2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah kolaylık versin canım
Gündüz uyumasa hadi yine bir şekilde idare ediliyor da gece uykusu olmayınca çok yıpranıyor insan

Biz de salyalıyız, doktorumuz diş kaşıntısının başlayabileceğini söyledi
Diş çıkarma anlamına gelmiyormuş hemen
Kaşıntı , diş çıkmadan çok önce başlayabilirmiş

ewt havucu bende burDAN duyup denemiştim bende de işe yaradı ve tahiyyati suresini okuyun göğüslere demişti bir arkadaş onuda okuyorum emzirirken artık hep yemeklere okurdum ama gögüslerime okumak aklıma gelmemişti doğrusu burda okudum süpersiniz kızlar sağolun :)

aynen benmde göğüsler yumuşadı artık ve hala uyumadı,babası ilgileniyor bakalım ne olacak
eğer yatarken tekrar emmek isterse bilemiyorum artık ne çıkacak göğüslerden :)

bugün ben de aynen öyleydim, uyudu çok şükür, mız mız dolaşıp durduk, babası al bak yoksa ben atacağım bu kızı diyorum sonra da ayy ne dedim ben kızcağızıma diyorum

ne mutlu sana uyumuşş ama bizimki hala inatla uyumuyor :)) şaka gibi bnm oğlum,büyüme atağımı geçiriyo bu akşam anlamadım walla

ahh ahh tatlarından yenmiyolar eşşek sıpalarııı

Bazen benim de pilim bitiyo eşim diyo ki sen yat ben uyuturum
Sağolsun elinden geleni yapıyor ama....
Biliyorum ki eninde sonunda ancak ben uyutabilirim, o yüzden yatamıyorum da

aynen bende walla, aklım hep onlarda oluyo bu sefer:)) aman belini tut kafasını tut diye sürekli müdahale ediyorum,ama ayağında güzel sallıyor eşim :))

karnına masaj yaptım sonra ayaklarına o esnada gülücükler saçtı konuştuk derken yine başladı ağlamayaaa.
altını temizledim. sonra gazını çıkartırken biraz kustu. rahatladı gibi oldu. biraz önce yine memeee diye çığlıklar. emmeden de durmuyor. nihayet az önce uyudu.
inşallah seninkide uyumuştur canım

bu aralar benim sıpada benden başka kimsede uyumuyor. önceden kv yengem falan uyutuyorlardı ama o günler çookk uzaklarda kaldı sanki.
bu ara yapışık gibiyiz 8 inde raporum bitti. oğlum onu anladıda işe gidicem mi sandı ne

Bugun temmuz sıpalarının uyumama gunu sanırım benımkıde sabah 10 dan beri gozunu kırpmadı ve benı bezdırdı.kucakta taşı taşı nereye kadar ya.Eşimde uyudu.kaldık basbasa.gözümden uyku akıyor.yarında kol asısı ıle rota asısı var.bırde onun huysuzluğu olursa yandım ben.

Sen işe erken başlama meselesini mi çok kafaya taktın yada neden? Boşver arkadaşıîîm oluruna bırak herşeyi Üzülsende sevinsende herşey olacağına varıyor, o yüzden saldım çayıra mrvlam kayıra olmak en iyisi, süt konusunda üzülme sanırım sütlerimiz artk daha doyurucu, bir de zaman zaman azalmalar olabiliyor sanırım 2 gündür anca kendilerine geldiler, bol su içmeye devam et düzeliyor,

İzlemeyelim ama gerçekten çok etkileniyoruz ki bn norrmalde çok duygusal değildim öyle çok ağlamazdm, eşim odunsun derdi bazen :) :) bu kız bni böyle yaptı :) haber yoook

Benimki ek olarak dilini çiğniyo :) sakız çiğner gibi

Yaa aynen nasıl çiğniyo bi görsen dil şekilden şekile giriyo, ters kıvırıp çîğniyo fln :)

Günaydınlarrrrr kıslarrrrr
Nasılsınız
Okudum da akşam uyumayan tospik çokmuş yaaaa kıyamam sıze yorgun düştünüz iyice

Allah kolaylık versin canım size.:18::18::18:

vay be dün hepimizin bebişleri aynıymış resmen benmki de kucak kucak akşama kadar, akşam baktım gözlerine böyle, yeter artık kucak mucak yok sana akşama kadar seni kucamda mı gezdircem ya aaaaaa sus bakiyim sus çabuk kapat gözlerini uyu hemen dedim emziği verdim ağzına garibim korkudan uyudu koyduğum yerde

selam kızlar çook zamandır giremiyorum osman alp'le uğraş, temizlik,yemek,çamaşır,ütü derken vakit bulamıyorum. bulunca da uyumak istiyorum :)
genel sorunlara bi göz attım da hep aynı, uyumama, emzik hariç herşeyi ağzına alma salya vs...
bizde de aynı şeyler var...
geçmişte konuşuldu mu bilmiyorum ama sormak istiyorum hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
osman alp 3.5 aylık ve şimdiye kadar huggies ve prima kullandık-kullanıyoruz. ama ikisi de yahudi diyorlar o yüzden değiştirmek istiyorum... aslında memnunuz ince ve yumuşak ama...
mesela molfix nasıl? baby star nasıl?

İyi seninki korkmusda uyumuş:) Benimki kızınca bır başladı ağlamaya Allah:):):) Bir daha tövbe bağırmam dedim Susturana kadar daha cok yoruldum valla

benim oğlum da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…