Evet canım e-bebek internet sitesinden almıştım resmini ekleyeyim
Fisher price sevimli hayvancıklar oyun matı
O zaman 69dan 39a düşmüştü şimdi senin için baktım ama e-bebekte kalmamış
Başka sitelerde de 69 lira.
Ben çok beğendim çünkü bu fiyata küçücük oyuncak alamıyorsun
Üstelik çok da küçük değilmiş, bir de o aynalı müzikli olan parçası çıkabiliyor, oturmaya başlayınca koltukta falan oturduğunda önüne de verilebilir
Renkleri çok canlı
Halının üzerinde oyuncak takılabilecek yerler de var
Ama denedin mi dersen daha denemedim çünkü halılarım serili değil daha. Sadece onun üzerinde üşür diye haftasonunu bekliyorum halılar serilsin ilk işim denemek olacak Durunun tepkisini çok merak ediyorum inşallah severEki Görüntüle 828705 Eki Görüntüle 828706 Eki Görüntüle 828707 Eki Görüntüle 828708
dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
ben nane lımon ve bol c vıtamını alıyorum
paşama yaapabılıcegım verebılcegım dogal urunlar varmıı bılgı verın hızlıca yaa
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
bırazdan gene nane lımon ıcecegım yamadanda bol lımonlu corba
karabıberlı pekmez ıcmeyı dusunuyorum terlersem atlatırım ne desınızz
paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo
akıl lutfennnnnnnnnnnnnnnn
u aaa nane lımondan paşayada versem olurmu mıktarı nedır
daha once dr danısanlar varmı aranısdaaaaaaaaa:44::44:
gecmıse bakamadım affedınızzzzzzzz
Günaydın kızçelerrrrr
Kızımla güne erken başladık çünkü çok işimiz var
Diş buğdayı partisine katılacağız
Size bakayım dedim de birşey paylaşmak istiyorum
Benden önce anne olan kuzenlerim hep derdi ki:şimdi rahat
günlerin o bir emeklesin bir yürüsün görceksin dünyayı diye
Dünden beri kıpırdak dönence kızçemi yalnız bırakamıyorum
sürekl, dönme çabasında sürekli bir mücadele nefes nefese
görseniz dönünce yüzüstü rahatlıyor oyun halısındaki bebeklerin
gözünün içine bakıyorSonra uykuya dalıyor ben hiç yüzüstü yatırmamıştım
hep korku vardı ama dün onu da atlattık...Çok rahattı hele ki yan yatış pozisyonu aynı ben aynı babası
bacakların arasına oyuncakları gelmiş toto kıvrık dışarıya kafa bir yerde
bayıldım onu izlerken ve oyun halımız havuz modunda her yer salyası ile dolu
Gerçekten bunlar iyi günlerimiz ama olsun onlarla herşeye varız bizzzz
canım face arkadaş olmuşuz ama temmuz 2013 grup gözükmüyor
dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo
DURUların oyuncakları da aynı
Oyun halısının yanında bunu da görmüştüm
bunu her yere götürürüm diye aldım dün geldi
Tam da kızçem dönmeye başladığı vakit
Bugü misafirlikte kullanacağım bakalım hoşuna gitcek mi
Gerçekten güzel birşeye benziyor küçük değil
Klavye kadar büyük aparatı var bakalım kullanacağız
Bugün sagllik ocagina gittik 6900gr 62cm olmus bebisim
kızlar ben geldim gene sorularımla
daha öncede söylemiştim sık giremiyorum ama girince okuyorum sadece muhabbete katılmıyorum diye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim evlatlarınıza sağlık sıhat versin inşallah
sorularıma gelince
1.bebeğim benimde kusuyor bu normal diye fazla üstünde durmadım daha doğrusu netten birşeyler okudum yemek borusu ve mide arasında bi yer olşmadığı için kusuyormuş vs. olan endişemdende kurtulmuştum hemşireye yoğunluktan soramadım siz ne diyorsunuz?
2. 67 günlüğüz dn 2. ay aşısı için gittim hemşire 6 kilo dedi normal olup olmadığını soramadım gene hem yoğunluktan hemde bizim hemşire yoktu
3.kabızlık için ne yapıyorsunuz ilaca en son çare başvuranlardanım bir çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum ama ben hiç kabız olasın istiyorum bunun için nasıl beslenmeliyim netten baktım ama sizin bilgilerinizide merak ediyorum
4.adetim on gündür geçiyor bunuda soramadım dün sizler benden önce anne oldunuz adet gecikmeniz oldumu?
şmdilik bu kadar
cnm çok gecmiş olsun oğlum 20 günlükken ben çok ağır bi hastalık geçirmiştim acillik oldum sonrasında ne yazık ki oğlyuma da geçti ama çok küçük olduğundan doktor ilaç vermedi bol bol ıhlamur içir dedi sadece serum fizyolojik kullandım o günden beri her gün düzenli ıhlamur papatya ve yüzerlik otu vardur bilirsin belki onları az az kaynatıp veriyorum o günden beri burnu tıkanmadı maşaallah bunun üzerine ben tekrardan grip oldum bi de :)
kızlar face de gurubumuz mu oluyor giremedim 2 gündür :) sadece zeynepcim seni bulabildim esma duran ekledim diğer kızlar arattım ama bulamadım sizi beni de alın guruba :)
Selam annelerr
Size bir soru sorucaktım.. Oğlum en son kontrolünde 7 kiloydu biz 3 numara prima kullanıyoruz 96lıydı en son aldığım. Şimdi bitmek üzere. Bugün markete gittiğimde karar veremedim tekrar 3 mü alsam yoksa 4 mü alsam diye. 4 alsam daha rahat olur mu bol mu olur bilemiyorum öbür türlü 3 numara da fazla kullanamayız elimizde kalır gibime geliyor.:44::44: aranızda 4 numara kullanan var mı kızçeler varsa bebikleriniz kaç kilo memnunmusunuz
Evet canım herkes öyle diyor bunlar ıyı gunlerınız yatırıyorsunuz yatıyor hele bı dönmeye başlasın emeklemeye başlasın yürüsüna o zaman bu gunlerı arayacaksınız dıyor :) ama olsun ya.aaa bız o gunlere de razıyız
Bizimkıde çok garip şekıllere gırıyor :)
Totaiş dışarda kafa onunla aynı hizada yastıkta yatarkena aters dönmeye calısıyor yüzüstü yatırıncada ılerıye gıtmek ıstıyor.
Oyun jhalısı olarak bondigo oyun arkadaslarımı almayı düşünüyorum ama sizinki nasıl canım
Bondigo Arkadaşlarım Oyun Halısı - e-bebek.com
Hareketlerı oyun halısında daha da artar diye düşünüyorum
kızlar ben geldim gene sorularımla
daha öncede söylemiştim sık giremiyorum ama girince okuyorum sadece muhabbete katılmıyorum diye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim evlatlarınıza sağlık sıhat versin inşallah
sorularıma gelince
1.bebeğim benimde kusuyor bu normal diye fazla üstünde durmadım daha doğrusu netten birşeyler okudum yemek borusu ve mide arasında bi yer olşmadığı için kusuyormuş vs. olan endişemdende kurtulmuştum hemşireye yoğunluktan soramadım siz ne diyorsunuz?
2. 67 günlüğüz dn 2. ay aşısı için gittim hemşire 6 kilo dedi normal olup olmadığını soramadım gene hem yoğunluktan hemde bizim hemşire yoktu
3.kabızlık için ne yapıyorsunuz ilaca en son çare başvuranlardanım bir çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum ama ben hiç kabız olasın istiyorum bunun için nasıl beslenmeliyim netten baktım ama sizin bilgilerinizide merak ediyorum
4.adetim on gündür geçiyor bunuda soramadım dün sizler benden önce anne oldunuz adet gecikmeniz oldumu?
şmdilik bu kadar
ıhlamur mu ınsl ıeyım cnm dun ark...sobada yapmıs ıctıydımde bgnde ben yapimm ınsllllcnm çok gecmiş olsun oğlum 20 günlükken ben çok ağır bi hastalık geçirmiştim acillik oldum sonrasında ne yazık ki oğlyuma da geçti ama çok küçük olduğundan doktor ilaç vermedi bol bol ıhlamur içir dedi sadece serum fizyolojik kullandım o günden beri her gün düzenli ıhlamur papatya ve yüzerlik otu vardur bilirsin belki onları az az kaynatıp veriyorum o günden beri burnu tıkanmadı maşaallah bunun üzerine ben tekrardan grip oldum bi de :)
kızlar face de gurubumuz mu oluyor giremedim 2 gündür :) sadece zeynepcim seni bulabildim esma duran ekledim diğer kızlar arattım ama bulamadım sizi beni de alın guruba :)
damakları seertlesıyo bız 1 aydır öleyız tatlımmmmcanlar ya bu diş kaşıntısı burda konuşulmuştu galiba ama benim ilgimi çekmedi o zamanlar ama oğlum 2 gündür çok huysuz ağlıyor dürekli normalde hiç böyle yapmaz acile gittik dün gece bi şey yok ama salyası akıyor iki gündür ve dilini dışarı çıkarıp sürekli süürtüyor dişlerin çıkacağı yerleri olabilir mi acaba daha çok erken değil mi
bısde aylık besımızı alıca yarın a101 de ındırım gunudeee molfıklerSelam annelerr
Size bir soru sorucaktım.. Oğlum en son kontrolünde 7 kiloydu biz 3 numara prima kullanıyoruz 96lıydı en son aldığım. Şimdi bitmek üzere. Bugün markete gittiğimde karar veremedim tekrar 3 mü alsam yoksa 4 mü alsam diye. 4 alsam daha rahat olur mu bol mu olur bilemiyorum öbür türlü 3 numara da fazla kullanamayız elimizde kalır gibime geliyor.:44::44: aranızda 4 numara kullanan var mı kızçeler varsa bebikleriniz kaç kilo memnunmusunuz
canım masallah kısceneselam kızlar nasılsınızzz bız kızımla ıyıyızz benı bıraz yorsadaaaaa ona canımfedaaa benım kzım gozlerı kapalı sureklı ağlıyor neden sızde oyle seyler oluyor muuuu Eki Görüntüle 828908 bu da kızımmmınnn son halııııııııı
hmm sagolasın cnmbenim kız da çok kusuyor 4 dr.a gittik hiçbiri ilaç vermedi olabilir dedi:44: kilosu iyi hatta ayına göre çok iyi dedi (60 günlükken 6.100gr flndı)
ameliyat fln dedin şaşırdım çok korktum şimdi:26: alla alla..
hep bu projektörü merak etmiştim alıp almamakta kararsız kalmıştım, kaç dk sürüyor?
NANESüt azaltıyor yarim demişti benim şişlik yaşadığım dönem, azaltacağnı beklemiodum ama işe yaramıştı...
nerelerdeydin yahu
ben 75 günlükten beri 4 no kullanıyorum 4no 7 kilodan başlıyo ama ben başladığımda 6.600 gr fln dı sanırım, 3 no bacaklarında lastik izi bırakıyordu sıkıyordu, arkası kısa kalıyordu... 4 no daha güzel sarıyo, ama kucağımda kakasını yaparsa sırtına çıkabiliyor...
çok zevkli bişey
cok sukur onda huysuzluk dısında belırtı yokkYavrummm çok geçmiş olsun canım benim kıyamam sana
Paşana verebileceğin anne sütü sadece.Ben grip olmuştum
doktor sadece emzir dedi öpme dedi...Ve ben maske ile emzirmiştim
sonra işkence oldu bana 2 kere grip oldum ama şükürler olsun
bebeime geçmedi anne sütü korudu....Bence bebeklere birşey verilmez
Sen c vitaminli suda eriyen tabletlerden al aslında doktora görün
Çünkü benim ilk önce boğazşlarım yanıyordu sonra gribe döndü
Ağrı kesici vermişti bir de gargara...Bebeği de etkilemez dedi
maasallah donmelerınız mı basladıı bısde emekleme pozızyonundaken babası arkadan destek verıyor ılerlemeye calısıyorr:)Günaydın kızçelerrrrr
Kızımla güne erken başladık çünkü çok işimiz var
Diş buğdayı partisine katılacağız
Size bakayım dedim de birşey paylaşmak istiyorum
Benden önce anne olan kuzenlerim hep derdi ki:şimdi rahat
günlerin o bir emeklesin bir yürüsün görceksin dünyayı diye
Dünden beri kıpırdak dönence kızçemi yalnız bırakamıyorum
sürekl, dönme çabasında sürekli bir mücadele nefes nefese
görseniz dönünce yüzüstü rahatlıyor oyun halısındaki bebeklerin
gözünün içine bakıyorSonra uykuya dalıyor ben hiç yüzüstü yatırmamıştım
hep korku vardı ama dün onu da atlattık...Çok rahattı hele ki yan yatış pozisyonu aynı ben aynı babası
bacakların arasına oyuncakları gelmiş toto kıvrık dışarıya kafa bir yerde
bayıldım onu izlerken ve oyun halımız havuz modunda her yer salyası ile dolu
Gerçekten bunlar iyi günlerimiz ama olsun onlarla herşeye varız bizzzz
evet ya her yer hasta pöffffffffffÇok gecmiş olsun butanem dikkat et kendıne bu aralar salgın var heryerde aman
2.aydakı kg nız normal cnm ınslllkızlar ben geldim gene sorularımla
sorularıma gelince
şmdilik bu kadar
ınsl cnm sagolasın cnm sen demı kayseldesınnncanım çok geçmiş olsun hafta sonu bayağı soğuktu kayseri bende üşüttüm bol ıhlamur içtim şimdi iyiyim nane sütü azaltıyor içme ıhlamur hem sütü artırıyor hemde iyi geliyor ben 3 demlik falan tükettim bol limonlu şimdi de ara ara içiyorum korusun diye alperene geçmemiştir korkma bnm oğlumda öyle yaptı bizim huzursuzluğumuzu hissediyorlar onlar ondan öyle huysuzlanıyorlar
cok sukur cnmBugün sagllik ocagina gittik 6900gr 62cm olmus bebisim
Tesekkur edriz teyzesi:)Masallah kuzuya masallahhhh nazar degmesın
herkeslere hayılrı cuma larrrrrrrrrrrrr
tatıle bırgn kala
paşamı uyuttumm onun camsırlarıda utuledım valıs hazırlıcammmcok iş var halim yok baogazıma dogru ınıyooo hastalık ınsl ılerlemes bo l eksılı acılı un corbası cıyorum pekmez de tabıı tmm nane lımon yapmayım lımonla cayı ıceyımm nane sütü azaltıyrmusyaa bırde ıhlamur yapım bugunn o zamann
ıhlamur mu ınsl ıeyım cnm dun ark...sobada yapmıs ıctıydımde bgnde ben yapimm ınsllll
damakları seertlesıyo bız 1 aydır öleyız tatlımmmm
parmagımı denenfekde edıp damaklarına suruyourum hosuna gıdıyooo
bısde aylık besımızı alıca yarın a101 de ındırım gunudeee molfıkler
46 bez ler 14.75
den
11:75 düşüyoo
bısde 3 pakett 3 no alcazz bebegımın kg sıı 7,5 du hafta basında elımde 1 no da 4 num..var o buyk yaaa gercı aylık bez oldugu ıcınnn fişini atmıcam kucuk gelırse degıırızzz ınsll send eöle yapabılırısnn
canım masallah kıscene
bnm oglumm uykusu geldıgınde öle aglıyooo emzıgı veryrm agzına emek ıstmyor cunku sınırdenn
uyuyunca cıkartıp emzırıyorum bende
hmm sagolasın cnm
cok sukur onda huysuzluk dısında belırtı yokkesım dıyo huysuzluguda senden gecyr sen suanda hastasınn kendını tam veremyrsn da dıyeeee dıyooo
maasallah donmelerınız mı basladıı bısde emekleme pozızyonundaken babası arkadan destek verıyor ılerlemeye calısıyorr:)
evet ya her yer hasta pöffffffffff
2.aydakı kg nız normal cnm ınslll
kabıslık ıcınse ben yıyorum benden gecıyor bebegıme bısey yapmadım kuru ayısı dere otu cok fayda verıyor ben yıyorum ara araaaa
aet de henus olmasıdım benn
4.aya gırdık ebe normal 6-12 ay sut korur dedıydııı
ınsl cnm sagolasın cnm sen demı kayseldesınnn
evet cok sogukdu bugunlerde ı ercıyesın karıusutuyorr bısııı
cok sukur cnmbısınkının boyda 63,5 olmuss cok sukurrrrrrrrrrrrr
Canım bildiğim kadarını cevaplamaya calısayım kusma olayı hk pek bılgım yok çünkü ben kızımda hiç yasamadım basıma gelmedıgı için de arastırmadım doğrusu :)
2 aylıkken 6 kilo bence normal benım kızımda 6480 idi
Kabızlık için genelde senınde dediğin gıbı hakıkı zeytınyagı verılıyo bebişe
Adet konusunda ben kırkım cıkmadan adet oldum onun sonrasında hep düzenlı geldı biraz daha bekle bklm cnm
Umarım yardımcı olabılmısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?