2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

DURUların oyuncakları da aynı
Oyun halısının yanında bunu da görmüştüm
bunu her yere götürürüm diye aldım dün geldi
Tam da kızçem dönmeye başladığı vakit
Bugü misafirlikte kullanacağım bakalım hoşuna gitcek mi
Gerçekten güzel birşeye benziyor küçük değil
Klavye kadar büyük aparatı var bakalım kullanacağız

Yavrummm çok geçmiş olsun canım benim kıyamam sana
Paşana verebileceğin anne sütü sadece.Ben grip olmuştum
doktor sadece emzir dedi öpme dedi...Ve ben maske ile emzirmiştim
sonra işkence oldu bana 2 kere grip oldum ama şükürler olsun
bebeime geçmedi anne sütü korudu....Bence bebeklere birşey verilmez
Sen c vitaminli suda eriyen tabletlerden al aslında doktora görün
Çünkü benim ilk önce boğazşlarım yanıyordu sonra gribe döndü
Ağrı kesici vermişti bir de gargara...Bebeği de etkilemez dedi

Günaydın kızçelerrrrr
Kızımla güne erken başladık çünkü çok işimiz var
Diş buğdayı partisine katılacağız
Size bakayım dedim de birşey paylaşmak istiyorum
Benden önce anne olan kuzenlerim hep derdi ki:şimdi rahat
günlerin o bir emeklesin bir yürüsün görceksin dünyayı diye
Dünden beri kıpırdak dönence kızçemi yalnız bırakamıyorum
sürekl, dönme çabasında sürekli bir mücadele nefes nefese
görseniz dönünce yüzüstü rahatlıyor oyun halısındaki bebeklerin
gözünün içine bakıyorSonra uykuya dalıyor ben hiç yüzüstü yatırmamıştım
hep korku vardı ama dün onu da atlattık...Çok rahattı hele ki yan yatış pozisyonu aynı ben aynı babası
bacakların arasına oyuncakları gelmiş toto kıvrık dışarıya kafa bir yerde
bayıldım onu izlerken ve oyun halımız havuz modunda her yer salyası ile dolu
Gerçekten bunlar iyi günlerimiz ama olsun onlarla herşeye varız bizzzz

Evet canım herkes öyle diyor bunlar ıyı gunlerınız yatırıyorsunuz yatıyor hele bı dönmeye başlasın emeklemeye başlasın yürüsüna o zaman bu gunlerı arayacaksınız dıyor :) ama olsun ya.aaa bız o gunlere de razıyız
Bizimkıde çok garip şekıllere gırıyor :)
Totaiş dışarda kafa onunla aynı hizada yastıkta yatarkena aters dönmeye calısıyor yüzüstü yatırıncada ılerıye gıtmek ıstıyor.
Oyun jhalısı olarak bondigo oyun arkadaslarımı almayı düşünüyorum ama sizinki nasıl canım
Bondigo Arkadaşlarım Oyun Halısı - e-bebek.com
Hareketlerı oyun halısında daha da artar diye düşünüyorum

Çok gecmiş olsun butanem dikkat et kendıne bu aralar salgın var heryerde aman

kızlar ben geldim gene sorularımla

daha öncede söylemiştim sık giremiyorum ama girince okuyorum sadece muhabbete katılmıyorum diye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim evlatlarınıza sağlık sıhat versin inşallah

sorularıma gelince

1.bebeğim benimde kusuyor bu normal diye fazla üstünde durmadım daha doğrusu netten birşeyler okudum yemek borusu ve mide arasında bi yer olşmadığı için kusuyormuş vs. olan endişemdende kurtulmuştum hemşireye yoğunluktan soramadım siz ne diyorsunuz?

2. 67 günlüğüz dn 2. ay aşısı için gittim hemşire 6 kilo dedi normal olup olmadığını soramadım gene hem yoğunluktan hemde bizim hemşire yoktu

3.kabızlık için ne yapıyorsunuz ilaca en son çare başvuranlardanım bir çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum ama ben hiç kabız olasın istiyorum bunun için nasıl beslenmeliyim netten baktım ama sizin bilgilerinizide merak ediyorum

4.adetim on gündür geçiyor bunuda soramadım dün sizler benden önce anne oldunuz adet gecikmeniz oldumu?

şmdilik bu kadar

canım çok geçmiş olsun hafta sonu bayağı soğuktu kayseri bende üşüttüm bol ıhlamur içtim şimdi iyiyim nane sütü azaltıyor içme ıhlamur hem sütü artırıyor hemde iyi geliyor ben 3 demlik falan tükettim bol limonlu şimdi de ara ara içiyorum korusun diye alperene geçmemiştir korkma bnm oğlumda öyle yaptı bizim huzursuzluğumuzu hissediyorlar onlar ondan öyle huysuzlanıyorlar

Ne güzel Duru'cuklar aynı oyuncakları oynuyor demek ki
Kullanınca Duru beğendi mi yazarsan sevinirim canım merak ettim şimdi

Canım bildiğim kadarını cevaplamaya calısayım kusma olayı hk pek bılgım yok çünkü ben kızımda hiç yasamadım basıma gelmedıgı için de arastırmadım doğrusu :)
2 aylıkken 6 kilo bence normal benım kızımda 6480 idi
Kabızlık için genelde senınde dediğin gıbı hakıkı zeytınyagı verılıyo bebişe
Adet konusunda ben kırkım cıkmadan adet oldum onun sonrasında hep düzenlı geldı biraz daha bekle bklm cnm

Umarım yardımcı olabılmısımdır

Canım ıhlamur papatya ayrı ayrı mı verıyorsun yoksa bır arada mı kaynatıyorsun?Birde bu caylar bızım ıctıgımızden mı yoksa bebekler ıcın ayrı mı satılıyor?

Bırde ne kadar veriyorsun? Cok sordum dimi:)

Canım 3 no kucuk paket alablılırsın

Canım ben burdakılerın fıkırlerı ıle playgro mutlu cıftlık aldım. aynı fıyat senın dedıgınle.henuz cok dıkkatını cekmıyor bızımkının sanırım bır kac hafta sonra daha cok etkılenır.
verdıgımız paraya gore aslında bu oyun halıları hıc hak etmıyor.Keske hamıleyken kendım yapsaydım cok daha farklı ve yaratıcı olurdu.
ama sımdı vakıt yok bebısten.

1.az kusuyorsa kusuk kokusuzsa emdikten sonra gaz çıkartırken kusuyorsa ve kılo alım normalse sorun yok dedıler bana.
2.kılosu ıyı bence.kendınde takıp edebılırsın.ayda 1 kılo alıyorsa ıyıyıymıs bana oyle soyledı doktor.
3.benımkıde kabız oldu.5 gun yapmazsa fıtıl dedı doktor.onun dışında günde 2 kez 1 cay kasıgı zeytınyagı ve su ıcır dedı.Benımkı zeytınyagını tek ıcemıyor onun ıcın ben 3 cay kasıgı suyla karıştırıyorum böylece hem su hem zeytınyagı ıcıyor.Bırde kendın cok su ıc.eger anne sutu verıyorsan sut susuz kalabılırmıs.Bırde kuru ıncır kuru erık ve kuru kayısıyı tencereye koy yarım lıtre su ıle kaynat buyuk bır bardak ıc.
4.adet olma konusunda fıkrım yok.Cunku ben hala hıc adet olmadım ama doktor normal dedı.

herkeslere hayılrı cuma larrrrrrrrrrrrr

tatıle bırgn kala
paşamı uyuttumm onun camsırlarıda utuledım valıs hazırlıcammmcok iş var halim yok baogazıma dogru ınıyooo hastalık ınsl ılerlemes bo l eksılı acılı un corbası cıyorum pekmez de tabıı tmm nane lımon yapmayım lımonla cayı ıceyımm nane sütü azaltıyrmusyaa bırde ıhlamur yapım bugunn o zamann

ıhlamur mu ınsl ıeyım cnm dun ark...sobada yapmıs ıctıydımde bgnde ben yapimm ınsllll

damakları seertlesıyo bız 1 aydır öleyız tatlımmmm
parmagımı denenfekde edıp damaklarına suruyourum hosuna gıdıyooo

bısde aylık besımızı alıca yarın a101 de ındırım gunudeee molfıkler
46 bez ler 14.75
den
11:75 düşüyoo
bısde 3 pakett 3 no alcazz bebegımın kg sıı 7,5 du hafta basında elımde 1 no da 4 num..var o buyk yaaa gercı aylık bez oldugu ıcınnn fişini atmıcam kucuk gelırse degıırızzz ınsll send eöle yapabılırısnn

canım masallah kıscene
bnm oglumm uykusu geldıgınde öle aglıyooo emzıgı veryrm agzına emek ıstmyor cunku sınırdenn
uyuyunca cıkartıp emzırıyorum bende
hmm sagolasın cnm
cok sukur onda huysuzluk dısında belırtı yokk esım dıyo huysuzluguda senden gecyr sen suanda hastasınn kendını tam veremyrsn da dıyeeee dıyooo

maasallah donmelerınız mı basladıı bısde emekleme pozızyonundaken babası arkadan destek verıyor ılerlemeye calısıyorr:)

Çok gecmiş olsun butanem dikkat et kendıne bu aralar salgın var heryerde aman
evet ya her yer hasta pöffffffffff
2.aydakı kg nız normal cnm ınslll
kabıslık ıcınse ben yıyorum benden gecıyor bebegıme bısey yapmadım kuru ayısı dere otu cok fayda verıyor ben yıyorum ara araaaa
aet de henus olmasıdım benn
4.aya gırdık ebe normal 6-12 ay sut korur dedıydııı

ınsl cnm sagolasın cnm sen demı kayseldesınnn
evet cok sogukdu bugunlerde ı ercıyesın karıusutuyorr bısııı

Bugün sagllik ocagina gittik 6900gr 62cm olmus bebisim
cok sukur cnm bısınkının boyda 63,5 olmuss cok sukurrrrrrrrrrrrr

adrenaliww neşe kuş ve suzan 6638 üçünüzede teşekkür edrim tolu alıntı yapamıyorum

kusmuğu kokusuz ve emzirdikten sonra geliyor evet

emziriyorum evet ben suyu çay kaşığıyla veriyorum içtiği kadar biberonu emmiyo kendim bir ara su içmeyi azaltmıştım birde ilk günlerde su veriyordum su anne sütünde var diye okuyunca suyla sütü ayırt edemiyor süt zannedip içiyor galiba suyla doyar sütü emmez diye vermez olmuştum birkaç gündür gene veriyorum ve genelde ağlaması duruyor ve bu benim içimi acıtıyor bebeğimi susuz bırakmışım meğer

canlar doktor bana ıhlamuru içir hiçbi sakıncası olmaz dedi şimdi okudum da bi arkadaşın doktoru da içirme demiş valla ben 20 günlükkenden beri içiriyorum yarım çay bardağı kadar suya 2 yaaprak ıhlamur çiçeğini de koyuyorum bazen bi tane de kurumuş papatya atıp çok az kaynatıp 2-3 tatlı kaşığı ne kadar içerse ılık veriyorum...

ben suyunda zararlı olduğunu düşünmüyorum aklıma geldikçe su da veririm . bu arada ıhlamur ve papatya kayınvalidemin bah.çesinden toplanmış ve kurutulmuş hazır çaylardan kesinlikle vermeyin.

hımmm dişi ile alakalı bi sıkıntısı olduğu belli suzancım diyorum herkes yok artık bu kadar erken olmaz diyor demek başlayabiliyor

hııı bi de papatyayı verme sebebimde kv de ağrı kesici etkisi varmış papatyanın biz eskiden hep böyle büyüttük diyor 6 çouk annesi bi o kadar da torunu var ben güvenirim ona da tecrübesine de ondan veriyorum valla

Masallah kuzuya masallahhhh nazar degmesın
Tesekkur edriz teyzesi:)

Masallh pasana canim

Maşallah kuzularınıza
Benimki iki aylıkken 4400 gramdı ve ben çooook mutlu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…