geçici birşeydir canım.arada azalmalar olabilir.sen moralini bozma rahat ol.beslenmene dikkat et.
kızlar artık geçmişi hiç okuyamıyorum ya, zar zor girebiliyorum zaten.oğlumun gece uykusunu da bir türlü düzenleyemedim. 11 veya 12 de uykuya dalıyor.mutlaka yarım saat sonra uyanıyor.sonra 3 ,3buçuk civarı uyuyor.neler denedim.akşam uyuttum olmadı.uyutmamaya çalıştım olmadı.gece uykusuna hasret kaldım ya.
kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...
canım üzme kendini sütüm çok de önce iki çocuğa yeter de.sonrada bol bol üzüm ye vede havuç havucu burdan duydum aldım göğsüm eskisi gibi sertleşti geçen.ben denedim faydasını gördüm inş. sende görürsün. rabbim kızının rızkını arttırır inş.
Of of aynı dert bugün bende de var doğalgazı sobasının bakını yaptırdım yakmaya başladık bugün birden alev alıyor sesine uyanıyor haydaaa aynı fasıl birdaha offf göğüslerim yumuşacık ama resmen uykuya dalmak için emiyor ama yatağa konunca ses oluyor gözler cin gibi....
bugün ben de aynen öyleydim, uyudu çok şükür, mız mız dolaşıp durduk, babası al bak yoksa ben atacağım bu kızı diyorum sonra da ayy ne dedim ben kızcağızıma diyorum
ben şimdi karnına masaj yapıcam belki iyi gelir. her yolu deniyorum saatlerdir. kucaktada ağlıyor. ayağımda sallıyorum onada kızıyor. gazı var heralde bilemedim. çokta ağlamıyor durup durp bağırıyor sadece.
çok yaramazlar ama çookta tatlılar yaa
Ayyy cildircam yaa kizlar,buaksam oglusum costu emiyo emiyo memede uyuya kaliyo tam yatircam hicbirsey olmamis gibi gozlerini aciyoo ve bu senaryo uc dort kez tekrarladi;
esime dedim gel al su oglunu uyutuyomusun ne yapiosan yap :/
resmen gozlerinden uyku akiyo yaaa uyumuyor uyumuyorrre poffff
Bazen benim de pilim bitiyo eşim diyo ki sen yat ben uyuturum
Sağolsun elinden geleni yapıyor ama....
Biliyorum ki eninde sonunda ancak ben uyutabilirim, o yüzden yatamıyorum da
Ben de ben de ben de beğendim
bundan sonra bende öyle yapıcamm :118:Amin canım
Ben de çok etkileniyorum zaten etkilenmemek mümkün değil ki
En iyisi uzak durmak. Haberler başlayınca müzik kanallarına geçiyorum ben hooopp:))
karnına masaj yaptım sonra ayaklarına o esnada gülücükler saçtı konuştuk derken yine başladı ağlamayaaa.aynen benmde göğüsler yumuşadı artık ve hala uyumadı,babası ilgileniyor bakalım ne olacak
eğer yatarken tekrar emmek isterse bilemiyorum artık ne çıkacak göğüslerden :)
ne mutlu sana uyumuşş ama bizimki hala inatla uyumuyor :)) şaka gibi bnm oğlum,büyüme atağımı geçiriyo bu akşam anlamadım walla
ahh ahh tatlarından yenmiyolar eşşek sıpalarııı
bu aralar benim sıpada benden başka kimsede uyumuyor. önceden kv yengem falan uyutuyorlardı ama o günler çookk uzaklarda kaldı sanki.Bazen benim de pilim bitiyo eşim diyo ki sen yat ben uyuturum
Sağolsun elinden geleni yapıyor ama....
Biliyorum ki eninde sonunda ancak ben uyutabilirim, o yüzden yatamıyorum da
Biliyosunuz kızım ememiyor pompayla sağıp veriyordum ama 4-5 gündür öyle bi azaldıki her defasında tek göğüsten nerdeyse 90 cc çekmeye başlamıştım baya arttırmıştım şuanda 2 göğüs 40 cc çekiyorum ki 4-5 saatte anca okadar doluyor strestenmi neden bilmiyorum ama bu durum fena halde üzüyor beni
gecen gün m.s.c yle anlaşmıştık haber izlemiycektik. oğlumu emzirirken dalmışım haberlere. o kadar cok üzücü kaza izledim ki oğlum uyudu ben ağlıyorumbi daha izlemem kesinlikle haberleri. Rabbim bebişlerimizi korusun bize onların acısını yaşatmasın inşallah.. Amin
Benimki ek olarak dilini çiğniyo :) sakız çiğner gibi
Allah kolaylık versin canım size.:18::18::18:Bugun temmuz sıpalarının uyumama gunu sanırım benımkıde sabah 10 dan beri gozunu kırpmadı ve benı bezdırdı.kucakta taşı taşı nereye kadar ya.Eşimde uyudu.kaldık basbasa.gözümden uyku akıyor.yarında kol asısı ıle rota asısı var.bırde onun huysuzluğu olursa yandım ben.
Bugun temmuz sıpalarının uyumama gunu sanırım benımkıde sabah 10 dan beri gozunu kırpmadı ve benı bezdırdı.kucakta taşı taşı nereye kadar ya.Eşimde uyudu.kaldık basbasa.gözümden uyku akıyor.yarında kol asısı ıle rota asısı var.bırde onun huysuzluğu olursa yandım ben.
vay be dün hepimizin bebişleri aynıymış resmenbenmki de kucak kucak akşama kadar, akşam baktım gözlerine böyle, yeter artık kucak mucak yok sana akşama kadar seni kucamda mı gezdircem ya aaaaaa sus bakiyim sus çabuk kapat gözlerini uyu hemen dedim emziği verdim ağzına garibim korkudan uyudu koyduğum yerde
kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...
bende emziği aldıramadım yaaaabenimkide elini emiyor salyaları akıyor son günlerde de alt dudağını emiklemeye başladıelimi versem emiyor kumaş bişey bulsa emiyor eline ne geçirse emiyor yalıyor. ama birtek emziği emmiyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?