canım özelden msj atamıyorum henüz oyüzden burdan cvp veriyorum ''randevu saatinden azıcık önce gittim herzaman kayıt olunan yer varya girişte ordn yine 42 tl ödedim doktoruma gittim doktor bi kagıt verdi aşşağı indim onla ordan kızlar yan binaya yönlendirdi. Başka bi doktor incelemeyi yapıyo 15-20 dk sürdü organlarına baktı ultrasondan farklı olarak senin karşında da bi monitör var sen ordan izliyosun. ölçümlerle ilgili bi çıktı verdi onunla doktoruma gittim o da değerlendirdi sonuçları sonrada şeker yüklemesi için 1ay sonrasına gün verdi. Ben anı olsun diye cd istemiştim doktor daha çok erken iskelet gibi görüntüsü dedi 27. haftada tekrar istiycekmiş ayrıntılı usg ozaman alırsın dedi.'' Merak ettiğin başka bişi olursa sor şimdiden hayırlısı olsun inş. güzel sonuçlar alırsın
canım bahsettiğin şey ayrıntılı usg mi???
kızlar AĞRISIZ NORMAL DOĞUM (EPİDURAL ANALJEZİ) hakkında ne düşünüyorsunuz ?
normal doğumdan tek korkum dikiş mümkünse dikişsiz olsun
ağrıdan sancıdan korkmuyorum sürse sürse 1 gün değil mi bu sancı, çekiveririm yeterki kesmesinler beniiiii
çatım kanalım normalse normal yapabilirsem epiduralsiz yaparım -bende ki artizzzliğe bakkk- belden aşağımı uğuşturduktan sonra sezaryen olurum....
Günaydınlarrrrrrrrr Temmuz annişleri prensesleri ve prensleri
Bugün biraz fazla uyumuşuz çokta iyi geldi kızçemle
Dün kızçemden yediğim tekmelerin sayısını ben bile tutamadım
Sürekli elim karnımda konuşuyorum zaten şimdiden ''DURU''adıyla hitap ediyorum
Alışsın kızanım.Çalışan annelerimize ALLAH'ım yardım etsin diyorum.Ben bankacıydım
ve inanılmaz yoğun oluyordum eve geldiğim de de dinlenemiyordum ki aklım
yarın verilecek kredi dosyalarında,gıcık müdürde oluyor hepEşim en sonunda
dayanamadı ve 4 senelik banka hayatımı bir çırpıda siliverdi...Eşimle birlikte çalışmaya başladık
ama hamile kalınca evden takip edersin diyerek beni eve kapattı çok ta memnunum
çünkü evden pc başında da halledebiliyorumÖğleden sonra yarım saat,kulağımızda müzik
eşliğinde ve kızçmele yürüyüş yapacağız.Artık şart,sitede havuz da var ama korkuyorum bişey olur diye:18::18:
Ama canım da çok yüzmek istiyor yaz kış yüzerdim balık gibi en iyisi doktora sormak lazım....Çok hafif pilatese de
başladım gebelikten önce ağır ağır çalışıyordum şimdi daha narin yapmamız lazımÇok konuştum biri beni
durdursunnnnnn
bende bankacı olmaktan ucu ucuna kurtuldum imzadan döndüm, benim de kocam istemedi bende hiç pişman değilim
, eşim olcaksa ondan önce evde olacağım bir iş istiyor -olduuuu canım vardı da ben istemedim mazoşistim ya
- bi öğretmenlik var o da benim için çok geç
, başka da öyle bir iş yok
kpss'ye giricem bakalım... amaaaaan ne demişler kariyer güzeldir; koca çalışır karı-yer
evasudee yaa bende deli gibi yüzmek istiyorummmmmm yılın 4 ayı hergün denizde yüzerdim ben, evlendi evleneli anca tatillerde ve haftasonu gidersek yüzebiliyorum
havuza gitsek mi ki yaaa
tek başıma suç işlemeyi hiç sevmem
biraz geç oldu ama cevap yazayım. saol cevabın için.. ben şuan egepol gökalp beye gidiyorum. son kontorulumda aşırı ilgisiz robot gibi hiç muhatap olmadı tık tık baktı hiç açıklama yapmadı iyi bir doktor , ama yoğunluktan çok fazla ilgilenmiyor artık. o yüzden daha ilgili bir doktor arıyorum. bugün şifada bi doktoru deneyeceğim dönüşte yazarım. memnuniyet derecemi.
bende egepolle medicale gidiyorum, döndünüz mü canım nasıldı şifa?????