2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

iyi yolculuklar canım sanada iyi bayramlar
kuzunada maşallah
sağ salim git gel inş
muckssss

bi arkadaşım çocuk iki yaşına gelene kadar kullanmış :) Ben hiç kullanamam sanki, yere yapışıveririrm gibime geliyo..

İyi yolculuklar canım
Hayırlı bayramlar
Kendınıze dıkkat edin
Çok öptükkkk muckkkj

EKİMMMMMMMMMM
Selam kızçeler uzun süredir giremedim kızçemle
orası burası gezdik.Yarın diş buğdayına gideceğiz
Sonra köye bayram için çok yoğunuz çok...Bu akşam görümceme yemeğe
derken haftayı yedik kızımla
Bugünün anlamı benim için çok büyük SON ADET TARİHİMDİ geçen sene....
Bu arada bu ay regli olmadım:18::18::18::18::18:
Rüyamda DURU bu haliyle abla olmuş yanında ikiz kardeşleriyle
yatakta yatıyordu:18::18::18::18::18:Geçen sene
Ayyyy ne kadar heyecanlıydık burada herşeyi paylaştık ve 1 seneyi devirdik kucağımızda
bebişlerle...ALLAH olmayanlara da versin isteyen herkese en sağlıklısınndan tatttırsın(amin)
AŞKLarın en masumu,en kakalısı,en çişlisi yerim ben yerrrrrrrrr.....
Şimdilik geçmişe bakayım bennnnn

Canlarım size bişey sorcam

Bebişlerınızın rasar kakalarını kıyafetlerınden nasıl çıkarıyorsunuz
Biz dalan roxy kullanıyoruz ama cıkmıyor lekeler yaa ((

Canım ben 3 ünüde kullandım hepside iyi güzel 2 defa kızım taşırdı belinden ve baldırından oda gece yatmıştı sabaha kadar yaptığı için biri primaydı biri molfix şuan denemek için molfix 3 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.gereğinden fazla yapınca ve bol bırakınca taşıyor zannımca...

canım ben once bizim deterjanla yıkıyorum kuruyor sonra kendı camasırları ıle tekrar atıyorum makıneye

Canım ben önce klasik beyaz banyo sabunuyla elimde çitiliyorum
Sonra makinada dalin sıvı deterjanla yıkıyorum bir şey kalmıyor

Bugün hastane kont vaardı
kilosu5.660 gr ayın 23 ünden bugüne kadar 460 gr almış iyi dedi.
gaviscona rağmen kustuğu için molitium verdi
önemli olan bebeğin kusmasını önlemek 1 ilaç daha var oda etki etmezse sonunda ameliyat olur dedi onuda önermem ağır birşey dedi
emzirdikten sonra yarım saat dik tut dedi:26:
herşeyi iyi dedi
grip olduk dedim ıhlmamur filan versemmi dedim kesinlikle verme dedi bukadarcık çocuğa verilmez dedi
haftada 2 defa banyo yaptırın dedi
cildi kuru olduğu için günde 2 defa bebe yağı sür masaj yap dedi.ama banyo yaptığı zaman ıslak vücüduna sür etki etsin dedi
tepkilerini sordu dik tutuyomu seni izliyomu bilinçli gülüyomu evet dedim kendide muayene etti ayaklarının üstüne duruyomu diye
baktı kızımda duruyo zaten maaşallh dedi.
gebelik tede şekerim olduğundan eko çekilcek bakalım ne olcak.:44::44:

emzirme olayınada kızım uyanıkken hep meme istiyor ve hırçınlaşıyor emerken bende sütümmü yokta böyle huzursuzlanıyo diye kendi kendime üzülüyorum dedim hayır süt yeterliki kilo alıyor dedi sadece bebekler 24 saatlik süt alımını uyanıkken almaya çalışıyor dedi
4 5 saatte bir uyandırıyorum bazen emzirmek için geceleri dedim uyandırma acıkırsa uyanır dedi ayıkken açığı zaten kapatıyor dedi.
kızımıda bolcana sevdi çıktık odadan.valla özel dr götürmüyorum göztepe yenidoğana götürüyorum gayette memnunuz.

facebookta grup kurdum. bence orada anket daha rahat yaparız. bebeklerimizin hangi tarihte doğdunu, kilolarını falan daha iyi takip ederiz diye düşündüm. temmuz 2013 anneleri diye.

Canım ben önce klasik beyaz banyo sabunuyla elimde çitiliyorum
Sonra makinada dalin sıvı deterjanla yıkıyorum bir şey kalmıyor

Eğer kakası kurursa çıkmıyor ama üstünü değiştiripte makinaya atıyosanız başka yıkanacak kıyafetleriyle dalan roxy ile çıkıyor ayrıca 50 derece ön yıkamasız yıkıyorum

bi arkadaşım çocuk iki yaşına gelene kadar kullanmış :) Ben hiç kullanamam sanki, yere yapışıveririrm gibime geliyo..
ya ben genelde eşime taşıtmayı düşündüğüm için ne kadar kilo aldığının bi önemi yok benim için
:119:119:

canım yaaa
nerelerdesin, bugün sabah seni düşünüyodum nerde bu kız diye
maşallah iyi gezmişsin benim evden çıktığım yok bayadır
hala çok huysuz kızım benim yaa
bide hep salgın var dışarda kızamık grip, ondanda tedirginim biraz hem kendim için hem ece için

valla önce ben elimde lekeyi çıkarıyorum ariel profesional ile ondan sonra dalin sıvı deterjanla makinaya atıyorum.
eğer direk atarsam çıkarmıyor çünkü lekeleri

ayyyyyy kııızzzlaaarrrr
az önce kızın altını alıyım dedim çizgiler mavi olmuş
bantları açtım şöle hava alsın diye bez duruyor ama, ıslak mendiline uzandım şöleeeeeee
anaaaammmmm bi baktımki her yer çiiiiiişşşşşşşşşşşş üstü başı koltuk batmış
ilk defa alt açmasını sermedim diye yaptığına bak benim edepsizin yaaa
koltuklarımız ecenin ilk lekesiyle ıslandı
vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnnn

Geçmişi okuyup geldimmmmm
Aramıza yeni katılanlar olmuşşş hoşgelmişler melekleriyle
Benim kızçem az önce oyun halısında sırt üstü yatarken yüz üstü döndü inanılmaz zorlandı ama diren duru
diye gazladım kızçemi elimde kamera her anını çekiyorum paparazzi gibi oldum
Yılmadı ve totoyuı kaldırıp döndüüü minik aşkım benimmmm
Bu arad kızçem oyuncakları tutmaya başladı,salyalar o biçim,dilini resmen yiyecek ek gıdamız bu
Uyku sorunumuz yok gaz sorunu hiç yaşamadık şükürler olsun Rabbime
Sırt üstü yatarken mekik çekiyormuşcasına kalkmaya çalışıyor...Oyun halısının etkisi çok büyük bir çok konuda
kenarlarında arıları kesiyor sürekli onlara konuşuyor elmaları sayıyoruz ağaçların tepelerindekiiiii
Böyle geçiyor günlerimiz
ayyyy adet olmadım bunu tekrar sıkıştırayayım çağırıyorum kendilerini:18::18::18:
Bu arada dün çok kötü bir habere denk geldim yaklaşık 1 senedir oturup haber izlememişimdir
DURUnun annesi gibi bu dDRURUCUKLARIN anası hep aynı haber çıkınca hemen müzik kanallarına hopppp
Dün izlediğim haber yüzünden 4 saat ve gece de sürekli ağlama modundaydım tahmin edersini,z ki bir bebeğin başıona gelen olaylarrrrr....Yarın size ayrıntılı yazacağım ve ilgili makamlara mail atacağım sizlerden de yazmak isteyen olursa çok sevinirim
Nedne olmasın bir hayat kurtarabilirizzzzz.....
Kızçemi giydireceğimmmm bennnnn gezme vaktiii

facebookta grup kurdum. bence orada anket daha rahat yaparız. bebeklerimizin hangi tarihte doğdunu, kilolarını falan daha iyi takip ederiz diye düşündüm. temmuz 2013 anneleri diye.
canım hangisi senin grrup??

selam annişler ben de kızıma projektor aldım tavsiye ederim e bebekten ona baka baka uykuya dalıyor tabii ben de bakıyorum yaa ne güzel şeyler var kuzularimiz ccook şanslı foto paylasanlar miniklerinize masaallah yarim ,evasude sizi ozlemisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…