2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım yaa sen kafaya taktıkça ama olumsuz etki yapıcak
relax ol kasma yaa
ben var ya günüm günümü tutmuyor bazen akşama kadar hiç mama vermeden idare edebiliyorum bazende 3 defa vermek zprunda kalıyorum. ama ne zaman amaaaannnn napıyım olmuyosada olmuyodur ben elimden geleni yapıyorum desem sütüm artıyor inan ki
sonuçta hepimiz sonuna kadar anne sütü vermek istiyoruz yani
güzel anniş üzme kendini sen, bu günümüze şükür

kızlar bugn saglık ocagına gıttım veee hamile degiimm ki 47.gun kı olan kanama rhaımın kendıe glemsı ıle ılgılımıssssssss
hayırlısı tabıkıde ama olsun ıcım ferahladı ıdrar testı verdım paşamı kontrol ettırdımmm
cok sukur
her gunumuzeeeeeeeeeeeee

evet aynen ole dusen kanması mıs ve daha olmayabılırmısım normalmıs emzırdıgım ıcınnnn
maasallah tatlıyaaaaaaaaaa
super seyler almıssın cnm gule gule eskıtın ınsll
evet cok sıcaksa ayrı bır beze sarıp battanıyenın altına koyuyorum belkı ayagına der de yakar dıyee sıcaklıgına gore kalınlastırıyorum cevresını su torbasının canımmm
evet goturmesler kendı annelerıne ama kosaa kosaaasinir seylerrrrrrrrrr

gel kullan dıcem arabayı da gelemıyonkı bacımmm:)

Merhabalar kızlarrrr

Bugün 3.ay kontrolümüze gittik daha doğrusu yarın tam 3aylık oluyoruz ama yarın işimiz olduğu için bugün götürdük neysee
Beyzacık gecen ay 6400 dü bu ay 7 kilo olmuş 600 gr almış öncekımaylara göre az bunun sbebi de ıkı kez grip olup iştahsızlıpı olabılırmış boyu gecen saglık ıcagı 63 cm dedı dojtor 61 cm dedı hangısı doğru bnde sasırdım
Ek gıdaya baslayacakmıyız sadece mama ile beslenıyor çünkü dedım hayır birdahakı aya baslayacağız dedi
Desteksız oturtmaya baslamalı mıyım dedım hayır onad 5.aydan sonra dedi :)
Rota virüsü aşımızı olduk ağızdan damla seklınde oluyor ates vs yapmaz dedi ama bakalım bu akşam yaşayıp göreceğiz size yazarım durumunu aşıyı istanbul medipolde 142,5 liraya yaptırdık
Geceleri olan kolık nöbetlerını telefona videoya vücekmıştık :) gösterdık yapabılecek bısey yok en fazla ıkı üç saat devam edıyor zaten dedi bu aydan sonra daha da azalır dedı
Fiziksel muayenesini yaptı bi sorun yok gelişimi şyi dedi bir dahakı aya görüşürüz dedı o kadar,

Bide vajınaya baktı çok az kapanmış pişik kremıyle ac dedı zar seklınde azcık ama eve geldım baktım yok hem ben nasıl yaparım ya acır kı kıyamam ona (((

Çokk teşekkür ederim size valla öyle dolmuşumki duygulandım ağlıyorum şuanda en yakınların bile böyle ilgi göstermiyor burda birbirini hiç tanımayan kadınlar birbirlerine destek oluyor iyiki kk ya üyeyim

canım benim de öylydi bu hafta. Söylemiştim oğlum biberonuda bıraktı bi kaç gecedir kaşıkla veriyodum mamayı napim. Gündüz idare ediyodu ama akşama süt kalmıyodu. Şimdi hipp natal die bi çay var onu içiyorum eski haline döndü diyebilrm. Humananın çayindan daha çok işe yarıyor bence onuda kullanmıştm çünkü.

canım sonuçta burda hepimiz birbirimize destek olmak için bu kadar çok şeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz
ben aileme anlatamadığım şeyleri hatta kendime bile sesli söylemeye cesaret edemediklerimi burda arkadaşlarımla paylaşıyorum
ve acaip rahatlıyorum moral buluyorum sağolsunlar çok zor zamanlarımızıda sevinçlerimizde paylaşıyoruz bilgileniyoruz
iyiki varsın kk demi:119:119::118::118:

maşallah beyzamızaaaaaaaa :81:.81: tosuncukmu olmuş ne?
vajinanın kapanması nasıl oluyor yaa? yapışıyomu noluyo ki?

Son düzenleme:
cybernuran canım canını sıkan her ne ise güzeller güzeli Ada Lena ya bak ve unut gitsin. unut ki bol bol sütün gelsin inşallah

Kızlar önceki gece adet olmuştum bir kanama ki sormayın. Eee en son gecen yil ekim 15te adet görmüştüm. 1 yil sonra kendisine kavusmak güzel))
Bu arada bahsetmistim limangoda mothercare robot tulum kışlık, bugün geldi. Tahminimden daha guzelmis. 9-12 aylik alacaktim eşim buyuk al seneye de giyer demisti. 12-18 ay aldim çünkü ancak seneye o haliyle girebilir diye çok buyuk geldi. Acaba degistirsem mi. Kaliteli de 2 sene giyer başka cocuklar bile giyer. Salopetli hem robot gibi hem ayri olarak mont gibi giyebilir. Gerci büyük de disari cikinca orasini burasini battaniye ile örtmektense bu daha kullanisli.
Bu da fotoğrafı.

Bu arada suzan gecmis olsun temiz cikmissin))
Paradoks youtubede örgü anlatimlari oluyor.
Cuma günü 3. Ay aşı var. Sanirim rotayı biz yaptirmayacagiz.
Konuşan sarki soyleyen bebeği sabah Gazetesi 59 kupona vermeye baslamisti ama almak istedim ama gazete almayinca kaldi

gecen gün m.s.c yle anlaşmıştık haber izlemiycektik. oğlumu emzirirken dalmışım haberlere. o kadar cok üzücü kaza izledim ki oğlum uyudu ben ağlıyorum bi daha izlemem kesinlikle haberleri. Rabbim bebişlerimizi korusun bize onların acısını yaşatmasın inşallah.. Amin

Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda
organik yaptim der kandirrirsa diye ???

canım ben kırkımız çıkınca boyadım evde. Ama o gün emzirmedim buzluktakı sütlerden vermiştim

Kızlar benim oğluş ceee oyununa tepki veriyor; bir yazmayla yüzümü kapatıp gösterdiğimde öyle kahkahalar atıyor ki
bu kadar erken olduğunu kızımda hatırlamıyorum..:44:

kızım 2 aylıkken ben saç boyatmıştım bir şey olmadı...
şimdi de beyazlar ayyuka çıktı ama hiç boyatasım yok,
işe de başlamayacağım, kapalıyım ama eşim saçlarını boyat diyor

paradoks ben de kızımın oyuncak bebeğine tığla şapka öreceğim aynen nasıl başlanacağını anlatan bir yer yok

Karabiber masalcı kuzu ayı eşek bizde de var bi denemek lazım bakalım oğluşa değişik gelir de dinler belki..

2. ay aşısının ağrıları nezaman geçiyor kızlar kızım hala ağrısı var gibi uyurken bile inliyor bende akşamları parol veriyorum ki gece rahatlasın diye iyimi kötümü yapıyorum bilmiyorum ama rahatlıyor en azından...

geçici birşeydir canım.arada azalmalar olabilir.sen moralini bozma rahat ol.beslenmene dikkat et.
kızlar artık geçmişi hiç okuyamıyorum ya, zar zor girebiliyorum zaten.oğlumun gece uykusunu da bir türlü düzenleyemedim. 11 veya 12 de uykuya dalıyor.mutlaka yarım saat sonra uyanıyor.sonra 3 ,3buçuk civarı uyuyor.neler denedim.akşam uyuttum olmadı.uyutmamaya çalıştım olmadı.gece uykusuna hasret kaldım ya.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.benimde 25 Temmuz doğumlu bir oğlum var .8 yaşında birde dünya güzeli bir prensesim var.allahım hepimizin kuzucuklarını bağışlasın..

canım üzme kendini sütüm çok de önce iki çocuğa yeter de.sonrada bol bol üzüm ye vede havuç havucu burdan duydum aldım göğsüm eskisi gibi sertleşti geçen.ben denedim faydasını gördüm inş. sende görürsün. rabbim kızının rızkını arttırır inş.

ben 2. ay aşısından sonra hiç ilaç vermedim. bence sende verme. ağrısı geçtiği için değil uyuttuğu için sakinleşiyordur. aşıdan sonra biraz mızmız oluyor bebekler. o yüzdendir keyifsizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…