ben kızıma bandana aldım, taktık, o kadar tatlı oldu ki maşaallah :)
dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
ben nane lımon ve bol c vıtamını alıyorum
paşama yaapabılıcegım verebılcegım dogal urunlar varmıı bılgı verın hızlıca yaa
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
bırazdan gene nane lımon ıcecegım yamadanda bol lımonlu corba
karabıberlı pekmez ıcmeyı dusunuyorum terlersem atlatırım ne desınızz
paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo
akıl lutfennnnnnnnnnnnnnnn
u aaa nane lımondan paşayada versem olurmu mıktarı nedır
daha once dr danısanlar varmı aranısdaaaaaaaaa:44::44:
gecmıse bakamadım affedınızzzzzzzz
canim ben de ekledim seni feyza öz başka eklemek isteyen arkadaslar ekleyebilirler
facebookta Temmuz 2013 anneleri grubunu bulamayanlar beni ekleyebilir. Zeynep Feride Özbaş.
canim e bebekte indirimde ben bundan aldim is gorur resimler donuyor film seridi gibi bikac da ses var
Tomy Yıldızlı Rüyalar Pembe - e-bebek.com
facebookta grup kurdum. bence orada anket daha rahat yaparız. bebeklerimizin hangi tarihte doğdunu, kilolarını falan daha iyi takip ederiz diye düşündüm. temmuz 2013 anneleri diye.
Selam annelerr
Size bir soru sorucaktım.. Oğlum en son kontrolünde 7 kiloydu biz 3 numara prima kullanıyoruz 96lıydı en son aldığım. Şimdi bitmek üzere. Bugün markete gittiğimde karar veremedim tekrar 3 mü alsam yoksa 4 mü alsam diye. 4 alsam daha rahat olur mu bol mu olur bilemiyorum öbür türlü 3 numara da fazla kullanamayız elimizde kalır gibime geliyor.:44::44: aranızda 4 numara kullanan var mı kızçeler varsa bebikleriniz kaç kilo memnunmusunuz
canım arkadaşlık isteği gönderdim onaylarsın..
aynen merak ediyorum ne zaman 4 e geçeceğiz
kızımda ne zaman geçtim hatırlamıyorum
ama geçen gün bezler karışmış misafirlikteydim
çantada sadece 5 no var kızımın bezi,
taktım 6 buçuk kiloyuz o bile oldu yani
Bugün hastane kont vaardı
kilosu5.660 gr ayın 23 ünden bugüne kadar 460 gr almış iyi dedi.
gaviscona rağmen kustuğu için molitium verdi
önemli olan bebeğin kusmasını önlemek 1 ilaç daha var oda etki etmezse sonunda ameliyat olur dedi onuda önermem ağır birşey dedi
emzirdikten sonra yarım saat dik tut dedi:26:
herşeyi iyi dedi
grip olduk dedim ıhlmamur filan versemmi dedim kesinlikle verme dedi bukadarcık çocuğa verilmez dedi
haftada 2 defa banyo yaptırın dedi
cildi kuru olduğu için günde 2 defa bebe yağı sür masaj yap dedi.ama banyo yaptığı zaman ıslak vücüduna sür etki etsin dedi
tepkilerini sordu dik tutuyomu seni izliyomu bilinçli gülüyomu evet dedim kendide muayene etti ayaklarının üstüne duruyomu diye
baktı kızımda duruyo zaten maaşallh dedi.
gebelik tede şekerim olduğundan eko çekilcek bakalım ne olcak.:44::44:
emzirme olayınada kızım uyanıkken hep meme istiyor ve hırçınlaşıyor emerken bende sütümmü yokta böyle huzursuzlanıyo diye kendi kendime üzülüyorum dedim hayır süt yeterliki kilo alıyor dedi sadece bebekler 24 saatlik süt alımını uyanıkken almaya çalışıyor dedi
4 5 saatte bir uyandırıyorum bazen emzirmek için geceleri dedim uyandırma acıkırsa uyanır dedi ayıkken açığı zaten kapatıyor dedi.
kızımıda bolcana sevdi çıktık odadan.valla özel dr götürmüyorum göztepe yenidoğana götürüyorum gayette memnunuz.
selam annişler ben de kızıma projektor aldım tavsiye ederim e bebekten ona baka baka uykuya dalıyor tabii ben de bakıyorum yaa ne güzel şeyler var kuzularimiz ccook şanslı foto paylasanlar miniklerinize masaallah yarim ,evasude sizi ozlemisiz
dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
ben nane lımon ve bol c vıtamını alıyorum
paşama yaapabılıcegım verebılcegım dogal urunlar varmıı bılgı verın hızlıca yaa
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
bırazdan gene nane lımon ıcecegım yamadanda bol lımonlu corba
karabıberlı pekmez ıcmeyı dusunuyorum terlersem atlatırım ne desınızz
paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo
akıl lutfennnnnnnnnnnnnnnn
u aaa nane lımondan paşayada versem olurmu mıktarı nedır
daha once dr danısanlar varmı aranısdaaaaaaaaa:44::44:
gecmıse bakamadım affedınızzzzzzzz
Selam annelerr
Size bir soru sorucaktım.. Oğlum en son kontrolünde 7 kiloydu biz 3 numara prima kullanıyoruz 96lıydı en son aldığım. Şimdi bitmek üzere. Bugün markete gittiğimde karar veremedim tekrar 3 mü alsam yoksa 4 mü alsam diye. 4 alsam daha rahat olur mu bol mu olur bilemiyorum öbür türlü 3 numara da fazla kullanamayız elimizde kalır gibime geliyor.:44::44: aranızda 4 numara kullanan var mı kızçeler varsa bebikleriniz kaç kilo memnunmusunuz
Kızlar 10 Ekim işe başlama günümdü.
Sabah 2 günlük rapor aldık.
Dilekçemi vermiştim, Ücretsize çıkıyorum.
Maaşlar 11'inde yatacakmış, bize para yok.
hep merak ediyordum kociş parası yemek nasıl diye bakalım nasılmış
ben de aldım projektör daha gelmedi, siz hangisini aldınız?
Canım bende projektörmü dönencemi alsam diyodum ama bu projektörnasıl gündüzleri yansıma olmaz heralde karanlıkmı olması lazım
bide tavanamı yan duvaramı yansıyor kullanışlımı biraz anlatırsan... duvar rengi önemlimi resimlerin görünmesi açısından.
cennetlik kocis parası yemek çok iyiymiş 3 aydır yiyom
msc canım projektorde 5 ve 10 dk secenekleri var
Yani 4 de olur mu diyorsun:26: Tek korkum kaka sızdırırmı belden yukarı bol gelipte. Şimdi 3 numara alıp da elinde kalması da var. Yok mu hiç 4 e geçen kızlaarrEki Görüntüle 828909
10 dk benim kızın uykuya dalması için az bi süreönce konuşur onlarla, güler baya bi, snr uykuya dalar, yarım saat 45 dk olanlarda 150-200 tl şurda bakacağı en fazla 4-5 ay... bilemedim.. keşke kendimi kaydedip projektörle tavana yansıtabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?