı kuzuuuuu maşallahınız var vallaaa... :nazar::nazar::nazar:

ooohhhh yeeaaaahhhh diyorummmm :27::27::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler kuzusuuuuuu....hepimize hayırlı olsun canlar... bol bol göbiş fotosu istiyoruz senacım hadi sende ekle bi tane :49:

eneeeemmmmm totosuna vurduğum annesine nelerde yaparmış göbişinide pörtletirmiş :1:

offf evet yaaaa biz çok alınganız gerçekten.. bende herşeye zırlıyorum nolcek bu halimizzz :53:

totosunuu yirimmmm :16:

evet bende adam höd dio ağlayasım geliyor zöd diyo kavga ediyorum
sonrada gidip omzunda ağlıyorummm :31:

sıpamın totosunuu öpppp:9:
Leyloş biray sonra yine koyalım bakalım ne kadar farketcek:15:

hem öpüp hem ısırcam fıstık maşallah tosuncukları nasıl sevceğimiz belli değil evet bi süre sonra tekrar koyalım büyüdüğümüz anlaşılsın teyzesi

Back